anabioz Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 1 годину тому, volomoto сказав: Але тут питання чи треба аж стільки багато панелей, бо якщо нема ЗТ, то і так більшість часу воно все буде стояти під мінімальним навантаженням. Тут питання в тому, що вони можуть приїхати по заводській оптовій ціні догрузом до основного замовлення і стануть в 3 рази дешевше ніж купити їх тут. То чому б і ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 1 хвилину тому, Vikingua сказав: головне щоб інвертор не був більш потужний за те що у вас приходить від мережі Ввід можна ж збільшити. Тут у мене питання в фазності інвертора, чи зможу віддавати по одній фазі в мережу, якщо заведено 3 фази? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 22 минуты назад, anabioz сказал: NetBilling NetMetering Гугліть, багато інфи Зрозуміло, дякую! Ну, тобто, усіх власників СЕС можна умовно поділити на дві групи: - перша, це ті "аби собі вистачало на власні потреби"; - друга - це ті, хто хоче прожити сто років відшкодувати потрачене і ще щось заробляти. Здається, я до перших відношусь. Щоб можна було усе продати та переїхати у гірську хатинку у карпатах. Або до дітей за кордон 🤷♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 2 хвилини тому, 90BCO сказав: Зрозуміло, дякую! Ну, тобто, усіх власників СЕС можна умовно поділити на дві групи: - перша, це ті "аби собі вистачало на власні потреби"; - друга - це ті, хто хоче прожити сто років відшкодувати потрачене і ще щось заробляти. Здається, я до перших відношусь. Щоб можна було усе продати та переїхати у гірську хатинку у карпатах. Або до дітей за кордон 🤷♂️ Тут трохи не так, сонця взимку не вистачить на будинок. Тож ідея з NetMetering мені дуже подобається - влітку віддаю в мережу, взимку споживаю. Як воно буде на практиці, реалії покажуть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 1 минуту назад, anabioz сказал: Як воно буде на практиці, реалії покажуть. Тут без сумнівів. Молимось Богу та ЗСУ 🙏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 5 минут назад, anabioz сказал: взимку споживаю. Якщо воно е)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 10 хвилин тому, anabioz сказав: Тут питання в тому, що вони можуть приїхати по заводській оптовій ціні догрузом до основного замовлення і стануть в 3 рази дешевше ніж купити їх тут. То чому б і ні? В такому випадку нема що думати і можна покривати всю доступну площу панелями. Робите по два стрінги на на трекер, якщо панелі з Impp=13А, або по одному стірнгу для панелей 17А. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 2 часа назад, anabioz сказал: Ввід можна ж збільшити. Тут у мене питання в фазності інвертора, чи зможу віддавати по одній фазі в мережу, якщо заведено 3 фази? В якийсь темі розглядали такий варіант. Писали що таке практикується. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 3 часа назад, anabioz сказал: и зможу віддавати по одній фазі в мережу, якщо заведено 3 фази Мені в одной конторі інсталяторі казалі що ні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 1 година тому, Vikctor сказав: В якийсь темі розглядали такий варіант. Писали що таке практикується. Наскільки я знаю, то якщо ввод трифазний, то під зелений тариф треба віддавати по трьох фазах 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 1 година тому, Gitan сказав: Мені в одной конторі інсталяторі казалі що ні. ну, тоді продам однофазну дею на 12Квт за і куплю трифазну ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 Можна выддавати і по одній, навіть з 3и фазним вводом. Голоне розуміти, що потужність треба ділити на 3, банально можна подивитися на автомат... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 30 минут назад, shneider_vova сказал: Наскільки я знаю, то якщо ввод трифазний, то під зелений тариф треба віддавати по трьох фазах В темі де міряються сонячними панелями (ти там є) пару користувачив вказали, що в них саме цей варіант реалізован. Я теж здивувався, але звідки мені знати здібності в розрахунках сучасних лічильників , та ще й тих що вміють рахувати в два боки... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qzer34@gmail.com Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 (змінено) Вітаю. виникла проблема з 6квт інвертором . підключив панелі 5шт 585ват стартує панелі десь ччерез 5хв після ввімкнення інвертору. працюють 5сек і пропадає живлення на будинок і відвалюються панелі, через 2хв зявляється жилення на будинок від мережі. і так по колу Змінено 31 серпня 2024 користувачем qzer34@gmail.com Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 1 година тому, qzer34@gmail.com сказав: Вітаю. виникла проблема з 6квт інвертором . підключив панелі 5шт 585ват стартує панелі десь ччерез 5хв після ввімкнення інвертору. працюють 5сек і пропадає живлення на будинок і відвалюються панелі, через 2хв зявляється жилення на будинок від мережі. і так по колу Акумулятора нема? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qzer34@gmail.com Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 22 минуты назад, anabioz сказал: Акумулятора нема? нема . поки що нема де купити нажаль Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 4 минуты назад, qzer34@gmail.com сказал: нема . поки що нема де купити нажаль Тут. Тиждень тому купив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qzer34@gmail.com Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 (змінено) 8 минут назад, yurriy сказал: Тут. Тиждень тому купив. нажаль . я за таку ціну мав на увазі цей акум. я їх продаю, ціна закупки 1550 продаю по 1650 десь в середині вересня приїдуть Змінено 31 серпня 2024 користувачем qzer34@gmail.com Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 31 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2024 1 минуту назад, qzer34@gmail.com сказал: я за таку ціну мав на увазі цей акум Кожному своє... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 1 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2024 30.08.2024 в 22:10, Vikctor сказав: В темі де міряються сонячними панелями (ти там є) пару користувачив вказали, що в них саме цей варіант реалізован. Я теж здивувався, але звідки мені знати здібності в розрахунках сучасних лічильників , та ще й тих що вміють рахувати в два боки... Навіть з трьохфазним продажем -виробляємо та продаємо по кіловату на фазу і тут на одній фазі ми вмикаємо чайник, на іншій пральну машину. У результаті маємо продаж по одній фазі та споживання по іншим. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 (змінено) тут така дурна фантазія з'явилася. Об'єктивно не хочу ставити 3ф дейє лише з причин шуму. Але от якщо зробити у стіні отвір на вулицю (125 мм наприклад), ззовні поставити безшумну витяжку, а всередині на цей отвір навісити радіатором інвертор - чи будуть в нього кулери вмикатись без повного навантаження? Дивився відео у ютубі - людина каже, що в нього приміщення маленьке і кулери виють постійно. Змінено 2 вересня 2024 користувачем sly Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 (змінено) знайшов відео "тюнінга" кулерами А з якої температури вмикаються штатні кулери? Змінено 2 вересня 2024 користувачем sly Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 1 годину тому, sly сказав: знайшов відео "тюнінга" кулерами А з якої температури вмикаються штатні кулери? 53-55 Цельсія 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Артем Артем Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 (змінено) просто зверху поклав два вентилятора на 900 обертів і платка для регулювання обертів з AliExpress за долар, це працює шикарно Змінено 2 вересня 2024 користувачем Артем Артем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 6 минут назад, Артем Артем сказал: це працює шикарно який саме результат? Кулери інвертора не стартують? Яке навантаження? Панелі стоять? "Шикарно" - дуже невизначено... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз