Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

18 хвилин тому, sanyas15 сказав:

Підскажіть, як встановити цю програму для айфону з українським інтерфейсом?

Не можу ніде знати, тільки на англійському...

IMG_2521.jpeg

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 хвилин тому, sanyas15 сказав:

Це програма SOLARMANSmart ?

В мене є пункт зміни мови, але немає вибору української...

Ні, це Deye cloud. В SOLARMAN в мене також немає української.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, МакДо сказав:

це Deye cloud

Завантажив, підключився, український інтерфейс, дякую!!!

• Лайк 1
Посилання на коментар

Які розумні в нас інвертори, як виявилось. Сьогодні був майже сонячний день. В сенсі не як влітку без єдиной хмаринки, але здебільшого сонячно. Батарея з ночі була заряджена на 80% і тому до 10-ой сонце накачало її до верху і кудись потрібно було подіти генерацію. Але готовка дружини, прання більш-менш впорались із цім. Думав вимкнути мережу, щоб під час коли споживання перевищує генерацію інвертор добирав з батареї а не з мережі. Але він і сам так робив. Я в захваті від time of use.

Запитання для тих хто давно має СЕС і в кого сьогодні теж було сорнячно - наскільки звичайна/середня літня генерація вища за сьогодні? Для загального розуміння.

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Vikctor сказав:

Які розумні в нас інвертори

Пан volomoto колись писав, що ці інвертори братимуть потужність з мережі в останню чергу. :-)

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, МакДо сказал:

Пан volomoto колись писав, що ці інвертори братимуть потужність з мережі в останню чергу. :-)

Так, але не за замовченням, а якщо відсоток заряду в акб в цей період більше за виставлений в time of use. Бо якшо навпаки, то напевно так не буде. Хоча я не перевіряв.

• Лайк 1
Посилання на коментар

сьогодні виробництво 24 кВт*год та липень-серпень 32-42 від інвертора 5квт та панелей 6,5

Змінено користувачем vbb
  • Лайк 4
Посилання на коментар

1 година тому, beavis сказав:

Хз де ви сонце бачили) у мене сьодні 1.4 виробітки (влітку десь 25)

якщо для порівняння з сьогоднішнім і гіршим 9/11

image.png.eb684964398d58e39d749953331ec5f4.png

image.png.a35d755b2a093a177caf273a0ccc40fc.png image.png.4682079e8b66c40411b78f39a8250c7b.png

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, vbb сказал:

сьогодні виробництво 24 кВт*год та липень-серпень 32-42 від інвертора 5квт та панелей 6,5

Якась замала різниця враховуючи що наразі тривалість дня годин на 5 менша... Підозрюю що у вас стрінг на південь?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Vikctor сказав:

Якась замала різниця враховуючи що наразі тривалість дня годин на 5 менша... Підозрюю що у вас стрінг на південь?

майже.
160-170 градусів

Посилання на коментар

4 години тому, Vikctor сказав:

Запитання для тих хто давно має СЕС і в кого сьогодні теж було сорнячно - наскільки звичайна/середня літня генерація вища за сьогодні? Для загального розуміння.

Сьогодні виробив 37 кВтгод, але пару хмарок було, ну може на кіловат. Максимально що я бачив це десь 97 на початку літа коли ще не жарко. Влітку зазвичай 80-90 при нормальній погоді.

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 час назад, k-master сказал:

Сьогодні виробив 37 кВтгод, але пару хмарок було, ну може на кіловат. Максимально що я бачив це десь 97 на початку літа коли ще не жарко. Влітку зазвичай 80-90 при нормальній погоді.

А напомните вашу конфигурацию и где вы

Посилання на коментар

2 часа назад, k-master сказал:

Оце зрозуміла мені різниця, бо в пана vbb якось або забагато зараз генерується або замало влітку.

Посилання на коментар

10 годин тому, Vikctor сказав:

Оце зрозуміла мені різниця, бо в пана vbb якось або забагато зараз генерується або замало влітку.

я не знаю, що сказати, це один із найкращих днів літа. 43 кВт*год
так, трохи не зібрано ввечері, є невелика тінь від іншої будівлі і, можливо, кут навіть більше на схід - близько 150 градусів

але, як пан @k-master показав раніше, його установка має досить низьку продуктивність за поганих погодних умов

image.png.f2a801c4ff9893c492c98959e2b7c98b.png

Змінено користувачем vbb
  • Лайк 1
Посилання на коментар

image.png.5aea64a1bfb4b99d9a3975786924f8ac.png

JK-BMS на Deye, прошивка 15,26 не балансує. 100% і припиняє заряд.

В кого який досвід, 15,33 працює нормально?

Посилання на коментар

15 годин тому, mib сказав:

А напомните вашу конфигурацию и где вы

Одеса, біля берега моря. 10 (південь-захід) + 4 (схід)

4 години тому, vbb сказав:

я не знаю, що сказати, це один із найкращих днів літа. 43 кВт*год
так, трохи не зібрано ввечері, є невелика тінь від іншої будівлі і, можливо, кут навіть більше на схід - близько 150 градусів

але, як пан @k-master показав раніше, його установка має досить низьку продуктивність за поганих погодних умов

image.png.f2a801c4ff9893c492c98959e2b7c98b.png

7.07.2024, коли світло майже не вимикали, вимкнули о 20:00, назбирав 87 кВтгод:
image.thumb.png.79f52ff386a45e72664bec4bdbc5d96c.png

Змінено користувачем k-master
  • Лайк 4
Посилання на коментар

2 часа назад, yur43 сказал:

JK-BMS на Deye, прошивка 15,26 не балансує. 100% і припиняє заряд.

Але ж потім в процесі балансування та перерозподілі заряду між комірками  та відповідно зниженні заряду на кожной нижче прописаного в Cell OVP зарядження поновлюється? Бо в менен саме так. Нажаль такий красивий графік я не знаю де взяти, але особисто спостерегав  багато разів як перманентно вмикається зарядження на кілька секунд і далі триває балансування. Яка версія прошивки я х.з.

Посилання на коментар

1 годину тому, Vikctor сказав:

Але ж потім в процесі балансування та перерозподілі заряду між комірками  та відповідно зниженні заряду на кожной нижче прописаного в Cell OVP зарядження поновлюється? Бо в менен саме так. Нажаль такий красивий графік я не знаю де взяти, але особисто спостерегав  багато разів як перманентно вмикається зарядження на кілька секунд і далі триває балансування. Яка версія прошивки я х.з.

то такий спосіб регулювання струму заряду = рекомендована напруга + дозвіл на заряд, смик-смик.

В ідеалі БМС має ліміти струму заряду плавно зменшувати, так щоб високі комірки не перевищували пороги налаштувань,

image.png.7136a3b2958ce3011932f680a29438c2.pngimage.thumb.png.1e4cd92f20ad701f36c3e69a62e730d3.png

до тих пір поки нижчі не доженуть, а балансир то все рівняє. 

Моя батарея не балансувалася з 15,11. Сьогодні сонце, процес балансування тривав півтори години. В мене крім JK ще додатковий активний балансир. Для просто БМС з 2А балансуванням треба 2-3 години для повного балансу за два дні, або мінімум годину на день (батарейка 22кВт.год). Це при використанні. Батарея на зберіганні не розповзеться так.

Змінено користувачем yur43
  • Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Всім привіт. Ох і вчасно ж я АКБ підʼєднав. Дізнався про відсутність світла зранку після дзвінка друга. Йо*ана русня…

Комплектний кабель АКБ 25мм2 очікувано злегка гріється при 80А заряду від мережі. Заміню, як тільки знайду конектори…

image.jpg

IMG_2526.png

• Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, МакДо сказал:

Всім привіт. Ох і вчасно ж я АКБ підʼєднав. Дізнався про відсутність світла зранку після дзвінка друга. Йо*ана русня…

Комплектний кабель АКБ 25мм2 очікувано злегка гріється при 80А заряду від мережі. Заміню, як тільки знайду конектори…

При такому ж заряді кабелі 50мм2 холодні.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 година тому, МакДо сказав:

Комплектний кабель АКБ 25мм2 очікувано злегка гріється при 80А заряду від мережі. 

мій 16мм.кв КГ3 кабель при струмі заряду 70А виділяє 0,7w потужності на 1 метр (падіння 0,01в). Інфрачервоний термометр показував 26С на кабелі при кімнатній 20С. При цьому самі батареї теж нагріваються при заряді до 25С. .. просто для інформації.

Змінено користувачем yur43
  • Лайк 2
Посилання на коментар

3 години тому, k-master сказав:

Одеса, біля берега моря. 10 (південь-захід) + 4 (схід)

7.07.2024, коли світло майже не вимикали, вимкнули о 20:00, назбирав 87 кВтгод:
image.thumb.png.79f52ff386a45e72664bec4bdbc5d96c.png

це 4 і 10 кВт панелями чи інверторами?
так що більш-менш порівнянно - 14 кВт проти 6,5 кВт = 87 кВт*год і 42 кВт * год
там на діаграмі звичайно трохи менше вранці але досить значний плюс ввечері якщо порівнювати з моїм
тож, скажімо, літнє виробництво в межах того самого,
 місце установки також близько
але від вчорашнього дня 37 проти 24 теж не так далеко.
Я можу припустити, що співвідношення струм/напруга від панелей до MPPT може бути трохи кращим на моєму сайті.

42 kw*h 7-7-2024

image.png.e9578bccbb1b37a09fb4c0b8882dfa10.png

Змінено користувачем vbb
  • Лайк 1
Посилання на коментар

В 09.09.2024 в 21:33, Vikctor сказал:

А як у вас вийде мати 8кВт навантаження на одну фазу без електрокотла? Я як не модулюю - не можу такого вигадати. Це я як власник електрокотла, індукційної плити та електричной автівки кажу. В мене в літні місяці наразі 1000кВтг витрати. Газу немає. Зрозуміло що електрокотел та зарядка автівки не увімкнуться в автономному режимі, бо хто має акб в ДБЖ достатньой ємності для подібного...

плита 3 квт чайник 2 квт бойлер 2 квт духовка 4 квт якійсь підігріви, компи 1 квт, кавоварка 1 квт, тостер  і тд 13 квт в теорії нарахував. без кондиціонера 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...