Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

15 минут назад, yur43 сказал:

по замовчуванню батарейка заряджається до 100%, після заходу сонця - зливається в мережу до відсотка в таймофюс

Дякую, кеп.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 часа назад, Vikctor сказал:

В принципі з червня планую увімкнути на літо Sailing First і постійний заряд акб скажемо на 80% і не паритись, але ж наразі геть інші налаштування і поведінка інвертора незрозуміла.

Я еще в апреле поставил 90% уже выработка привысила потребление, позавчера ээ пропало в час ночи и появилось в 14 дня, так что запас был не лишним

А по поводу флоат @volomoto уже ответил, у меня такое тоже было я его в настройках бмс еще зимой выключил, оно там на последней вкладке внизу

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 минут назад, mib сказал:

А по поводу флоат @volomoto уже ответил, у меня такое тоже было я его в настройках бмс еще зимой выключил, оно там на последней вкладке внизу

Мене флоат влаштовує. Я не вимикатиму. Просто не помічав що таким чином акб розвантажується.

Посилання на коментар

15 хвилин тому, razzil сказав:

а навіщо?

Я поставив собі 80% і на разі тестую. Напевно влітку зроблю 60-70.

В мене так тому, що інвертор максимум бере з сонця 15,6кВт, а продавати може максимум 12кВт. Тобто зайву генерацію зливаю в АКБ. А як раптом хмарки, то та АКБ продається до 80% ємності. Так сказати - зібрати усі вершки.

Правда після 18:00 потрібно йти і з Selling first перемикати на Zero export to CT, бо там вже стоїть 40% АКБ і інвертор починає продавати батарею на всі гроші світу до 40%. Продати не шкода) але при досягненні АКБ 40% заряду, згідно алгоритмів Time of use, інвертор починає брати з мережі(

Саме тому до мене з Алі їде raspberry на який я поставлю Solar assistant. Мудрі люди кажуть, що з ним мені не доведеться бігати до інвертора зранку та ввечері)))

Посилання на коментар

1 час назад, МакДо сказал:

Я поставив собі 80% і на разі тестую. Напевно влітку зроблю 60-70.

В мене так тому, що інвертор максимум бере з сонця 15,6кВт, а продавати може максимум 12кВт. Тобто зайву генерацію зливаю в АКБ. А як раптом хмарки, то та АКБ продається до 80% ємності. Так сказати - зібрати усі вершки.

Правда після 18:00 потрібно йти і з Selling first перемикати на Zero export to CT, бо там вже стоїть 40% АКБ і інвертор починає продавати батарею на всі гроші світу до 40%. Продати не шкода) але при досягненні АКБ 40% заряду, згідно алгоритмів Time of use, інвертор починає брати з мережі(

Саме тому до мене з Алі їде raspberry на який я поставлю Solar assistant. Мудрі люди кажуть, що з ним мені не доведеться бігати до інвертора зранку та ввечері)))

У вас же наразі генерація явно перевищує споживання. Чому б не встановити Selling first, а в Time of use на весь час прописати скажемо 70%? І не треба бігати до інвертору нічого перемикати. Тільки не подумайте, що я відмовляю вас від raspberry.

Стоп, зрозумів - вам потрібно вночі розрядити акб.

Змінено користувачем Vikctor
  • Лайк 2
Посилання на коментар

22 хвилини тому, Vikctor сказав:

Стоп, зрозумів - вам потрібно вночі розрядити акб.

Саме так. Режим по-мінімуму з мережі.

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 часов назад, newbee2020 сказал:

тен підключаєте на вхід для генератора Gen Port, в налаштуваннях ставите рівень батареї при якому тен (Smart Load) вмикається та вимикається + можна поставити яка має бути мінімальна поточна потужність по сонцю для увімкнення

У меня подключён генератор ((

Посилання на коментар

2 часа назад, razzil сказал:

а навіщо?

Ну аля в режим хранения поставил, смысл его гонять при наличии сети и ЗТ

1 час назад, МакДо сказал:

Саме так. Режим по-мінімуму з мережі.

Почему то думал у вас ХА есть, через него тоже же можно режимы менять, плюс еще бойлерами управлять и их тоже под пик солнца оставлять недогретыми, хотя это АС не сильно поможет с пиками

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...