volomoto Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня Я обтискав неізольовані наконечники, пропаював і вдягнув в термозбіжку із роздрукованим номером комірки, куди дріт має підключатись: 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня 1 час назад, Dmode сказал: Якщо вставляти зачищений кінець балансувального дроту зігнутою петлею, то він вставляється у накінечник досить щільно і обтискається добре. Але при цьому будуть зніматися разом з ізоляцією ще й ті "втулки", якими китайці обтискають кінці балансувальних дротів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня 1 час назад, volomoto сказал: Я обтискав неізольовані наконечники, пропаював і вдягнув в термозбіжку із роздрукованим номером комірки, куди дріт має підключатись: Невже самі малювали номери? Чи хтось продає таке рішення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня 9 хвилин тому, Vikctor сказав: Невже самі малювали номери? Чи хтось продає таке рішення? Є катриджі з термозбіжкою для принтера етикеток. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня 2 години тому, Vikctor сказав: Але при цьому будуть зніматися разом з ізоляцією ще й ті "втулки", якими китайці обтискають кінці балансувальних дротів Не зрозумів що і для чого у Вашому розумінні знімається. Я нічого не знімав, є спеціальні губки для таких накінечників у ізоляції. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня 3 години тому, volomoto сказав: обтискав неізольовані наконечники, пропаював які опори дротів показують бмс в застосунку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня (змінено) 2 години тому, Dmode сказав: які опори дротів показують бмс в застосунку? Отакі, але я подовжував штатні дроти з 1-ї по 7-му комірку, бо вони мені закороткі були: Змінено 3 січня користувачем volomoto 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня В мене приблизно так само. Що imho свідчить про те, що обжим в даному випадку дає аналогічні до пайки результати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня (змінено) Обжатые, сложенные в 2. Но я хз как так, на остальных трех сборках по 0.06 )) Змінено 3 січня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня 2 хвилини тому, ЯД сказав: Но я хз как так, на остальных двух сборках по 0.06 ) Так це ж інша бмс. В мене на 8S теж були показники близькі до 0.04. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 січня Поділитись Опубліковано: 3 січня Тільки що, Dmode сказав: Так це ж інша бмс. В мене на 8S теж були показники близькі до 0.04. Ну на инверторный и не инверторный на 16 - везде по 0.06 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня 03.01.2025 в 13:27, МакДо сказав: Сьогодні прийшла нова pb2a16s20p для моєї майбутньої збірки. З цікавого, у моєї pb1a16s10p кабель bat+ товстіший і з розʼємом (16awg), в новій же - просто дріт (18awg) з наконечником. Маю питання: які наконечники ліпше замовити для балансувальних проводів? Можливо є перевірений виробник? А також - чим краще обтискати, бо в наявності лише дешманська обжимка. Сьогодні забрав корпус. Вражений якістю, вагою та комплектацією. Комірки mb31 стоятимуть на ребрі по 4 в ряд. 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня 1 година тому, МакДо сказав: Сьогодні забрав корпус. Вражений якістю, вагою та комплектацією. Комірки mb31 стоятимуть на ребрі по 4 в ряд. Это где такие корпуса делают? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня (змінено) 14 хвилин тому, ЯД сказав: Это где такие корпуса делают? Сам був здивований. Ідею підкинув пан volomoto. Відправляли з м. Хмельницький. Виробництво корпусів локальне. Порівняно з іншими: комплектація краща (навіть наліпки для балансувальних кабелів є ) і комірки одна на одній не лежать. Та ви й самі все бачите) порівняння розмірів заводської 10кВтг та майбутнього самозбору на 16кВтг Змінено 14 січня користувачем МакДо 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня 8 хвилин тому, МакДо сказав: Сам був здивований. Ідею підкинув пан volomoto. Відправляли з м. Хмельницький. Виробництво корпусів локальне. Порівняно з іншими: комплектація краща (навіть наліпки для балансувальних кабелів є ) і комірки одна на одній не лежать. Та ви й самі все бачите) порівняння розмірів заводської 10кВтг та майбутнього самозбору на 16кВтг Корпус прикольный, потому и спрашивал. А это стойки платы тоже в комплекте? О_О вообще крутяк если да 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня 6 хвилин тому, ЯД сказав: Корпус прикольный, потому и спрашивал. А это стойки платы тоже в комплекте? О_О вообще крутяк если да Все, що бачите - в комплекті. (Окрім Бмс-комплектуючих JK) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня (змінено) 9 хвилин тому, МакДо сказав: Все, що бачите - в комплекті. (Окрім Бмс-комплектуючих JK) Доречі, ці кріплення екрану просто для примірки. Тому ви бачите не все). В комплекті не вистачило спеціальної рамки кріплення LCD))) Завтра обіцяють надіслати. Має бути ось така: Змінено 14 січня користувачем МакДо 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 15 січня Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня Дякую за пораду, прикрутив панель, виглядає краще. Батька ще краще буде, бо його батарея ще пофарбована у чорний 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня 13 часов назад, МакДо сказал: Все, що бачите - в комплекті. (Окрім Бмс-комплектуючих JK) шо по ціні? в порівнянні з моїм по комплектації як айфон і сяомі. (в мене айфон, бо нічого не було крім шпильок (за доплату) і саморізів) 😁. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 15 січня Поділитись Опубліковано: 15 січня 7 хвилин тому, newbee2020 сказав: шо по ціні? в порівнянні з моїм по комплектації як айфон і сяомі. (в мене айфон, бо нічого не було крім шпильок (за доплату) і саморізів) 😁. 10,5к грн. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого подскажите пожалуйста , может кто видел в продаже корпус на 8 ячеек mb 30 ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 1 година тому, igorrius сказав: подскажите пожалуйста , может кто видел в продаже корпус на 8 ячеек mb 30 ? На ОЛХ смотрите, там куча всяких. Ищите 280-304 314 А Eve. У них размеры +- одинаковые 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 5 минут назад, ЯД сказал: Ищите 280-304 314 А Eve. У них размеры +- одинаковые Та наче не +-, а ідентичні. Наскільки зрозумів з кількох відео однієї китайці, що має великі запаси ціх комірок на своєму величезному складі, то 304 чи 314 - це ті самі 280, яки через недосконалість виробничого процесу вийшли трохи більшой ємності. Тобто випадково. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 1 година тому, Vikctor сказав: Та наче не +-, а ідентичні. Наскільки зрозумів з кількох відео однієї китайці, що має великі запаси ціх комірок на своєму величезному складі, то 304 чи 314 - це ті самі 280, яки через недосконалість виробничого процесу вийшли трохи більшой ємності. Тобто випадково. )) Только они не просто так модели lf и mb. Это 2 разные способа производства ячейки. А корпус скорее все тот же 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 47 минут назад, ЯД сказал: )) Только они не просто так модели lf и mb. Это 2 разные способа производства ячейки. А корпус скорее все тот же Я ж тому й написав 304 чи 314, бо не пам'ятаю яка з них однакова з 280. Але корпус все одно у всіх трьох має однакові розміри. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз