Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, volomoto сказал:

Аж ніяк не те саме

Так поясніть будь-ласка що саме показує цей девайс, чого не показує бмс? Бо з опису на сайті нкон наче те саме.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

27 хвилин тому, Vikctor сказав:

74 євро за те саме, що показує бмс?

Можливо ви ще не зустрічали проблему розбігу SOC в бмсках при паралельному зʼєднанні) Або ось таких ситуаціях: 

IMG_6792.jpeg

IMG_6793.jpeg

• Лайк 2
Посилання на коментар

13 минут назад, МакДо сказал:

Можливо ви ще не зустрічали проблему розбігу SOC в бмсках при паралельному зʼєднанні) Або ось таких ситуаціях: 

IMG_6792.jpeg

IMG_6793.jpeg

Точно ні, бо в мене лишень одна збірка. Тож цей прилад потрібен для кількох збірок, бо jk не витягує в умовах розподілу на майстер-відомий?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Vikctor сказав:

Так поясніть будь-ласка що саме показує цей девайс, чого не показує бмс? Бо з опису на сайті нкон наче те саме.

На папері те саме, але вся суть в деталях, тобто в точності. БМС дуже неточно вимірює струми малих значень, а коли батарей багато, то струм відповідно розподіляється між бмс і кожна міряє мале значення, то того розрахунки SoC розповзаються. Шунт міряє загальний струм і в нього точність суттєво вища, ніж бмс.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

38 минут назад, yurriy сказал:

Нічого дивного, дивись контекст. У beavis вже є 2 таких батареї. Додати ще 2 потребує менших затрат як фінансових, так і часових, ніж збирати нові.

Те що легше зрозуміло, а з точки зору фінансів, то наче йшлося про продаж двох батарей, а ти цю умову з порівняння прибрав.

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 минут назад, Vikctor сказал:

наче йшлося про продаж двох батарей, а ти цю умову з порівняння прибрав.

Ну так, випало :pardon:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

24 минуты назад, МакДо сказал:

IMG_6792.jpeg

IMG_6793.jpeg

Говорят помогает

Посилання на коментар

39 хвилин тому, mib сказав:

Говорят помогает

То костиль, який потрібно робити раз на тиждень, а то й частіше. Але Енді то не парить, бо він керується інфою зі смарт шунтів.

Посилання на коментар

3 минуты назад, МакДо сказал:

То костиль, який потрібно робити раз на тиждень, а то й частіше. Але Енді то не парить, бо він керується інфою зі смарт шунтів.

Ну как временное решение, я просто помню что мне такое присылали, но у меня одна батарея так что сильно не вникал

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 годин тому, МакДо сказав:

проблему розбігу SOC в бмсках при паралельному зʼєднанні

Я правильно розумію, що таке стається коли довгий час не відбувається заряд до повного?

Посилання на коментар

11 хвилин тому, razzil сказав:

Я правильно розумію, що таке стається коли довгий час не відбувається заряд до повного?

Так, за певних умов, наприклад коли АКБ під'єднані не через загальну шину, а через клеми самих АКБ. В мене заряд до 100% відбувався щоночі. І одна з АКБ щодня відставала. І могло бути так, що на одній АКБ 99%, а на іншій 78%. Інвертор зупиняв заряд по напрузі, а потім я мав наслідок у вигляді "недозаряджених" АКБ, що не дуже приємно під час блекаутів.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, МакДо сказав:

Так, за певних умов, наприклад коли АКБ під'єднані не через загальну шину, а через клеми самих АКБ. В мене заряд до 100% відбувався щоночі. І одна з АКБ щодня відставала. І могло бути так, що на одній АКБ 99%, а на іншій 78%. Інвертор зупиняв заряд по напрузі, а потім я мав наслідок у вигляді "недозаряджених" АКБ, що не дуже приємно під час блекаутів.

Дивно про "зупиняв заряд по напрузі". Типу переходив на float? У мене чомусь такого не відбувається, RCV тримається весь час, поки не почнеться розряд. Я далі не розбирався, мене то влаштовує. Зимою всеодно заряд - розряд постійно, влітку тримаю на 80% з періодичним зарядом до 100.

Посилання на коментар

Вітання, допоможіть з'єднати інвертор і батареї. Deye sun 50k sg01hp3 eu-bm4 з батарейкою soluna 15k h-v. Той кабель що був з батарейкою там на одній стороні обжато, на другій зрізано. Пробую звичайний кабель, інвертор не бачить, на батарейці can1 на інверторі bms1, іле він не бачить ані soc ані температуру, нічого. Можливо у когось така зв'язка, допоможіть.

Посилання на коментар

46 хвилин тому, Сергій Чернявський сказав:

Вітання, допоможіть з'єднати інвертор і батареї. Deye sun 50k sg01hp3 eu-bm4 з батарейкою soluna 15k h-v. Той кабель що був з батарейкою там на одній стороні обжато, на другій зрізано. Пробую звичайний кабель, інвертор не бачить, на батарейці can1 на інверторі bms1, іле він не бачить ані soc ані температуру, нічого. Можливо у когось така зв'язка, допоможіть.

Попросіть у інсталяторів мануали і виконайте розпіновку згідно них :) 

Посилання на коментар

Якийсь тиждень відкриттів. Сьогодні побачив ще одну дивну поведінку. Панелі під снігом, 2х13 паралельно. Видавало воно щось 400 Вт з 10-ти кіловатного поля і тут вимкнули електроенергію. Спробував почитстити, дотягнувся тільки до 5-6 панелей мабуть з одного стрінга, на генерацію це особливо не вплинуло бо додаткові 100-200 Вт могли бути просто від зміни кута сонця. Ну й так воно якось працювало, батарейка не заряджалась, коли треба було розряджалась. І тут вмикають електроенергію і поле замість 600 Вт починає видавати 1,5 кВт. От сижу й думаю як потужність поля може бути пов'язана з мережею. Це теж може бути пов'язано з прошивкою?
image.thumb.png.faa61322c00f644288ae7436e97983be.png

• Конфуз 2
Посилання на коментар

43 минуты назад, k-master сказал:

Це теж може бути пов'язано з прошивкою?

Схоже, що сніг сповз з панелей :oops:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, yurriy сказав:

Схоже, що сніг сповз з панелей :oops:

та ні, приблизно так само було. Ну може з якоїсь однієї і цього вистачило. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...