hause Опубліковано: У вівторок в 07:07 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 07:07 Китайське авто можна купувати тільки нове і тільке в салоні з гарантією, і чим довшою -тим краще, ну а потім по можливості вчасно продати таке авто, поки на нього ще буде попит "страждущих" до халяви ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: У вівторок в 07:36 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 07:36 59 минут назад, allanek сказал: Якщо ваша ласка, цікаво б було послухати. Бо вже кілька років їздимо на Теслі. Більш того, перед від'їздом продали одну Теслу і купили другу. Мені однаково подобається - не подобається Тесла вам чи ще комусь , але ж з точки зору прихильника Тесли цікаво ( без емоцій та, вибачте, срачу) почути "об'єктивні" аргументи. Скажімо так, які ще моделі ви тестували перед покупкою нової Тесли? Для того, щоб зрозуміти різницю, краще самому спробувати, бо у кожного свої аргументи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: У вівторок в 07:48 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 07:48 2 хвилини тому, S_Vladimir_79 сказав: Для того, щоб зрозуміти різницю, краще самому спробувати, бо у кожного свої аргументи. Мова не про мене. Було сказано, що 1 годину тому, Lecter сказав: я би теслу не взяв би, об'єктивно, і аргументи маю. А я би взяв ( це я про мого чоловіка) і взяв вже другу. Тому цікаво, що за "об'єктивно" та які аргументи. Може , коли ми купляємо Тесли, то маємо якісь інші "аргументи". Про об'єктивність не кажу, бо особистий вибір чи не вибір, то суб'єктивний погляд та вибір. Ще раз підкреслюю, спитала не для срачу, бо дійсно цікаво. Тож почекаю відповіді. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lecter Опубліковано: У вівторок в 07:53 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 07:53 1 час назад, allanek сказал: Якщо ваша ласка, цікаво б було послухати. Бо вже кілька років їздимо на Теслі. Більш того, перед від'їздом продали одну Теслу і купили другу. Мені однаково подобається - не подобається Тесла вам чи ще комусь , але ж з точки зору прихильника Тесли цікаво ( без емоцій та, вибачте, срачу) почути "об'єктивні" аргументи. Я не є противником тесли, не подумайте. Але погодьтеся, вона також має мінуси. Для мене ті мінуси значущі. Перш за все то феноменальна дубовість підвіски. Проїхатись по роздовбаному подвір'ї автосалону теслапарку 2 хвилини то було щось і вистачило щоб зрозуміти що моя спина довго того не витримає. І це була Y. Страшно подумати як на трійці. Ну це по суті основна глобальна притензія. Також дуже дивує відсутність у настільки технологічному авто відсутність шторки даху. Ну про зазори з заводу по всьому авто також можна сказати. Ви просили, я сказав. Прошу не приймати близько до серця. Поважаю вибір кожного. ....навіть Вадіма....😉 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: У вівторок в 08:45 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 08:45 11 хвилин тому, Lecter сказав: ...навіть Вадіма....😉 😂🤣🤣 11 хвилин тому, Lecter сказав: не є противником тесли, не подумайте. Почнемо з того, що мене ніяк не зачіпає те, що вам чи комусь ще не подобається Тесла. Я ж казала, що питаю без емоцій. Кожен собі вибирає те, що вважає за потрібне. І це нормально. Тож нема чого на це витрачати час. 11 хвилин тому, Lecter сказав: Перш за все то феноменальна дубовість підвіски. Проїхатись по роздовбаному подвір'ї автосалону теслапарку 2 хвилини то було щось і вистачило щоб зрозуміти що моя спина довго того не витримає. І це була Y. Що таке підвіска в Y я добре розумію. Бо змінили S на Y Перформенс. Схоже, що ви не пробували тестувати S-ку, інакше ваша "об'ективність" погляду була б іншою. Мене ще ручки дратували спочатку і я про це чесно казала. Це якщо порівнювати з С-кою. Якщо не знати, то не акцентувала б увагу на тих ручках. Але розуміючи, в яку країну їдемо на ПМЖ, залишати С-ку не було сенсу і "об'єктивно" вибір пав на Y Перформанс. 17 хвилин тому, Lecter сказав: Страшно подумати як на трійці. Трійка ніколи не розглядалась до покупки. Тому говорити про неї не буду. 24 хвилини тому, Lecter сказав: Також дуже дивує відсутність у настільки технологічному авто відсутність шторки даху. Про шторку я чую тут постійно. І не розумію цієї вимоги. Не пекло ні в С-ки, а в Y Перформенс тим більше, бо дах дуже затемнений. 30 хвилин тому, Lecter сказав: Ну про зазори з заводу по всьому авто також можна сказати. Ви зазори встигли помітити на тесті Y ? Питаю, бо не стикались з цим ні на С-кі, ні на вайкі. 35 хвилин тому, Lecter сказав: Ви просили, я сказав. Прошу не приймати близько до серця. Чому ви вирішили, що я маю сприймати близько до серця те, що комусь не подобається мій вибір? Ви казали про "об'єктивно", стало цікаво , що для вас об'єктивно. Інакше б не питала. А вибір...то таке...кожен керується своїми доводами чи обставинами. Тож нема чого перейматися моїм серцем. Моє питання було з чистої цікавості і ваша відповідь ніяк не вплинула на мій гарний настрій.Тож дякую. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: У вівторок в 09:53 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 09:53 (змінено) Недавно меня везли на Tesla Model Y ,пока авто ехал по ровной дороге (ПО ТРАСЕ ) ,то вроде как нормально , но как только пошла не очень хорошая ,то конечно еще то еще удовольствие в ней ездить 🤥. Назад ехал на мерседес E350 (211 )2008 года . Это по комфорту земля и небо . Экономия это не плохо ,но если есть деньги ,то лучше ездить с комфортом . Современные авто жесткие какие то чересчур. Короче для хороших дорог. Змінено У вівторок в 09:54 користувачем Made in USSR 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: У вівторок в 10:19 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 10:19 Навіяло...Чи тут, чи в першій темі про електрички, було багато триндьожу про круті автівки, об'єми двигунів, пальці віялом та щоки надутими повітряними кулями. Коли вже набридло слухати про економію і таке подібне, сказала, що була БМВ з об'ємом 5,4 літри, то все - настала тиша😁. Чи треба весь список автівок викласти, щоб стало зрозуміло, що світ рухається вперед і комусь цікаво щось інше, включно з економією? Про економію теж є випадок. І теж з пальцями віялом та щоками. Мій сусід (був), падлюка регіАналівська, губернатор часів яника. Якось в розмові з ним мій чоловік каже, що поставив газ на автівку і маємо гарну економію. На що у відповідь довго слухали, якщо маєш гроші на таку автівку, як в нього( губернатора), то не думаєш за те, скільки витратиш на пальне. Пройшло 2 дні. Дзвінок від тієї падлюки з питанням - а дай контакт, куди їхати, щоб поставити газ на автівки мені, жінці та тещі. Добре, що в мене є запас поп-корну для таких випадків на форумі. Вже дістала🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: У вівторок в 17:01 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 17:01 (змінено) Есть авто на которые газ становится очень хорошо ,есть на которые с бубнами и эксплуатация с нюансами . Если авто жрет 20 газа ,то тоже как то не мало по деньгам. Я не знаю комфортного авто ,что бы было бюджетным в эксплуатации . Змінено У вівторок в 17:09 користувачем Made in USSR 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: У вівторок в 17:32 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 17:32 7 часов назад, Made in USSR сказал: Недавно меня везли на Tesla Model Y ,пока авто ехал по ровной дороге (ПО ТРАСЕ ) ,то вроде как нормально , но как только пошла не очень хорошая ,то конечно еще то еще удовольствие в ней ездить 🤥. Назад ехал на мерседес E350 (211 )2008 года . Это по комфорту земля и небо . Экономия это не плохо ,но если есть деньги ,то лучше ездить с комфортом . Современные авто жесткие какие то чересчур. Короче для хороших дорог. А хто ж спорить. Все так і є. Машини на десятиліття перестали робити на початку другої декади поточного століття. Євро 6 вбило на корню ідею використання дизелю. Бензинки теж спочатку перейшли на алюмінієві блоки з чавунними гільзами, зараз і тих гільз вже нема - напилення. Три циліндри майже витіснили чотири і більше. Двигунів під четверте покоління гбо не знайти на нових авто, наступні покоління - танці з бубном) Phev важкий і складний, mhev зроблений не для економії, а щоб виконати вимоги еконорм, електричка їздить навколо домашньої зарядки. Що ще? Машину часу, щоб мотнутись за старим добрим 212-м? Так нема. Кожен вибирає те, що хоч якось, з компромісами, задовільняє його вимоги. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: учора в 04:33 Поділитись Опубліковано: учора в 04:33 11 часов назад, Made in USSR сказал: Есть авто на которые газ становится очень хорошо ,есть на которые с бубнами и эксплуатация с нюансами . Если авто жрет 20 газа ,то тоже как то не мало по деньгам. Я не знаю комфортного авто ,что бы было бюджетным в эксплуатации . У меня Хаммер 26 жрал и как бы мыслей не было что можно меньше , я вообще очень туго себе представляю машину с ДВС и расходом меньше 15 литров). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 часа назад, seksinika сказал: У меня Хаммер 26 жрал и как бы мыслей не было что можно меньше , я вообще очень туго себе представляю машину с ДВС и расходом меньше 15 литров). А тим часом переважна більшість авто, які ви бачите навколо себе в потоці, відповідають цьому критерію. А якщо керуватись лише ттх, які вказує виробник, то практично всі. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Вот Тесла моя +- этим показателям и отвечает , только не 25 газа а 16 электричества, кВт в смысле при лучшей динамике итд. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому сколько тесла сожрет квт при езде 150 км в час ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 година тому, Made in USSR сказав: сколько тесла сожрет квт при езде 150 км в час ? Навіщо по місту їздити 150?) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому Тільки що, XL.pro сказав: Навіщо по місту їздити 150?) А якщо це кримський міст? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 часа назад, XL.pro сказал: Навіщо по місту їздити 150?) это прикол ,шутка такая ? на трасе . там нет вообще никаких знаков ,камер . Дорога двухполосная односторонняя ,чего плестись ?! Я езжу 130-170. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 3 часа назад, Made in USSR сказал: сколько тесла сожрет квт при езде 150 км в час ? Без понятия, за 10000км. средний расход 16.4кВт в основном трасса Киев - Каменец-одольский или Киев - Умань., вокруг дома мне больше нравится на БМВ ай3с ездить +- 11кВт на сто если активно и не тошнить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 16 минут назад, Made in USSR сказал: это прикол ,шутка такая ? на трасе . там нет вообще никаких знаков ,камер . Дорога двухполосная односторонняя ,чего плестись ?! Я езжу 130-170. Ели вы с такой скоростью мой маршрут пройдете), то следующая поездка будет со скоростью 70-110 на эвакуаторе))). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Понятно ,что по буеракам я езжу медленно ,но чего волочится по полупустой трассе ,тем более : едь как хочешь ,дорога нормальная ,не как стол ,но 160 вполне нормально . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Я в Харькове один раз была, было это лет 15 назад), мне как бы туда не надо, а там где езжу я или дороги нету или количество камер с мобильными постами зашкаливает, про Европу вернее ту ее часть что мне интересна Румыния с Болгарией я вообще молчу. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь Long Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 42 минуты назад, seksinika сказал: Без понятия, за 10000км. средний расход 16.4кВт в основном трасса Киев - Каменец-одольский или Киев - Умань., вокруг дома мне больше нравится на БМВ ай3с ездить +- 11кВт на сто если активно и не тошнить. На трассе при 150км/час например Вайка будет брать в районе 25квт, сам проверял, кто сомневается - в ютубе куча инфы.... 16,4квт это трасса 80-100 и в тёплую погоду либо город и рядом, т.е. в оптимальных для электрички условиях.... не верю Ника, что вы как опытный продавец, про это " без понятия" 🙂 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 5 часов назад, Made in USSR сказал: сколько тесла сожрет квт при езде 150 км в час ? Думаю километров на 200 заряда хватит) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 2 часа назад, Игорь Long сказал: На трассе при 150км/час например Вайка будет брать в районе 25квт, сам проверял, кто сомневается - в ютубе куча инфы.... 16,4квт это трасса 80-100 и в тёплую погоду либо город и рядом, т.е. в оптимальных для электрички условиях.... не верю Ника, что вы как опытный продавец, про это " без понятия" 🙂 От блин), ну для того что бы это знать нужно как минимум проехать со скоростью 150 километров хоть 50), а я езжу со скоростью прописанной в ПДД + 10км., за пол года наездила на этой машине немного больше 10 тысяч и это как бы не теплая пора года была и ездила в основном по трассе на этой машине, расход 16.4, больше 21кВт за поездку ни разу не видела, Ска 21 года лонг рендж, у Х 18 года средний был 19.2 за 37 тысяч моего пробега. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз