Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

7 хвилин тому, TaurosRMK сказав:

А шо по шуму? Тому що в деї 6 кВт вентиляторів немає, а в Солісі вже є, аж два. По вигляду вони десь 90х90 розмір, що при великих обертах може створювати неприємний шум, особливо якщо інвертор на відкритій місцевості, десь в прихожій.

Вентилятори вмикаються по температурі, або при значній потужності. При 80% точно зразу працювали, на випередження. При меншій потужності періодичного характеру шуму не виявлено. Розміри корпусу 6к Деє і Соліс однакові. Радіатор такий самий, корпус немагнітний, нерж або дюраль. Вага 23кг.

Соліс 8к такий самий розмір, це вже менше Деє, шумить точно тихіше за 8к Деє.

Змінено користувачем yur43
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, TaurosRMK сказав:

Чи є якісь фішки які є в Деї, але їх немає в Солісі? Або ж наоборот.

Додаток для смартфону в Соліса суперський.

Сонце там ще не встановили, все інше має повний пакет налаштувань. 

Посилання на коментар

22 минуты назад, yur43 сказал:

Додаток для смартфону в Соліса суперський.

Сонце там ще не встановили, все інше має повний пакет налаштувань. 

Это вроде больше плюс для инстолятора, пользователи максимум смотрят выработку и процент батареи, но чаще они узнают что выработки не было по причине что свет пропал, а значит и акб сел

Чего туда смотреть

Посилання на коментар

12 хвилин тому, mib сказав:

Чего туда смотреть

В додатку Соліс тиснеш на інвертор на будиночку і відкривається вікно з напругою/струмом мережі, вся інфа по PV, температура інвертора.

Тиснеш на батарею - бачиш все по батареї, всі параметри + SOH, цикли, температуру. Всі дані оновлюються динамічно.

Спробуйте це легко знайти в додатку Деї, це небо і земля. Не без помилок перекладу, до налаштувань теж нелегко добратись, але апарат клас. Мабуть Дея скоро буде дешевшати.

• Конфуз 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, yur43 сказав:

В додатку Соліс тиснеш на інвертор на будиночку і відкривається вікно з напругою/струмом мережі, вся інфа по PV, температура інвертора.

Тиснеш на батарею - бачиш все по батареї, всі параметри + SOH, цикли, температуру. Всі дані оновлюються динамічно.

Спробуйте це легко знайти в додатку Деї, це небо і земля. Не без помилок перекладу, до налаштувань теж нелегко добратись, але апарат клас. Мабуть Дея скоро буде дешевшати.

На англоязычных форумах пишут на оборот, Дейе апликуха гораздо проще и удобнее чем солис)

ну и в ХА интересно есть ли что

А так пишут что новые солисы догнали дею, раньше они были шумнее и настроек меньше.

Посилання на коментар

11 хвилин тому, beavis сказав:

Навіть не смішно:

чого в мене такого не відбувається? Куди тиснути на андроїді?

Може то того шо я не кінцевий користувач а інстал ?

По любому в Соліса це працює, шрифти читаються і т.д.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, yur43 сказав:

чого в мене такого не відбувається? Куди тиснути на андроїді?

У Вас справа зверху є надпис "Дані станції". Тицніть на нього і виберіть Ваш інвертор.

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, beavis сказав:

Тицніть

image.png.7146ef46dce71069eb5306f20ff1ba20.png

вік живи, вік учись, для мене це відкриття

15 хвилин тому, vovarpd сказав:

А android auto є в deye, solis?

image.png.6b1ba47555b56d58fc5462e7d2ff25c0.png

точно є управління Соліс для теплового насосу по SOC,

десь наче бачив управління для автозарядки, але не можу знайти,

є якась постійна напруга 100-850v, можу включити клієнту :)

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, yur43 сказал:

я про то что домохозяйки туда не смотрят

26 минут назад, yur43 сказал:

точно є управління Соліс для теплового насосу по SOC,

десь наче бачив управління для автозарядки, але не можу знайти,

ну это все все мои знакомые кто пользуются зарядками или ТН от акб решают через ХА ибо зарядок и ТН дофига вендоров, а в ХА их так или иначе можно запихать, но Дея тоже что то такое делала, или в процессе деланья

Из того что я про Дея\Солис на сегодня знаю это то что на Дея меньше дилерский процент и практически нет контроля цен, ибо везут все кому не попадя, на Солис это пока или уже есть, соотвественно инсталяторы массово поют оды Солису, но опыта эксплуатации\сопровождения пока безгоду неделя

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...