volomoto Опубліковано: 28 квітня Поділитись Опубліковано: 28 квітня 1 година тому, beavis сказав: У мене до 12.9А було в гарну погоду Так і має бути, а 12.1 – це якийсь баг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 28 квітня Поділитись Опубліковано: 28 квітня 15 годин тому, vbb сказав: інвертор 5 кВт поле 6,5 кВт Теж варіант, але не так ефективно, бо вентилятори є впритул до радіатора і частина повітря витискається в боки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 28 квітня Поділитись Опубліковано: 28 квітня 3 години тому, volomoto сказав: Це й же інвертор чомусь обрізає струм до 12.1 А: Яка напруга з поля? Мо він обрізає струм для обмеження максимальної потужності? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 28 квітня Поділитись Опубліковано: 28 квітня 11 хвилин тому, porterlv сказав: Яка напруга з поля? Мо він обрізає струм для обмеження максимальної потужності? Якось так виглядає напруга: Добре видно, що коли наступає обрізання, бо напруга трохи піднімається, не зважаючи на збільшення температури панелей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) З ранку дивлюсь в додаток та бачу 6% зараду. Встановлено порог розряду 49В. До того було встановлено 20%. Перейшов на вольти. Стало 49В. Хм, це ж 2.5% від 48В. Від якой напруги відраховуються відсотки? Іду до батареї і дивлючь на BMS. Бачу 52,32 В, що складає 9% від 48В. Тобто пійшов заряд. В кого який порог встановлен? Станцію використовую для власного споживання. Як є сонце цілодобово від акамулятора. Спойлер Змінено 1 травня користувачем Gitan Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 22 минуты назад, Gitan сказал: В кого який порог встановлен? Тут вроде все с инверторными бмс, и управляют процентом заряда Я зимой до 30% разряжал днем и ночью заряжал до 100% Сейчас есть ЗТ батарея стоит на 90% заряженная ждет или отключений или осени 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) 45 хвилин тому, Gitan сказав: ранку дивлюсь в додаток та бачу 6% зараду. Встановлено порог розряду 49В. До того було встановлено 20%. Перейшов на вольти. Стало 49В. Хм, це ж 2.5% від 48В. Від якой напруги відраховуються відсотки? Не из напруги, а то что бмс считает. А считает она по капасити и римейн капасити Змінено 1 травня користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 28.04.2025 в 13:27, volomoto сказав: Це й же інвертор чомусь обрізає струм до 12.1 А: Написав в службу підтримки і чекаю на відповідь, бо це вже навіть не 12.5А як то типово є. Оновили прошивку і ніфіга не змінилось: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gitan Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 1 час назад, mib сказал: Тут вроде все с инверторными бмс Я ні. BMS не підключен до інвертора. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня 3 минуты назад, Gitan сказал: Я ні. BMS не підключен до інвертора. Да я помню, я про остальных Но почему то думал что и вы уже поменяли или через есп32 в ХА добавили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз