Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, Kubik сказал:

Есть простой выход-перейти на управление по напряжению, soc будете из приложения бмс смотреть.

Мене все влаштовує і так - навіщо мені на щось переходити? Бмс з інвертором і так чудово розуміються. Вибачайте, але поки я читаю лишень чиїсь здогадки чи навіть сталі погляди стосовно ліферів, але беззаперечних аргументів чому вірно робити саме так, а інакше не вірно досі не побачив. Почекаю ще.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

27 минут назад, Vikctor сказал:

Мене все влаштовує і так - навіщо мені на щось переходити? Бмс з інвертором і так чудово розуміються. Вибачайте, але поки я читаю лишень чиїсь здогадки чи навіть сталі погляди стосовно ліферів, але беззаперечних аргументів чому вірно робити саме так, а інакше не вірно досі не побачив. Почекаю ще.

Я вам о своих граблях рассказал, наступил я на них после 2-3х месяцев зарядки до 80-90%, потом получил нервы, батарею не мог запустить пол дня, бмс просто не хотела стартовать из-за низкого напряжения. А так тоже все устраивало).

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 годину тому, Kubik сказав:

Есть аксиома, начинать и заканчивать таймер на 00, не переходя полночь. Может в новых прошивках уже пофиг.

Пофіг. Ніяких провалів не бачу.

п.с. - граюся з АКБ 

image.jpg

Посилання на коментар

21 хвилину тому, Kubik сказав:

батарею не мог запустить пол дня, бмс просто не хотела стартовать из-за низкого напряжения

Activate Battery

• Лайк 1
Посилання на коментар

57 хвилин тому, Vikctor сказав:

Про дріфт SoC на ліферах, якщо не заряджати до 100% – це вже відомий факт, якому чомусь сильно опираєтесь.

• Лайк 3
Посилання на коментар

1 час назад, Vikctor сказал:

Вибачайте, але поки я читаю лишень чиїсь здогадки чи навіть сталі погляди стосовно ліферів, але беззаперечних аргументів чому вірно робити саме так, а інакше не вірно досі не побачив. Почекаю ще.

Вот пример, как выглядит кривой SOC. На скрине пример с поддержанием постоянным SOC 80%, но при этом напряжение падает, и за несколько дней при неизменном SOC оно упало заметно...

1839805218_.thumb.png.728735ea3c4ab6c03899575a86eaf054.png

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 минут назад, volomoto сказал:

Про дріфт SoC на ліферах, якщо не заряджати до 100% – це вже відомий факт, якому чомусь сильно опираєтесь.

Я не опираюся. Я досі не впевнений що то відомий факт, а не окремі випадки. І досі не знаю чи то кожного разу потрібно заряджати ліфер до 100% чи достатньо робити це з якойсь періодичністю.Цікаво в мануалах до брендових акб виробник наполягає на постійному заряджанні саме до 100%? Бо в мануалах по електричках нічого подібного не зустрічав. Ось типове відео стосовно довготривалого користування ВВБ в електричках. Вибачаюсь за руснявий переклад. Чомусь в електричках заряджати ВВБ до 100% не бажано, а в ДБЖ треба.

Посилання на коментар

1 час назад, Vikctor сказал:

Не буде такого. Я ж до цього заряджав акб до 100%. При досягненні верхньої межі хоч однією коміркою заряджання зупиняється і потім в процесі балансування вмикається на кілька секунд з проміжками у кілька хвилин.

Ну вы когда будите заряжать до 100% просто гляньте в приложение и понаблюдайте за процентом и током

Посилання на коментар

8 минут назад, professori сказал:

Вот пример, как выглядит кривой SOC. На скрине пример с поддержанием постоянным SOC 80%, но при этом напряжение падает, и за несколько дней при неизменном SOC оно упало заметно...

1839805218_.thumb.png.728735ea3c4ab6c03899575a86eaf054.png

Я там вище писав, що неодноразово читав стосовно випадків що ви описуєте - довготривалий стан зарядженості акб на умовні 80% виглядає як на вашому скріні. Але в моєму випадку йдеться про динамічний стан зарядженості, що змінюється кожного дня.

Посилання на коментар

5 минут назад, mib сказал:

Ну вы когда будите заряжать до 100% просто гляньте в приложение и понаблюдайте за процентом и током

Так і робив, бо я ж новий користувач і за всім спостерігаю. Знаєте скількі разів на день я досі хожу в котельню  і клацаю на кнопки інвертору? Раз двадцять точно.)

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Vikctor сказал:

Так і робив, бо я ж новий користувач і за всім спостерігаю. Знаєте скількі разів на день я досі хожу в котельню  і клацаю на кнопки інвертору? Раз двадцять точно.)

Вы это делали при первом заряде до 100 и сейчас делаете при заряде до 80-90

И как я понял прошел месяц без заряда до 100

Вот я и говорю что посмотрите при следующем до 100

И я это провожу агитацию, недели 2 вроде я при вас фразу хом ассистант не употреблял :-)

Это что бы не ходить

Screenshot_2024-12-12-18-33-01-104_io.homeassistant.companion.android.jpg

Screenshot_2024-12-12-18-33-10-094_io.homeassistant.companion.android.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

53 минуты назад, МакДо сказал:

Пофіг. Ніяких провалів не бачу.

п.с. - граюся з АКБ 

image.jpg

Покажите график напряжения или soc или мощности на батарее с 23 до 01 ночи.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Kubik сказав:

Покажите график напряжения или soc или мощности на батарее с 23 до 01 ночи.

image.png.eaf87359aa8b9015a9a2ad8bb04b06b6.png

image.thumb.png.e6e1fe70305183c9bb491f49d0101c7d.png

Змінено користувачем МакДо
Посилання на коментар

2 часа назад, Vikctor сказал:

Звичайно що не балансується, бо старт балансування в бмс починається з 3,45В. І я перший раз чую, що бмс показує не реальні показники а якісь штучні. Невже всі присутьні окрім мене завжди заряджають свої акб до 100%. Скільки дивився на відео Енді, то в нього зазвичай рівень зарядженості збірок зазвичай 50-70%. Наскільки пам'ятаю, то Dmode також не заряджає свої збірки вище 90% зазвичай. а може і менше.

я заряджаю до 98 і розряджаю до 25 протягом дня. але зазвичай 40 залишається

• Лайк 2
Посилання на коментар

8 минут назад, Kubik сказал:

53 минуты назад, МакДо сказал:

image.thumb.png.e6e1fe70305183c9bb491f49d0101c7d.png

Скорее всего 100% набирается до 00 часов, для чистоты эксперимента можете в диапазоне 18-23 опустить разряд до 60%?

Змінено користувачем Kubik
Посилання на коментар

6 хвилин тому, Kubik сказав:

Скорее всего 100% набирается до 00 часов, для чистоты эксперимента можете в диапазоне 18-23 опустить разряд до 60%?

Можу й станцювати :-) 

image.thumb.png.1593266492e62eeed027afd4b53fe00f.png

image.thumb.png.6cbe781446ae7c02dc72cc5d099e666a.png

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

А як зараз тримати постійний SoC? Рік тому і до весни були питання стосовно чи не буде батареї погано якщо вона постійно заряджена на 100%, але зараз завдяки москалям таки питання не виникають, батарея за добу 1-2 рази розряджається до 60-80%. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Kubik сказав:

Значит пофиксили😁👍

Ага. Якось я начитався у ФБ. Пішов і зробив 23:00-23:55, 0:05-07:00. Так от з 23:55 до 0:05 мій електро котел 10хв жер 100А батареї.

Посилання на коментар

5 минут назад, МакДо сказал:

Пішов і зробив 23:00-23:55, 0:05-07:00.

В time of use? А як це вам вдалося зробити? В мене при зміні якогось часу суміжний одночасно змінюється.

Посилання на коментар

16 хвилин тому, Vikctor сказав:

В time of use? А як це вам вдалося зробити? В мене при зміні якогось часу суміжний одночасно змінюється.

в мене зараз теж все йде одне за одним. Не пам'ятаю точно. Може то було на прошивці з коробки.

• Лайк 1
Посилання на коментар

прикольно, не думав що із одним засніженим на 100% полем і другим на 15% буду жалкувати, що ще не підключив смарт лоад. підскажіть ще хто знає.
наприклад така ситуація:
 якщо є надлишок сонячної енергії 1 квтгод, а смарт лоад споживає 2 квт (нагрвальний тен). чи буде він працювати в такому випадку? на половину потужності? чи інвертор побачить що він багато тягне і відключить?

Змінено користувачем newbee2020
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...