volomoto Опубліковано: В четвер в 10:49 Поділитись Опубліковано: В четвер в 10:49 12 хвилин тому, outdoor24 сказав: хотів повісити все на 3-х фазний згідно початкового розподілу по фазам. Тоді беріть 12 кВт і буде все працювати. Ви не можете знайти 8 кВт 3ф бо він не має сенсу, бо коштує він на 150-200 доларів дешевше, ніж 12 кВт, але має тільки 2/3 потужності та ще й малу потужність на одну фазу. Тому ніхто не купує 8 кВт, тому їх нема на ринку. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: В четвер в 12:39 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:39 1 час назад, volomoto сказал: Тоді беріть 12 кВт і буде все працювати. Ви не можете знайти 8 кВт 3ф бо він не має сенсу, бо коштує він на 150-200 доларів дешевше, ніж 12 кВт, але має тільки 2/3 потужності та ще й малу потужність на одну фазу. Підтримую. Коли заряджаємо АКБ струмом 100А, то це вже мінус ~3,5 кВт від корисної 12кВт. І це ми ще вдома нічого не вмикали... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В четвер в 14:57 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:57 4 часа назад, outdoor24 сказал: хотів повісити все на 3-х фазний згідно початкового розподілу по фазам. Мені теж хотілося мати саме 3-х фазний. Бо переробок у щитах й так було не мало, а з однофазним легше вже було щити наново збирати. З власного досвіду можу сказати що 10кВт інвертор дозволяє користуватися всім не думаючи яки саме прилади наразі увімкнені. Чи достатньо було б 8кВт хз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В четвер в 17:53 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:53 2 часа назад, Vikctor сказал: Мені теж хотілося мати саме 3-х фазний. Бо переробок у щитах й так було не мало, а з однофазним легше вже було щити наново збирати. З власного досвіду можу сказати що 10кВт інвертор дозволяє користуватися всім не думаючи яки саме прилади наразі увімкнені. Чи достатньо було б 8кВт хз. Редко но такое бывает, котел у меня мимо инвертора, это был день когда включились два бойлера сушка и видать что то еще что в пике было 9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В четвер в 18:25 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:25 29 минут назад, mib сказал: Редко но такое бывает, котел у меня мимо инвертора, это был день когда включились два бойлера сушка и видать что то еще что в пике было 9 Я в себе рахував. Без котла та автівки, яки вмикаються виключно вночі (коли все інше потужне навпаки вимикається), я не уявляю ситуації в який на якійсь фазі було б навантаження 5кВт чи по трьох 10кВт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В четвер в 18:43 Поділитись Опубліковано: В четвер в 18:43 12 минут назад, Vikctor сказал: Я в себе рахував. Без котла та автівки, яки вмикаються виключно вночі (коли все інше потужне навпаки вимикається), я не уявляю ситуації в який на якійсь фазі було б навантаження 5кВт чи по трьох 10кВт. У меня как раз в ночь все происходит два бойлера это 1500+1500 сушка 3000 заряд акб 2000 посудомойка 2000 кондеры 500+500 единственно сушка не каждый день, а пару раз в неделю Тоесть если считать то потенциально может быть и 12 того что обычно работает ночью, но как показывает график ща последние дни максимум было 9 Это я больше для @outdoor24,что верно вам советуют сразу брать 12 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В четвер в 19:21 Поділитись Опубліковано: В четвер в 19:21 34 хвилини тому, mib сказав: Это я больше для @outdoor24,что верно вам советуют сразу брать 12 Безперечно. Буде запас на майбутнє і перестраховка від непередбачуваних навантажень. Після вас погортав свої дні і так само, іноді бачив піки 8-10кВт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: учора в 10:59 Поділитись Опубліковано: учора в 10:59 16 годин тому, Vikctor сказав: Я в себе рахував. Без котла та автівки, яки вмикаються виключно вночі (коли все інше потужне навпаки вимикається), я не уявляю ситуації в який на якійсь фазі було б навантаження 5кВт чи по трьох 10кВт. Менше 5-ти кВт на фазу можуть бути проблеми. В мене іноді буває 5.5, але дуже рідко тому нема часу розібратись. Але при сучасних електричних будинках мати менше 5-ти кВт на фазу може ти проблемою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: учора в 11:39 Поділитись Опубліковано: учора в 11:39 а у Deye комунікаційний кабель з батареями має бути в комплекті? якщо ні, то Deye-Pylontech самостійно не проблема зробити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: учора в 11:49 Поділитись Опубліковано: учора в 11:49 8 хвилин тому, outdoor24 сказав: а у Deye комунікаційний кабель з батареями має бути в комплекті? якщо ні, то Deye-Pylontech самостійно не проблема зробити? Стандартний патчкорд жовтого кольору. Здається Pylontech нормально спілкується цим кабелем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: учора в 12:03 Поділитись Опубліковано: учора в 12:03 24 хвилини тому, outdoor24 сказав: Deye-Pylontech Список може бути застарілим N-DeyeApprovedBatterylist(DY-LV48-0092)(1).pdf 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: учора в 12:32 Поділитись Опубліковано: учора в 12:32 Ось так виглядає підключення мережевого інвертора на лоад, коли стоїть галочка AC couple on Load і режим Zero Export: Гібрид АС потужність з мережевого інвертора використовує для заряду батареї, при цьому заряд від мережі вимкнений. Тобто та галочка каже гібриду, щоб сприймати від'ємні значення потужність як індикатор того, що по АС є ще щось генеруюче, яке можна використовувати для заряду акумуляторів. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: учора в 19:08 Поділитись Опубліковано: учора в 19:08 (змінено) Поки будинок не побудував, взяв собі в квартиру такий комплект: Стояти буде відносно далеко від щитка, тягнути дроти і заводити до щитка не дуже зручно, виникло питання мінімізації дротів і діаметрів дірок для них Серед схем підключення в інструкції є схема зі спільною нейтраллю. Хтось так робив? Тобто інвертор це підтримує і все буде працювати нормально? Змінено учора в 19:10 користувачем Alvalk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: учора в 19:22 Поділитись Опубліковано: учора в 19:22 12 хвилин тому, Alvalk сказав: Хтось так робив? Тобто інвертор це підтримує і все буде працювати нормально? Так, але там же об'єднано і з заземленням на цій же схемі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: учора в 19:34 Поділитись Опубліковано: учора в 19:34 6 минут назад, beavis сказал: Так, але там же об'єднано і з заземленням на цій же схемі. багатоквартирний будинок початку 1980х років будівництва, тоді будували без заземлення Я колись завів дріт заземлення в квартиру зачепившись до корпусу щитка (бо тим же бойлером користуватись без захисту від пробою фази з ТЕНа якось стрьомно), але по факту це ж той самий ноль 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) В 07.11.2025 в 21:08, Alvalk сказал: взяв собі в квартиру такий комплект: Ще питання. Підключив все поки частково, світло вимкнули, не встиг по всім автоматам розвести. Але питання зараз інше. Інвертор не бачить батареї. Тобто все працює, але інформації по ємності та токам інвертор не отримує. Ну коли я підключав (в іншому місці) інвертор Deye до батарей Felicity, то зрозуміло, що не підійшов кабель, шукав інфу і робив спеціальний кабель зв'язку. Але інвертор Deye і батарея Deye - був впевнений, що легко один одного побачать. Але не бачать. Хоч з кабелем от інвертора, хоч от батареї. Їм що, теж потрібно спец. кабель робити? UPDATE: Питання знято, почитав інструкцію - не туди кабель всунув Змінено 4 години тому користувачем Alvalk 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, Alvalk сказал: UPDATE: Питання знято, почитав інструкцію - не туди кабель всунув Та я ще здивувався, бо в мене акб саморобний, але комплектний кабель від інвертора чудово їх поєднав. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 минут назад, Vikctor сказал: Та я ще здивувався, бо в мене акб саморобний, але комплектний кабель від інвертора чудово їх поєднав. Та коли ми з другом монтували Deye з батарей Felicity, то там так не вийшло, кабель хитрий довелось робити. Плюс у тих батарей було 2 роз'єма - один для паралельного з'єднання батарей, а другий або теж для параллельного, або в інвертор. Тому ми вирішили що тут IN і OUT - це саме вони. А потім вже в інструкції до батареї вичитав, що є ще третій, PCS - саме для інвертора. Ну хто ж знав ))) Вони там заглушками закриті. До речі, Solarman або Deye Cloud показує пристрій - батарея, і там інфу про неї. А от з Felicity так не вийшло. Зарядний ток, ємність, інвертор з батарей витягнув, і більше нічого. Не знаю, це норма, чи все ж чогось там недоробили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, Alvalk сказав: Solarman або Deye Cloud показує пристрій - батарея, і там інфу про неї. А от з Felicity так не вийшло. Зарядний ток, ємність, інвертор з батарей витягнув, і більше нічого. Не знаю, це норма, чи все ж чогось там недоробили. Бо це аплікашки для деї 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз