ЯД Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 Тільки що, igorrius сказав: не все так просто оказывается . а можно провода балансира не наконечниками подключать к перемычкам , а поприпаивать их напрямую к перемычкам ? Да, можно конечно. Просто если надо будет разобрать или ещё что - это отпаивать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 И припаять сразу правильно надо. С наконечниками проверил, что последовательность прикручена правильно, если нет - перекинул. С припайкой это доп гемор отпаять припаять 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 (змінено) вот такая шина с Алиекспресс подходит , чтоб собирать ячейки шириной 71 мм в 12 вольтовый аккумулятор ? Змінено 10 листопада 2024 користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 11 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 Почав другу батарею на 24В збирати, ця на LF230 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 11 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 Сила готова, буду колечки на балансировочные паять... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 13 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 (змінено) Осталось законфирматить корпус и может быть купить колёсики Змінено 13 листопада 2024 користувачем Enot123h 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 1 час назад, Enot123h сказал: Осталось законфирматить корпус и может быть купить колёсики Закази на меблі приймаєте ? 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 (змінено) 2 години тому, Enot123h сказав: стрьомно так хоч изолентою викрутку підмотайте то не дуже смішно я бачив як на 280 свинцевих 2,2в банках ключик на 10 випарився наполовину Змінено 13 листопада 2024 користувачем vbb 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 (змінено) от за шо тебе уважаю, Гріша, шо ти рісковий парєнь (с) Змінено 13 листопада 2024 користувачем newbee2020 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 до речі навіть якщо красота не потрібна, чисто для зручності краще би поставили типу такої панелі, на олх за 200 грн можна взяти 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 13 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 3 часа назад, 90BCO сказал: Закази на меблі приймаєте ? 😉 Тількі на уйобіщні а ще машини вмію фарбувати, кисточкою 😁 1 час назад, newbee2020 сказал: краще би поставили типу такої панелі Дуже дякую за підказку, замовив 4 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 3 часа назад, Enot123h сказал: Дуже дякую за підказку, замовив Може, краще автомагнітолу туди вставити ? 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 58 хвилин тому, 90BCO сказав: Може, краще автомагнітолу туди вставити ? а зверху патіфон 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 (змінено) Збираюся збирати ще одну батарею, і прикинув скільки всякої мелочовки йде на просту батарейку 48х105. Купа болтів, шурупів, втулок, клеми, екран, термоусадка, наконечники, бмс, запобіжник, ручки, шпильки (на фото нема), ізоляція на шпильки, текстоліт, корпус, конфірмати (на фото нема), кришка буде з оргскла (на фото нема), перехідники rs485/usb для jkbms (так як все роблю тільки з інверторами віктрон, то сенсу переплачувати за інверторну бмс взагалі не бачу, звичайна теж добре працює з gx). Ну і власне ще ячейки і перемички (на фото нема). Ото як хтось буде казати що там фігня роботи, пару болтів прикрутити - то покажу це фото )))) Ну точніше прикрутити то може й фігня, але все підібрати, розкроїти, купити, подумати - ну трошки є роботи. Змінено 13 листопада 2024 користувачем vovarpd 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 13 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 (змінено) 1 час назад, vovarpd сказал: фігня роботи, пару болтів прикрутити Та хер там, я вже тиждень у гаражі після роботи бухаю, тобто збираю по вечорах Змінено 13 листопада 2024 користувачем Enot123h 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 (змінено) 11 хвилин тому, Enot123h сказав: Та хер там, я вже тиждень у гаражі після роботи бухаю, тобто збираю по вечорах В мене вийшло рівно тиждень на батарейку (в середньому), також після роботи в гаражі, де завжди наливають. Це трохи сповільнює процес, зато веселіше) Змінено 13 листопада 2024 користувачем ЯД 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 10 годин тому, newbee2020 сказав: до речі навіть якщо красота не потрібна, чисто для зручності краще би поставили типу такої панелі, на олх за 200 грн можна взяти Блин, чето я не додумался на олхе глянуть такое Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 13 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 (змінено) Законфірматив та уніс на зарядку до інвертора додому. Важкувато, колеса таки треба придбати. Тобто готово, але батя попрохав пофарбувати у черний. Каже на радянську шафу схоже, так це вона і є попиляна. Пофарбую баллоном, бо з банки за +10 у гаражі тиждень один шар буде сохнути... В мене скамійка на дачі 4 місяці сохла Змінено 13 листопада 2024 користувачем Enot123h 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 6 минут назад, Enot123h сказал: Законфірматив та уніс на зарядку до інвертора додому. Важкувато, колеса таки треба придбати. Тобто готово, але батя попрохав пофарбувати у черний. Каже на радянську шафу схоже, так це вона і є попиляна. Пофарбую баллоном, бо з банки за +10 у гаражі тиждень один шар буде сохнути... В мене скамійка на дачі 4 місяці сохла Как вариант аракал, хотя действительно проще задуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 13 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 (змінено) 8х LF230 на 24В легші але майже такі за розміром як 210 (2р LF105) Краще збирати з комірок більшої ємності , але свій 2р на 48В можу переробити швидко Зверху 5,38 кВт*г знизу 5,89 кВт*г Змінено 13 листопада 2024 користувачем Enot123h 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yurii_ Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 8 часов назад, ЯД сказал: Блин, чето я не додумался на олхе глянуть такое Я у телеграмі списувався з декількома хлопцями що роблять панельки. Є дешевші просто панельки у корпус по 100 грн, є й дорожчі з рамкою для фіксації комунікаційної плати по 200 грн. Ще й кольори відповідно до забаганок. Замовив собі 2 шт ті що по 200, сьогодні мають відправити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yurii_ Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 19 минут назад, Yurii_ сказал: Я у телеграмі списувався з декількома хлопцями що роблять панельки. Є дешевші просто панельки у корпус по 100 грн, є й дорожчі з рамкою для фіксації комунікаційної плати по 200 грн. Ще й кольори відповідно до забаганок. Замовив собі 2 шт ті що по 200, це вони на нижньому фото, сьогодні мають відправити Змінено 14 листопада 2024 користувачем Yurii_ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yurii_ Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) Але тут інша виникла халепа. Закортілося мені ту інверторну БМС під яку ті панельки замовляв, а вона та лопата здоровецька (от же ж падлюка) як вже вчора виявилося бо посилка приїхала, у мій ящик якось ніхрена не влазить. Ящик той мені сподобався бо я туди хоч насилу, хоч і з вазелином але ж 16 шт 105 комірок таки втулив, як і хотілося. Піде мабуть та БМСка разом з панелькою на іншу справу, на майбутню збірку. Діло за малим, треба тільки трохи розбагатіти. А щоб починати багатіти, то може ту БМСку задорого продати, і саме задорого бо вона ж тепер не аби що, а фулл комплект лімітед едішн бо у комплекті з панелькою? Змінено 14 листопада 2024 користувачем Yurii_ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 скажите пожалуйста, такие наконечники подходят дляя проводов балансира ? enext.ua/catalog/nakonechniki_kabelni_izolovani/izolovaniy_nakonechnik_e_terminal_stand_rv2_2_6_blue_1_5_2_5_kv_mm_siniy_100sht/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 16 хвилин тому, igorrius сказав: скажите пожалуйста, такие наконечники подходят дляя проводов балансира ? enext.ua/catalog/nakonechniki_kabelni_izolovani/izolovaniy_nakonechnik_e_terminal_stand_rv2_2_6_blue_1_5_2_5_kv_mm_siniy_100sht/ так. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз