yurriy Опубліковано: учора в 09:19 Поділитись Опубліковано: учора в 09:19 4 минуты назад, 90BCO сказал: Це взагалі ні про що. Для 12-ки максимальне навантаження на 1 фазу 6 квт. Налаштування тут ні до чого. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 8 часов назад, DimaF сказал: А кто подскажет чайнику, а какую нагрузку может пропустить дия 3ф, 12 квт.!? Пару раз было что включался бойлер, насос, и что то типа духовки/гриля, и отключается на несколько секунд электричество в доме. Где то около 6 квт в моменте получается. А це взагалі про автономний режим йдеться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 31 минуту назад, Vikctor сказал: А це взагалі про автономний режим йдеться? Вот так сразу и не скажу, сети лихорадит, постараюсь как то словить момент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 11 минут назад, DimaF сказал: Вот так сразу и не скажу, сети лихорадит, постараюсь как то словить момент. Бо якщо інвертор працював в байпасному режимі, то це взагалі дивно. Там автомат на 45А. Тобто фактично й 10кВт по однієї фазі витягне. В мене до речі щось подібне на те що ви описали траплялося в холодну пору доволі регулярно. Я не одразу зрозумів як саме це відбувається, тож з'ясував натурними спостереженнями. в 23.00 таймер дозволяє електрокотлу нагрівати бойлер. Одночасно вмикається зарядка автівки та часто-густо посудомийка й інвертор заряджає акб. Це призводе до суттєвого просідання напруги по однієй (сама слабенька з трьох) фазі. В якусь мить напруга на цієї фазі опиняється нижче встановленного коридору на РКН і інвертор переходить в автономний режим. В цьому режимі навантаження на нього чи на батарею надзвичайне й далеко за межами їх лімітів. І ось тоді якраз і трапляється повний блекаут секунд на 10-15 (цей проміжок налаштовується.) У підсумку мені набридло розкидувати навантаження на різний час і я вирішив питання радикально. Перед опломбуванням щита з РКН я проклав дріт (грід до інвертору) повз РКН і на цьому тижні перепідключив це все. Як відшептали - більше жодних аварійних ситуацій. Змінено 18 годин тому користувачем Vikctor 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 12 годин тому, DimaF сказав: А кто подскажет чайнику, а какую нагрузку может пропустить дия 3ф, 12 квт.!? Пару раз было что включался бойлер, насос, и что то типа духовки/гриля, и отключается на несколько секунд электричество в доме. Где то около 6 квт в моменте получается. Якщо дея вирішила вимкнутись по перевантаженню то вона повинна записати про то помилку. Є якісь помилки? В мене ця 3-х фазна дея на 12квт без будь яких зауважень тримала 5,5кВт на фазу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 часов назад, k-master сказал: Є якісь помилки? Номерных нет вроде. А так при скачках и отключениях на телефон приходит стандартное: grid disconnection notification. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 24 хвилини тому, DimaF сказав: Номерных нет вроде. А так при скачках и отключениях на телефон приходит стандартное: grid disconnection notification. Щось опис не схожий на відключення мережі, бо при відключенні мережі за замовчунням дея її вмикає через 60 секунд. А це ніяк не на пару секунд як в описі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 годин тому, k-master сказав: В мене ця 3-х фазна дея на 12квт без будь яких зауважень тримала 5,5кВт на фазу. В мене 10кВт видавав 5.9 кВт на фазу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, k-master сказал: Щось опис не схожий на відключення мережі, бо при відключенні мережі за замовчунням дея її вмикає через 60 секунд. А це ніяк не на пару секунд як в описі. Ну как есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 29 минут назад, volomoto сказал: В мене 10кВт видавав 5.9 кВт на фазу. При наявній генерації? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 52 хвилини тому, volomoto сказав: В мене 10кВт видавав 5.9 кВт на фазу. В моєму такому самому 12кВт бачив довготривалі 5,86кВт на фазу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 29 хвилин тому, Vikctor сказав: При наявній генерації? Здається що так, але це не має значення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз