Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

13 минут назад, МакДо сказал:

Щоб не брати з мережі до 23:00. 

Тут уже и я не понял, у вас же нет понятия день/ночь пока генерация превышает потребление 

У вас же задача разрядить акб, какая разница когда это произойдет, главное ведь до появления солнца

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 хвилин тому, mib сказав:

Тут уже и я не понял, у вас же нет понятия день/ночь пока генерация превышает потребление 

У вас же задача разрядить акб, какая разница когда это произойдет, главное ведь до появления солнца

Вибачте, не хтів вас заплутати :) 

Припустімо, що до 20:00 в мене стоїть режим Selling first і заряд АКБ 70%. З 20:00 в сонячний день генерація така собі і я вирішив автоматично перемикати на Zero export to CT і ставити рівень заряду АКБ 50%. Таким чином з 20:00 до 23:00 будинок живиться від АКБ і частково сонця. Зазвичай АКБ за цей період розряджається до 60-65%. А вже з 23:00 йде живлення з мережі. В цей час дружина не вмикає кухонне приладдя, основний бойлер заряджений. Тобто лишається перефірійка та іноді маленький бойлер на кухні. І звісно, це - літній графік.

IMG_4549.jpeg

• Лайк 1
Посилання на коментар

09.07.2025 в 10:16, МакДо сказав:

В мене ось так. Але вдень увімкнений режим Selling first. На ніч вмикається Zero export to CT. Забрав з ночі всі потужні прилади. Зазвичай нижче 62% не падає.

У якому додатку/розділі налаштувань у Вас автоматизовано переключення між режимами роботи?

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Олексій Рикун сказав:

У якому додатку/розділі налаштувань у Вас автоматизовано переключення між режимами роботи?

Solar Assistant 

• Лайк 2
Посилання на коментар

56 минут назад, МакДо сказал:

Вибачте, не хтів вас заплутати :) 

К сожалению опять не понял, учитывая что у вас летом единый тариф он равен тарифу ЗТ круглые сутки

Я понимаю что вам утром нужен пустой акб что бы в него сливать излишки солнца которые продадутся при первой тучке

Так же понимаю что выгодно нагреть бойлер от солнца он грубо тоже приймет излишки солнца

Но я не понимаю какая разница когда разряжать акб который используется как буфер учитывая что до ноября у вас ночного тарифа нет

Тоесть к чему привязка к 23:00 ?

• Лайк 2
Посилання на коментар

8 годин тому, mib сказав:

Тоесть к чему привязка к 23:00 ?

Просто символічно. Про нічний тариф і мови не йде. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, МакДо сказал:

Просто символічно. Про нічний тариф і мови не йде. 

А з чим у вас символизується 23.00?:) А якщо серйозно, то чому не розряджаєте акб й далі до ранку? 

• Лайк 2
Посилання на коментар

50 хвилин тому, Vikctor сказав:

А з чим у вас символизується 23.00?:) А якщо серйозно, то чому не розряджаєте акб й далі до ранку? 

Забув вкласти в символічність споживання е/е увечері на приготування вечері :) 

З 23:00 нічого потужного не працює і саме там набирається до ранку тих 300-500вт з мережі.
Я б взагалі нічого з мережі не брав, але один мудрець сказав - ти маєш хоч трішки в місяць брати з мережі.

p.s. - вчора SA глюканув і не переключив режим на Export to CT і падлюка продало АКБ до 50%. Але тут ви можете бачити те слабе навантаження, яке я лишаю мережі

IMG_4551.jpeg

Змінено користувачем МакДо
  • Лайк 3
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...