k-master Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Опір міді 0,0175 ом * мм2/м. На 100 метрах це буде 0,29 ома. p=i2r, тобто витрати при струмі 17А будуть десь 84 Вт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 34 хвилини тому, k-master сказав: Опір міді 0,0175 ом * мм2/м. Что то у вас сопротивление какое то высокое. У солнечного 6мм2 KBE 0,00339 Ом/м А у 10мм2 - 0,00195 Ом/м Змінено 4 години тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, ЯД сказав: Что то у вас сопротивление какое то высокое. У солнечного 6мм2 KBE 0,00339 Ом/м А у 10мм2 - 0,00195 Ом/м Ну так в мене 0,29, за вашими даними - 0,33 виходить, тобто більше ніж в мене. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 хвилини тому, k-master сказав: Ну так в мене 0,29, за вашими даними - 0,33 виходить, тобто більше ніж в мене. А, блин, я читать просто немного разучился) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз