Vikctor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 15 минут назад, yur43 сказал: по замовчуванню батарейка заряджається до 100%, після заходу сонця - зливається в мережу до відсотка в таймофюс Дякую, кеп. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, Vikctor сказал: В принципі з червня планую увімкнути на літо Sailing First і постійний заряд акб скажемо на 80% і не паритись, але ж наразі геть інші налаштування і поведінка інвертора незрозуміла. Я еще в апреле поставил 90% уже выработка привысила потребление, позавчера ээ пропало в час ночи и появилось в 14 дня, так что запас был не лишним А по поводу флоат @volomoto уже ответил, у меня такое тоже было я его в настройках бмс еще зимой выключил, оно там на последней вкладке внизу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 минут назад, mib сказал: А по поводу флоат @volomoto уже ответил, у меня такое тоже было я его в настройках бмс еще зимой выключил, оно там на последней вкладке внизу Мене флоат влаштовує. Я не вимикатиму. Просто не помічав що таким чином акб розвантажується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 32 хвилини тому, mib сказав: поставил 90% а навіщо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15 хвилин тому, razzil сказав: а навіщо? Я поставив собі 80% і на разі тестую. Напевно влітку зроблю 60-70. В мене так тому, що інвертор максимум бере з сонця 15,6кВт, а продавати може максимум 12кВт. Тобто зайву генерацію зливаю в АКБ. А як раптом хмарки, то та АКБ продається до 80% ємності. Так сказати - зібрати усі вершки. Правда після 18:00 потрібно йти і з Selling first перемикати на Zero export to CT, бо там вже стоїть 40% АКБ і інвертор починає продавати батарею на всі гроші світу до 40%. Продати не шкода) але при досягненні АКБ 40% заряду, згідно алгоритмів Time of use, інвертор починає брати з мережі( Саме тому до мене з Алі їде raspberry на який я поставлю Solar assistant. Мудрі люди кажуть, що з ним мені не доведеться бігати до інвертора зранку та ввечері))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, МакДо сказал: Я поставив собі 80% і на разі тестую. Напевно влітку зроблю 60-70. В мене так тому, що інвертор максимум бере з сонця 15,6кВт, а продавати може максимум 12кВт. Тобто зайву генерацію зливаю в АКБ. А як раптом хмарки, то та АКБ продається до 80% ємності. Так сказати - зібрати усі вершки. Правда після 18:00 потрібно йти і з Selling first перемикати на Zero export to CT, бо там вже стоїть 40% АКБ і інвертор починає продавати батарею на всі гроші світу до 40%. Продати не шкода) але при досягненні АКБ 40% заряду, згідно алгоритмів Time of use, інвертор починає брати з мережі( Саме тому до мене з Алі їде raspberry на який я поставлю Solar assistant. Мудрі люди кажуть, що з ним мені не доведеться бігати до інвертора зранку та ввечері))) У вас же наразі генерація явно перевищує споживання. Чому б не встановити Selling first, а в Time of use на весь час прописати скажемо 70%? І не треба бігати до інвертору нічого перемикати. Тільки не подумайте, що я відмовляю вас від raspberry. Стоп, зрозумів - вам потрібно вночі розрядити акб. Змінено 1 година тому користувачем Vikctor 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 хвилини тому, Vikctor сказав: Стоп, зрозумів - вам потрібно вночі розрядити акб. Саме так. Режим по-мінімуму з мережі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрей Буткевич Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 часов назад, newbee2020 сказал: тен підключаєте на вхід для генератора Gen Port, в налаштуваннях ставите рівень батареї при якому тен (Smart Load) вмикається та вимикається + можна поставити яка має бути мінімальна поточна потужність по сонцю для увімкнення У меня подключён генератор (( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 18 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 18 хвилин тому 2 часа назад, razzil сказал: а навіщо? Ну аля в режим хранения поставил, смысл его гонять при наличии сети и ЗТ 1 час назад, МакДо сказал: Саме так. Режим по-мінімуму з мережі. Почему то думал у вас ХА есть, через него тоже же можно режимы менять, плюс еще бойлерами управлять и их тоже под пик солнца оставлять недогретыми, хотя это АС не сильно поможет с пиками Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз