90BCO Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 9 минут назад, DimaF сказал: будем думать как сделать "болие лучше") Українці вміють робити тільки "более-менее" 🤗 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 1 час назад, МакДо сказал: Бо ще місяць чекати на інвертор 🤣 Це оптимістично. Діфрейт 5 серпня повідомив, що мій інвертор залишив порт китаю. Підозрюю разом з вашим. З досвіду як пливла автівка на такому само контейнеровозі, то повз Африку до Гданська це 50-60 діб, в залежністі в скількох портах зупинки та чи не перевантажується контейнер на інший корабель. А потім ще треба в Україну контейнер завезти і на митне очищення теж час потрібен. В цілому думаю середина жовтня реальний варіант і початок жовтня оптимістичний. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 2 хвилини тому, Vikctor сказав: Це оптимістично. Діфрейт 5 серпня повідомив, що мій інвертор залишив порт китаю. Підозрюю разом з вашим. З досвіду як пливла автівка на такому само контейнеровозі, то повз Африку до Гданська це 50-60 діб, в залежністі в скількох портах зупинки та чи не перевантажується контейнер на інший корабель. А потім ще треба в Україну контейнер завезти і на митне очищення теж час потрібен. В цілому думаю середина жовтня реальний варіант і початок жовтня оптимістичний. Інвертор в порту Одеси 13.09. 05.08 написали, що вже пливе. Батарея припливе пізніше. Коли саме - не знаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 26 минут назад, МакДо сказал: Інвертор в порту Одеси 13.09. 05.08 написали, що вже пливе. Батарея припливе пізніше. Коли саме - не знаю. В сенсі напряму в Одесу пливе? Я не знав, що вже контейнеровози запустили. Це чудово. Але все одно навколо Африки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 10 минут назад, Vikctor сказал: Я не знав, що вже контейнеровози запустили. Нет пока, только балкеры на трафике. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 3 години тому, DimaF сказав: Но в английском я не силен и боюсь не осилю. Тут з картинками. Вивчити на зубок і передавати нащадкам. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 3 години тому, DimaF сказав: Прошел почти месяц как я СЭС, и потребление электричества от сети упало пока на мизер Просто для прикладу для розуміння - у мене нема ЗТ, по можливості зайве зливаю в машину. Панелей аж на 3.5 квт) За минулий місяць використано 900 квт, з них з мережі всього 300. Тож тіки третина куплена у ДТЕКа і це перший місяць використання панелей і з всякими експериментами в Time Of Use. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 25 минут назад, beavis сказал: і з всякими експериментами в Time Of Use. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_vro Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 (змінено) 32 хвилини тому, beavis сказав: Просто для прикладу для розуміння - у мене нема ЗТ, по можливості зайве зливаю в машину. Панелей аж на 3.5 квт) За минулий місяць використано 900 квт, з них з мережі всього 300. Тож тіки третина куплена у ДТЕКа і це перший місяць використання панелей і з всякими експериментами в Time Of Use. У мене за минулий місяць 1040Квт сонце і 114Квт із мережі. Переналаштував полив на ранок, бойлер включається по роскладу десь об 11тій, ну і по максимуму перевів усі побутові речі (прання посуд) на старт ранком. Сонячне поле 8.7Квт батарея 15Квт*год інвертор 12Квт PS: весь будинок підключений на бекап лінію Змінено 13 серпня 2024 користувачем vladimir_vro 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 (змінено) 10 хвилин тому, 90BCO сказав: Акум під ранок менше половини, всякі посудомийки теж на денний період, машина після обіду на зарядці, в тайм оф юз денні періоди на акумі 30% без зарядки з гріду. Під вечір, поки є ще сонце - 70%+. Але ці всі відсотки туди сюди, так само як і заряд від гріду - треба дивитись по погоді, споживанню і тд. Зараз налаштував більш-менш постійний графік, але не виходить посеред дня зливати в машину, тому якісь кіловати втрачаються, бо акум інвертора 100%, кондєй зараз не часто. Був би акум кіловат на 12+ - то утилізував би все сонце. Змінено 13 серпня 2024 користувачем beavis 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 16 минут назад, beavis сказал: Був би акум кіловат на 12+ - то утилізував би все сонце. Та да, а потім Ви повітрям почнете торгувати...😱 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 3 хвилини тому, 90BCO сказав: Та да, а потім Ви повітрям почнете торгувати...😱 Ну то цим займаються зеленотарифники) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 4 часа назад, 90BCO сказал: Вам простіше... як надзюрить - буде точно не просто 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 Deye 6K-SG03LP1-EU_compressed.pdf мануал українською 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 1 хвилину тому, Телесистемы сказав: Deye 6K-SG03LP1-EU_compressed.pdf 6 \u041c\u0411 · 1 завантаження мануал українською Вже навіть є прошивка з українською мовою 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 15 хвилин тому, beavis сказав: Вже навіть є прошивка з українською мовою А офіційні представники, що надають гарантійний та пост гарантійний сервіс? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 15 хвилин тому, МакДо сказав: А офіційні представники, що надають гарантійний та пост гарантійний сервіс? Дивне питання, коли майже всі тягнуть з алібаби) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 46 хвилин тому, beavis сказав: Вже навіть є прошивка з українською мовою Цікаво чи це офіційна прошивка чи хтось просто змінив байти в бінарнику для HMI. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 Тільки що, volomoto сказав: Цікаво чи це офіційна прошивка чи хтось просто змінив байти в бінарнику для HMI. Офіційна, через сапорт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 57 минут назад, Телесистемы сказал: Deye 6K-SG03LP1-EU_compressed.pdf 6 \u041c\u0411 · 7 загрузок мануал українською А випадково такого само мануалу для 3кВт немає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 (змінено) 1 година тому, beavis сказав: Дивне питання, коли майже всі тягнуть з алібаби) Ну ось… Автомобілі теж тягнуть із-за кордону минаючи офіціалів. Справа в тому, що на форумі вже хтось писав про те, що не існує у нас офіціалів Deye. Але: І ось: Змінено 13 серпня 2024 користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 Вони всі так пишуть. Я от можу купити один інвертор на алібабі, викласти оголошення про продаж на олх і також написати. І що мені буде? Нічого. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 21 хвилину тому, МакДо сказав: Справа в тому, що на форумі вже хтось писав про те, що не існує у нас офіціалів Deye. В нас нема сертифікованих сервісних центрів, а дистриб'юторів є повно. Дистриб'ютори дають ту саму заводську гарантію, тобто всі звернення клієнтів вони переадресовують заводу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 5 годин тому, beavis сказав: Вже навіть є прошивка з українською мовою А програма керування для комп'ютера є з українським інтерфейсом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 13 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 13 серпня 2024 1 годину тому, sanyas15 сказав: А програма керування для комп'ютера є з українським інтерфейсом? Нема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз