volomoto Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 12 хвилин тому, outdoor24 сказав: хотів повісити все на 3-х фазний згідно початкового розподілу по фазам. Тоді беріть 12 кВт і буде все працювати. Ви не можете знайти 8 кВт 3ф бо він не має сенсу, бо коштує він на 150-200 доларів дешевше, ніж 12 кВт, але має тільки 2/3 потужності та ще й малу потужність на одну фазу. Тому ніхто не купує 8 кВт, тому їх нема на ринку. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 час назад, volomoto сказал: Тоді беріть 12 кВт і буде все працювати. Ви не можете знайти 8 кВт 3ф бо він не має сенсу, бо коштує він на 150-200 доларів дешевше, ніж 12 кВт, але має тільки 2/3 потужності та ще й малу потужність на одну фазу. Підтримую. Коли заряджаємо АКБ струмом 100А, то це вже мінус ~3,5 кВт від корисної 12кВт. І це ми ще вдома нічого не вмикали... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 часа назад, outdoor24 сказал: хотів повісити все на 3-х фазний згідно початкового розподілу по фазам. Мені теж хотілося мати саме 3-х фазний. Бо переробок у щитах й так було не мало, а з однофазним легше вже було щити наново збирати. З власного досвіду можу сказати що 10кВт інвертор дозволяє користуватися всім не думаючи яки саме прилади наразі увімкнені. Чи достатньо було б 8кВт хз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, Vikctor сказал: Мені теж хотілося мати саме 3-х фазний. Бо переробок у щитах й так було не мало, а з однофазним легше вже було щити наново збирати. З власного досвіду можу сказати що 10кВт інвертор дозволяє користуватися всім не думаючи яки саме прилади наразі увімкнені. Чи достатньо було б 8кВт хз. Редко но такое бывает, котел у меня мимо инвертора, это был день когда включились два бойлера сушка и видать что то еще что в пике было 9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 29 минут назад, mib сказал: Редко но такое бывает, котел у меня мимо инвертора, это был день когда включились два бойлера сушка и видать что то еще что в пике было 9 Я в себе рахував. Без котла та автівки, яки вмикаються виключно вночі (коли все інше потужне навпаки вимикається), я не уявляю ситуації в який на якійсь фазі було б навантаження 5кВт чи по трьох 10кВт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 минут назад, Vikctor сказал: Я в себе рахував. Без котла та автівки, яки вмикаються виключно вночі (коли все інше потужне навпаки вимикається), я не уявляю ситуації в який на якійсь фазі було б навантаження 5кВт чи по трьох 10кВт. У меня как раз в ночь все происходит два бойлера это 1500+1500 сушка 3000 заряд акб 2000 посудомойка 2000 кондеры 500+500 единственно сушка не каждый день, а пару раз в неделю Тоесть если считать то потенциально может быть и 12 того что обычно работает ночью, но как показывает график ща последние дни максимум было 9 Это я больше для @outdoor24,что верно вам советуют сразу брать 12 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 34 хвилини тому, mib сказав: Это я больше для @outdoor24,что верно вам советуют сразу брать 12 Безперечно. Буде запас на майбутнє і перестраховка від непередбачуваних навантажень. Після вас погортав свої дні і так само, іноді бачив піки 8-10кВт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз