МакДо Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 18 хвилин тому, sanyas15 сказав: Підскажіть, як встановити цю програму для айфону з українським інтерфейсом? Не можу ніде знати, тільки на англійському... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 Це програма SOLARMANSmart ? В мене є пункт зміни мови, але немає вибору української... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 17 хвилин тому, sanyas15 сказав: Це програма SOLARMANSmart ? В мене є пункт зміни мови, але немає вибору української... Ні, це Deye cloud. В SOLARMAN в мене також немає української. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 4 хвилини тому, МакДо сказав: це Deye cloud Завантажив, підключився, український інтерфейс, дякую!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 Які розумні в нас інвертори, як виявилось. Сьогодні був майже сонячний день. В сенсі не як влітку без єдиной хмаринки, але здебільшого сонячно. Батарея з ночі була заряджена на 80% і тому до 10-ой сонце накачало її до верху і кудись потрібно було подіти генерацію. Але готовка дружини, прання більш-менш впорались із цім. Думав вимкнути мережу, щоб під час коли споживання перевищує генерацію інвертор добирав з батареї а не з мережі. Але він і сам так робив. Я в захваті від time of use. Запитання для тих хто давно має СЕС і в кого сьогодні теж було сорнячно - наскільки звичайна/середня літня генерація вища за сьогодні? Для загального розуміння. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 6 хвилин тому, Vikctor сказав: Які розумні в нас інвертори Пан volomoto колись писав, що ці інвертори братимуть потужність з мережі в останню чергу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 Только что, МакДо сказал: Пан volomoto колись писав, що ці інвертори братимуть потужність з мережі в останню чергу. Так, але не за замовченням, а якщо відсоток заряду в акб в цей період більше за виставлений в time of use. Бо якшо навпаки, то напевно так не буде. Хоча я не перевіряв. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 (змінено) сьогодні виробництво 24 кВт*год та липень-серпень 32-42 від інвертора 5квт та панелей 6,5 Змінено 16 листопада 2024 користувачем vbb 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 Хз де ви сонце бачили) у мене сьодні 1.4 виробітки (влітку десь 25) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 1 година тому, beavis сказав: Хз де ви сонце бачили) у мене сьодні 1.4 виробітки (влітку десь 25) якщо для порівняння з сьогоднішнім і гіршим 9/11 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 1 час назад, vbb сказал: сьогодні виробництво 24 кВт*год та липень-серпень 32-42 від інвертора 5квт та панелей 6,5 Якась замала різниця враховуючи що наразі тривалість дня годин на 5 менша... Підозрюю що у вас стрінг на південь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 1 хвилину тому, Vikctor сказав: Якась замала різниця враховуючи що наразі тривалість дня годин на 5 менша... Підозрюю що у вас стрінг на південь? майже. 160-170 градусів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 4 години тому, Vikctor сказав: Запитання для тих хто давно має СЕС і в кого сьогодні теж було сорнячно - наскільки звичайна/середня літня генерація вища за сьогодні? Для загального розуміння. Сьогодні виробив 37 кВтгод, але пару хмарок було, ну може на кіловат. Максимально що я бачив це десь 97 на початку літа коли ще не жарко. Влітку зазвичай 80-90 при нормальній погоді. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 1 час назад, k-master сказал: Сьогодні виробив 37 кВтгод, але пару хмарок було, ну може на кіловат. Максимально що я бачив це десь 97 на початку літа коли ще не жарко. Влітку зазвичай 80-90 при нормальній погоді. А напомните вашу конфигурацию и где вы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 2 часа назад, k-master сказал: Сьогодні виробив 37 кВтгод, але пару хмарок було, ну може на кіловат. Максимально що я бачив це десь 97 на початку літа коли ще не жарко. Влітку зазвичай 80-90 при нормальній погоді. Оце зрозуміла мені різниця, бо в пана vbb якось або забагато зараз генерується або замало влітку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 17 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 (змінено) 10 годин тому, Vikctor сказав: Оце зрозуміла мені різниця, бо в пана vbb якось або забагато зараз генерується або замало влітку. я не знаю, що сказати, це один із найкращих днів літа. 43 кВт*год так, трохи не зібрано ввечері, є невелика тінь від іншої будівлі і, можливо, кут навіть більше на схід - близько 150 градусів але, як пан @k-master показав раніше, його установка має досить низьку продуктивність за поганих погодних умов Змінено 17 листопада 2024 користувачем vbb 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 JK-BMS на Deye, прошивка 15,26 не балансує. 100% і припиняє заряд. В кого який досвід, 15,33 працює нормально? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 17 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 (змінено) 15 годин тому, mib сказав: А напомните вашу конфигурацию и где вы Одеса, біля берега моря. 10 (південь-захід) + 4 (схід) 4 години тому, vbb сказав: я не знаю, що сказати, це один із найкращих днів літа. 43 кВт*год так, трохи не зібрано ввечері, є невелика тінь від іншої будівлі і, можливо, кут навіть більше на схід - близько 150 градусів але, як пан @k-master показав раніше, його установка має досить низьку продуктивність за поганих погодних умов 7.07.2024, коли світло майже не вимикали, вимкнули о 20:00, назбирав 87 кВтгод: Змінено 17 листопада 2024 користувачем k-master 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 17 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 2 часа назад, yur43 сказал: JK-BMS на Deye, прошивка 15,26 не балансує. 100% і припиняє заряд. Але ж потім в процесі балансування та перерозподілі заряду між комірками та відповідно зниженні заряду на кожной нижче прописаного в Cell OVP зарядження поновлюється? Бо в менен саме так. Нажаль такий красивий графік я не знаю де взяти, але особисто спостерегав багато разів як перманентно вмикається зарядження на кілька секунд і далі триває балансування. Яка версія прошивки я х.з. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 (змінено) 1 годину тому, Vikctor сказав: Але ж потім в процесі балансування та перерозподілі заряду між комірками та відповідно зниженні заряду на кожной нижче прописаного в Cell OVP зарядження поновлюється? Бо в менен саме так. Нажаль такий красивий графік я не знаю де взяти, але особисто спостерегав багато разів як перманентно вмикається зарядження на кілька секунд і далі триває балансування. Яка версія прошивки я х.з. то такий спосіб регулювання струму заряду = рекомендована напруга + дозвіл на заряд, смик-смик. В ідеалі БМС має ліміти струму заряду плавно зменшувати, так щоб високі комірки не перевищували пороги налаштувань, до тих пір поки нижчі не доженуть, а балансир то все рівняє. Моя батарея не балансувалася з 15,11. Сьогодні сонце, процес балансування тривав півтори години. В мене крім JK ще додатковий активний балансир. Для просто БМС з 2А балансуванням треба 2-3 години для повного балансу за два дні, або мінімум годину на день (батарейка 22кВт.год). Це при використанні. Батарея на зберіганні не розповзеться так. Змінено 17 листопада 2024 користувачем yur43 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 17 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 Всім привіт. Ох і вчасно ж я АКБ підʼєднав. Дізнався про відсутність світла зранку після дзвінка друга. Йо*ана русня… Комплектний кабель АКБ 25мм2 очікувано злегка гріється при 80А заряду від мережі. Заміню, як тільки знайду конектори… 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 17 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 6 минут назад, МакДо сказал: Всім привіт. Ох і вчасно ж я АКБ підʼєднав. Дізнався про відсутність світла зранку після дзвінка друга. Йо*ана русня… Комплектний кабель АКБ 25мм2 очікувано злегка гріється при 80А заряду від мережі. Заміню, як тільки знайду конектори… При такому ж заряді кабелі 50мм2 холодні. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 17 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 (змінено) 1 година тому, МакДо сказав: Комплектний кабель АКБ 25мм2 очікувано злегка гріється при 80А заряду від мережі. мій 16мм.кв КГ3 кабель при струмі заряду 70А виділяє 0,7w потужності на 1 метр (падіння 0,01в). Інфрачервоний термометр показував 26С на кабелі при кімнатній 20С. При цьому самі батареї теж нагріваються при заряді до 25С. .. просто для інформації. Змінено 17 листопада 2024 користувачем yur43 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 17 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 (змінено) 3 години тому, k-master сказав: Одеса, біля берега моря. 10 (південь-захід) + 4 (схід) 7.07.2024, коли світло майже не вимикали, вимкнули о 20:00, назбирав 87 кВтгод: це 4 і 10 кВт панелями чи інверторами? так що більш-менш порівнянно - 14 кВт проти 6,5 кВт = 87 кВт*год і 42 кВт * год там на діаграмі звичайно трохи менше вранці але досить значний плюс ввечері якщо порівнювати з моїм тож, скажімо, літнє виробництво в межах того самого, місце установки також близько але від вчорашнього дня 37 проти 24 теж не так далеко. Я можу припустити, що співвідношення струм/напруга від панелей до MPPT може бути трохи кращим на моєму сайті. 42 kw*h 7-7-2024 Змінено 17 листопада 2024 користувачем vbb 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 17 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 В 09.09.2024 в 21:33, Vikctor сказал: А як у вас вийде мати 8кВт навантаження на одну фазу без електрокотла? Я як не модулюю - не можу такого вигадати. Це я як власник електрокотла, індукційної плити та електричной автівки кажу. В мене в літні місяці наразі 1000кВтг витрати. Газу немає. Зрозуміло що електрокотел та зарядка автівки не увімкнуться в автономному режимі, бо хто має акб в ДБЖ достатньой ємності для подібного... плита 3 квт чайник 2 квт бойлер 2 квт духовка 4 квт якійсь підігріви, компи 1 квт, кавоварка 1 квт, тостер і тд 13 квт в теорії нарахував. без кондиціонера Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз