Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

4 минуты назад, 90BCO сказал:

Це взагалі ні про що.

Для 12-ки максимальне навантаження на 1 фазу 6 квт. Налаштування тут ні до чого.

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 часов назад, DimaF сказал:

А кто подскажет чайнику, а какую нагрузку может пропустить дия 3ф, 12 квт.!?

Пару раз было что включался бойлер, насос, и что то типа духовки/гриля, и отключается на несколько секунд электричество в доме.

Где то около 6 квт в моменте получается.

А це взагалі про автономний режим йдеться?

Посилання на коментар

31 минуту назад, Vikctor сказал:

А це взагалі про автономний режим йдеться?

Вот так сразу и не скажу, сети лихорадит, постараюсь как то словить момент.

Посилання на коментар

11 минут назад, DimaF сказал:

Вот так сразу и не скажу, сети лихорадит, постараюсь как то словить момент.

Бо якщо інвертор працював в байпасному режимі, то це взагалі дивно. Там автомат на 45А. Тобто фактично й 10кВт по однієї фазі витягне.

В мене до речі щось подібне на те що ви описали траплялося в холодну пору доволі регулярно. Я не одразу зрозумів як саме це відбувається, тож з'ясував натурними спостереженнями. в 23.00 таймер дозволяє електрокотлу нагрівати бойлер. Одночасно вмикається зарядка автівки та часто-густо посудомийка й інвертор заряджає акб. Це призводе до суттєвого просідання напруги по однієй (сама слабенька з трьох) фазі. В якусь мить напруга на цієї фазі опиняється нижче встановленного коридору на РКН і інвертор переходить в автономний режим. В цьому режимі навантаження на нього чи на батарею надзвичайне й далеко за межами їх лімітів. І ось тоді якраз і трапляється повний блекаут секунд на 10-15 (цей проміжок налаштовується.) У підсумку мені набридло розкидувати навантаження на різний час і я вирішив питання радикально. Перед опломбуванням щита з РКН я проклав дріт (грід до інвертору) повз РКН і на цьому тижні перепідключив це все. Як відшептали - більше жодних аварійних ситуацій.

Змінено користувачем Vikctor
Посилання на коментар

12 годин тому, DimaF сказав:

А кто подскажет чайнику, а какую нагрузку может пропустить дия 3ф, 12 квт.!?

Пару раз было что включался бойлер, насос, и что то типа духовки/гриля, и отключается на несколько секунд электричество в доме.

Где то около 6 квт в моменте получается.

Якщо дея вирішила вимкнутись по перевантаженню то вона повинна записати про то помилку. Є якісь помилки?  В мене ця 3-х фазна дея на 12квт без будь яких зауважень тримала 5,5кВт на фазу.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...