beavis Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 Тільки що, 90BCO сказав: А де ті пуш шукати, підскажіть будьласка! Me - Settimgs - Push Notification 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 4 минуты назад, beavis сказал: Me - Settimgs - Push Notification Ну, Ви зрозуміли: 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 3 часа назад, professori сказал: Очень похоже на несоответствующие сечению проводники до инвертора. Свой пример. Электрочайник при включении просаживал фазу на 15-20v. При плановой замене счётчика сую свой нос туда и что я вижу - от счётчика к автомату стоит 30см кусочек алюминия на 2.5мм2))) Спрашиваю, а как это? Отвечают, у нас только плоскозубцы и отвёртка. Заменил на свою медь 6мм2, обжал, заменил на свой нормальный (некитайский) автомат. Сейчас просадка около 5v при включении чайника. Так то начните с кабелистики. та ні, все гуд з провідниками, якраз недавно перекладав ввідний кабель. це була проблема із мережею. зараз все ок. Змінено 26 листопада 2024 користувачем newbee2020 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) а от із макс напругою зарядки трохи незрозуміло. вчора вище 3,33 не піднімалось, хоча відбалансовано було в ідеал і показувало сок 100 Змінено 26 листопада 2024 користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 30 минут назад, beavis сказал: Me - Settimgs - Push Notification Останнє (на сьодні) питання: через СоларманСмарт можна звернутись до сапорту, щоб оновлювались дані за 1 хвилину, вірно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 3 хвилини тому, newbee2020 сказав: а от із макс напругою зарядки трохи незрозуміло. вчора вище 3,33 не піднімалось, хоча відбалансовано було в ідеал і показувало сок 100 3.33 – це що показувало? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 Только что, volomoto сказал: 3.33 – це що показувало? напруга на комірках по даним бмс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 Тільки що, newbee2020 сказав: напруга на комірках по даним бмс Значить батарея вже перейшла на флоат і ви пропустили той момент, коли було більше. Без моніторинги і графіків в часі можна тільки гадати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 4 хвилини тому, 90BCO сказав: Останнє (на сьодні) питання: через СоларманСмарт можна звернутись до сапорту, щоб оновлювались дані за 1 хвилину, вірно? Скоріше ні. Я ж кинув лінк на чат) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
professori Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 4 часа назад, 90BCO сказал: Останнє (на сьодні) питання: через СоларманСмарт можна звернутись до сапорту, щоб оновлювались дані за 1 хвилину, вірно? Сам перепрошил логгер в том числе и на 1 минуту. Прошивка есть. Если нужно выложу. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 Добре що в сапорт не звертався з Hi, bro, бо відповіла мені sister з нехарактерним для китаянок ім'ям. hi dear friend updating now,will let you know when done deye support Jennifer hi dear friend upgrade done deye support Jennifer Перевірив - дійсно все зробила. Але змінилася мова тільки в налаштуваннях. Іконки прямого доступу з головного екрану як і раніше англійською. І судячи з вибором мов під брендом Deye схоже китайці продають цей інвертор тільки в Європу (ну й в англомовні країни). До речі руснява навіть не пропонується. І це навіть крутіше ніж другий сталкер.) 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 22 минуты назад, Vikctor сказал: Добре що в сапорт не звертався з Hi, bro, бо відповіла мені sister з нехарактерним для китаянок ім'ям. hi dear friend updating now,will let you know when done deye support Jennifer hi dear friend upgrade done deye support Jennifer Перевірив - дійсно все зробила. Але змінилася мова тільки в налаштуваннях. Іконки прямого доступу з головного екрану як і раніше англійською. І судячи з вибором мов під брендом Deye схоже китайці продають цей інвертор тільки в Європу (ну й в англомовні країни). До речі руснява навіть не пропонується. І це навіть крутіше ніж другий сталкер.) Дайте, будь ласка, "шпоргалку" Вашого листа до сапорту. А то я все збираюсь написати, але склероз заважа🙄 Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 3 минуты назад, 90BCO сказал: Дайте, будь ласка, "шпоргалку" Вашого листа до сапорту. А то я все збираюсь написати, але склероз заважа🙄 Дякую Вище пан МакДо навів зразок культурного запиту вихованой людини. Я відправив максимально простий запит: hello Please set the Ukrainian language for my inverter. Ну і зрозуміло що вказав Inverter SN: Logger SN: Інакше як би вони робили маніпуляції. А загалом ось цей перекладач робить будь-кого джедаєм листування англійською. Я так цілі простирадла писав/читав в спілкуванні з продавцями з алібаби. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 8 минут назад, Vikctor сказал: Вище пан МакДо навів зразок культурного запиту вихованой людини. Я відправив максимально простий запит: hello Please set the Ukrainian language for my inverter. Ну і зрозуміло що вказав Inverter SN: Logger SN: Інакше як би вони робили маніпуляції. А загалом ось цей перекладач робить будь-кого джедаєм листування англійською. Я так цілі простирадла писав/читав в спілкуванні з продавцями з алібаби. А я, зазвичай, прошу chatgpt.com/ зробити переклад англійською, щоб мене, наприклад, зрозуміли бельгійці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 44 хвилини тому, Vikctor сказав: Добре що в сапорт не звертався з Hi, bro, бо відповіла мені sister з нехарактерним для китаянок ім'ям. hi dear friend updating now,will let you know when done deye support Jennifer hi dear friend upgrade done deye support Jennifer Перевірив - дійсно все зробила. Але змінилася мова тільки в налаштуваннях. Іконки прямого доступу з головного екрану як і раніше англійською. І судячи з вибором мов під брендом Deye схоже китайці продають цей інвертор тільки в Європу (ну й в англомовні країни). До речі руснява навіть не пропонується. І це навіть крутіше ніж другий сталкер.) А памʼятаєте я підняв питання за те, що в мене акум розряджається від 100% до 96%? Тоді виробник Бмс сказав мені, що це ок. (Але я ще зазирну в налаштування, бо глянув дідуся з off-grid-garage про свою бмску). Так от, я тоді паралельно запитав у сапорту Deye, чи це ок для них: Dear sir/madam I faced some issues. My Deye 12k-sg4-lp3 after the finish of charging the battery to 100% starts to take energy from the battery (60-70w) with the existing Grid and 100% battery charge setting in Time of use. Yesterday the battery lost 3% due to this operation. Is it okay? Battery manufacturer says that isn't ok and their battery has another behavior. Потім вони запитали чи входить виробник АКБ в список (в долучнику), я відповів - так. І забув про цей запит. Сьогодні зранку приходить лист: hi I will try to upgrade the inverter firmware, the upgrade will be completed in half an hour. Я не встиг навіть написати, що типу релакс, все ок і в ту ж хвилину почалося оновлення прошивки інвертору. F150 то нова, 1147 стара. Перевірити чи все ок зможу за ніч. N-DeyeApprovedBatterylist(DY-LV48-0092)(1).pdf 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 Доречі, пан @beavisподілився групою підтримку у whatsup. Там реально швидко реагують і ледь не відразу запускаю прошивку. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 2 хвилини тому, МакДо сказав: I will try to upgrade the inverter firmware Вони завжди з цього починають вирішувати всі проблеми, тож не факт шо воно реально шось пофіксить конкретно для вас 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 4 минуты назад, 90BCO сказал: А я, зазвичай, прошу chatgpt.com/ зробити переклад англійською, щоб мене, наприклад, зрозуміли бельгійці. Я не в курсі - а що у бельгійців якась своя окрема англійська мова? Напевно їм краще писати французською або фломандською. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 Тільки що, beavis сказав: Вони завжди з цього починають вирішувати всі проблеми, тож не факт шо воно реально шось пофіксить конкретно для вас Не сумніваюсь, бо після фінішу оновлення і перезавантаження інвертору лишалося 2хв до початку розряду в Time of Use. Не став морочитися, гляну на графік у застосунку завтра. А у відео пана Енді(?) з off-grid garage схожий прикол. Точно не памʼятаю, але до повного заряду збірки не вистачало 0,04в і SOC висів на 99%. Він зробив значення повного заряду на 56,01 і SOC різко став 100%. Не знаю чи в мене так. Он мій партнер по закупці каже на це: тобі не пофіг? Я навіть не дивлюсь на ті відсотки. Працює і добре, не заважай йому.) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 6 хвилин тому, МакДо сказав: А памʼятаєте я підняв питання за те, що в мене акум розряджається від 100% до 96%? Я якось це прогавив, але це явно проблема в БМС і в агресивному переході на флоат напругу. Спочатку бмс каже інвертору заряджай до 57В, а потім через деякий час каже заряджай тільки до 53.5. Інвертор дивиться на нове обмеження, дивиться на поточну напругу батареї і логічно, що починає її розряджати. Якщо б перехід на флоат був поступовий і співпадав з природнім відскоком напруги LFP, то не було б тих коливань туди сюди. До речі, JK робить точно так само, але вона при цьому погано міряє SoC, тому заряд зазвичай нижче 99% не падає. На графіках воно виглядає отак: 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 Відповіли за 5ть хвилин. А де саме шукати укранську мову? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 22 минуты назад, 90BCO сказал: А де саме шукати укранську мову? В Basic setting 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 шось менюшка стала фіолетово червона. нічого не робив інтернети не підключав. це норм? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 32 хвилини тому, newbee2020 сказав: шось менюшка стала фіолетово червона. нічого не робив інтернети не підключав. це норм? Хз як, але інвертор таким чином повідомляє, що час оновити прошивку. Принаймні так пишуть. Але раджу підʼєднати логгер та інвертор до мережі. Бо щось Deye схоже на iPhone, принаймні по частоті виходу нових версії прошивок.))) 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 28 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2024 9 часов назад, МакДо сказал: Хз як, але інвертор таким чином повідомляє, що час оновити прошивку. Принаймні так пишуть. Але раджу підʼєднати логгер та інвертор до мережі. Бо щось Deye схоже на iPhone, принаймні по частоті виходу нових версії прошивок.))) я вже в тому віці, коли 10 раз подумаю, перед оновленням нормально робочої техніки просто так, шоб було логер встановив але до інтернету нічого ще не підключав. яку там прогу треба качати? це дасть більше налаштувань, ніж на екрані? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз