yurriy Опубліковано: В неділю в 09:19 Поділитись Опубліковано: В неділю в 09:19 4 минуты назад, 90BCO сказал: Це взагалі ні про що. Для 12-ки максимальне навантаження на 1 фазу 6 квт. Налаштування тут ні до чого. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В неділю в 15:52 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:52 8 часов назад, DimaF сказал: А кто подскажет чайнику, а какую нагрузку может пропустить дия 3ф, 12 квт.!? Пару раз было что включался бойлер, насос, и что то типа духовки/гриля, и отключается на несколько секунд электричество в доме. Где то около 6 квт в моменте получается. А це взагалі про автономний режим йдеться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В неділю в 16:24 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:24 31 минуту назад, Vikctor сказал: А це взагалі про автономний режим йдеться? Вот так сразу и не скажу, сети лихорадит, постараюсь как то словить момент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В неділю в 16:34 Поділитись Опубліковано: В неділю в 16:34 (змінено) 11 минут назад, DimaF сказал: Вот так сразу и не скажу, сети лихорадит, постараюсь как то словить момент. Бо якщо інвертор працював в байпасному режимі, то це взагалі дивно. Там автомат на 45А. Тобто фактично й 10кВт по однієї фазі витягне. В мене до речі щось подібне на те що ви описали траплялося в холодну пору доволі регулярно. Я не одразу зрозумів як саме це відбувається, тож з'ясував натурними спостереженнями. в 23.00 таймер дозволяє електрокотлу нагрівати бойлер. Одночасно вмикається зарядка автівки та часто-густо посудомийка й інвертор заряджає акб. Це призводе до суттєвого просідання напруги по однієй (сама слабенька з трьох) фазі. В якусь мить напруга на цієї фазі опиняється нижче встановленного коридору на РКН і інвертор переходить в автономний режим. В цьому режимі навантаження на нього чи на батарею надзвичайне й далеко за межами їх лімітів. І ось тоді якраз і трапляється повний блекаут секунд на 10-15 (цей проміжок налаштовується.) У підсумку мені набридло розкидувати навантаження на різний час і я вирішив питання радикально. Перед опломбуванням щита з РКН я проклав дріт (грід до інвертору) повз РКН і на цьому тижні перепідключив це все. Як відшептали - більше жодних аварійних ситуацій. Змінено В неділю в 16:46 користувачем Vikctor 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: В неділю в 20:32 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:32 12 годин тому, DimaF сказав: А кто подскажет чайнику, а какую нагрузку может пропустить дия 3ф, 12 квт.!? Пару раз было что включался бойлер, насос, и что то типа духовки/гриля, и отключается на несколько секунд электричество в доме. Где то около 6 квт в моменте получается. Якщо дея вирішила вимкнутись по перевантаженню то вона повинна записати про то помилку. Є якісь помилки? В мене ця 3-х фазна дея на 12квт без будь яких зауважень тримала 5,5кВт на фазу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В понеділок в 06:20 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 06:20 9 часов назад, k-master сказал: Є якісь помилки? Номерных нет вроде. А так при скачках и отключениях на телефон приходит стандартное: grid disconnection notification. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: В понеділок в 06:46 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 06:46 24 хвилини тому, DimaF сказав: Номерных нет вроде. А так при скачках и отключениях на телефон приходит стандартное: grid disconnection notification. Щось опис не схожий на відключення мережі, бо при відключенні мережі за замовчунням дея її вмикає через 60 секунд. А це ніяк не на пару секунд як в описі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: В понеділок в 08:44 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:44 12 годин тому, k-master сказав: В мене ця 3-х фазна дея на 12квт без будь яких зауважень тримала 5,5кВт на фазу. В мене 10кВт видавав 5.9 кВт на фазу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В понеділок в 08:56 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:56 2 часа назад, k-master сказал: Щось опис не схожий на відключення мережі, бо при відключенні мережі за замовчунням дея її вмикає через 60 секунд. А це ніяк не на пару секунд як в описі. Ну как есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В понеділок в 09:14 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:14 29 минут назад, volomoto сказал: В мене 10кВт видавав 5.9 кВт на фазу. При наявній генерації? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В понеділок в 09:38 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:38 52 хвилини тому, volomoto сказав: В мене 10кВт видавав 5.9 кВт на фазу. В моєму такому самому 12кВт бачив довготривалі 5,86кВт на фазу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: В понеділок в 09:44 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 09:44 29 хвилин тому, Vikctor сказав: При наявній генерації? Здається що так, але це не має значення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Підкажіть, будь ласка, це нормально, коли під час роботи від батарей при різкій зміні навантаження короткочасно скаче напруга? Виглядає так, наче інвертор підлаштовує потужність при зміні навантаження, але з якоїсь затримкою. Спочатку думав, що десь погані контакти. Обжав як слід всі контакти, від щитка до інвертора і на всіх автоматах але проблема не зникла Помічаю, як блимають лампочки (але не всі, деякі витримують): - разово при вмиканні електрочайника (2 кВт) -доволі часто при вмиканні кавомашини та приготуванні нею кави (як я розумію, там бойлер намагається підтримувати постійну температуру води і часто вмикається/вимикається, по декілька разів на секунду) Перевіряв стрілочним вольтметром, відстежив стрибки напруги від 5 до 10В в різні напрямки від норми, але насправді мабуть більше, бо стрілка інерційна. А цифровим навіть не намагався, бо він ще більш інерційний Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Alvalk сказал: Підкажіть, будь ласка, це нормально, коли під час роботи від батарей при різкій зміні навантаження короткочасно скаче напруга? Виглядає так, наче інвертор підлаштовує потужність при зміні навантаження, але з якоїсь затримкою. Спочатку думав, що десь погані контакти. Обжав як слід всі контакти, від щитка до інвертора і на всіх автоматах але проблема не зникла Помічаю, як блимають лампочки (але не всі, деякі витримують): - разово при вмиканні електрочайника (2 кВт) -доволі часто при вмиканні кавомашини та приготуванні нею кави (як я розумію, там бойлер намагається підтримувати постійну температуру води і часто вмикається/вимикається, по декілька разів на секунду) Перевіряв стрілочним вольтметром, відстежив стрибки напруги від 5 до 10В в різні напрямки від норми, але насправді мабуть більше, бо стрілка інерційна. А цифровим навіть не намагався, бо він ще більш інерційний Так подивіться на екрані інвертору - там є напруга. В цілому ніколи подібного в себе не помічав. Лампи блимають виключно при зникненні/появі мережі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Alvalk сказал: Підкажіть, будь ласка, це нормально, коли під час роботи від батарей при різкій зміні навантаження короткочасно скаче напруга? Не нормально. В мене не скаче. Можливо є питання до якості під'єднання батареї - завеликий перехідний опір, на якому просідає напруга при потужному навантаженні. Яким перетином батарея під'єднана? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 1 час назад, Vikctor сказал: Так подивіться на екрані інвертору - там є напруга. В цілому ніколи подібного в себе не помічав. Лампи блимають виключно при зникненні/появі мережі. ну при зникненні/появі мережі - то норма. При вмиканні чайника - міг би й не помітити. Але від кофемашини йде така світломузика, що не помітити важко. Хоча лампи OSRAM Не блимають. а більш дешеві блимають. Також блимають маленькі OSRAM G4 12V, що є світлодіодними аналогами галогенок 1 час назад, Vikctor сказал: Так подивіться на екрані інвертору - там є напруга. Спробую, але я не впевнений, що там миттєво міняється. Скоріше навіть впевнений, що ні. 1 час назад, yurriy сказал: Не нормально. В мене не скаче. Можливо є питання до якості під'єднання батареї - завеликий перехідний опір, на якому просідає напруга при потужному навантаженні. Яким перетином батарея під'єднана? Батарея теж Deye, під'єднана рідним дротом. В батарею спец роз'єм, в інвертор клема. На дротах вони не зекономили. Клема навіть у кабельний ввод не влізла (хочу поміняти), довелось ввод знімати і прямо в дірку корпуса заводити. Короче кабель 70 квадратів (AWG 2/0). Сам в шоці. Ладно б тільки для паралельного з'єднання акумів, але для з'єднання з інвертором теж такий поклали. Тож не думаю, що там проблема. До речі, коли живлення від мережи, вольтметр теж засікає маленькі стрибки, але значно менші, і на лампи вони не впливають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому (змінено) 9 минут назад, Alvalk сказал: Спробую, але я не впевнений, що там миттєво міняється. Скоріше навіть впевнений, що ні. Швидкість приблизно така само як на РКН. Тобто таки миттєво. П.С.: в мене геть усі лампочки максус, тобто дешеві. Відповідно всі скачки напруги добре видни. Змінено 46 хвилин тому користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз