Made in USSR Опубліковано: В понеділок в 14:28 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 14:28 Я бы сказал что даже 140-160 . Но зависит от загрузки трассы . Там где я езжу ,трасса не сильно загружена ,а порой пустая почти. Если ехать не далеко , например я с города до дома в области еду 135 км ( есть более короткий путь ,но там дороги как таковой нет ,есть только направление ) ,то мне все равно было бы бы ,хоть 35 квт на 100 . В воскресенье торопился валил 190 . Дорога позволяет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: В середу в 13:44 Поділитись Опубліковано: В середу в 13:44 В 02.06.2025 в 16:28, Made in USSR сказал: Я бы сказал что даже 140-160 . Но зависит от загрузки трассы . Там где я езжу ,трасса не сильно загружена ,а порой пустая почти. Если ехать не далеко , например я с города до дома в области еду 135 км ( есть более короткий путь ,но там дороги как таковой нет ,есть только направление ) ,то мне все равно было бы бы ,хоть 35 квт на 100 . В воскресенье торопился валил 190 . Дорога позволяет. У мене протилежна ситуація. Вчора треба було в Катовіце з Кракова. За 70 км 15€ в два боки+черги на брамках+ті 70 км перебувають в стані перманентного ремонту вже пару років. Тому їхав на 7 км довше безплаткою, при цьому вийшов на 16 кВт/100 на своєму бегемоті. А 35/100 це занадто в умовах, коли домашній кВт вже під 12 грн, а комерційний від 25))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь Long Опубліковано: В середу в 14:34 Поділитись Опубліковано: В середу в 14:34 Настало літо, расход на Айді підупав, в першу чергу думаю через те, що батарейка швидше нагрівається і віддає енергію. Сьогодні намотав 150км: Васильків, села, між селами, Обухівська траса, Київ... загальний вийшов 16,5квт, швидкості були від 40-50 по населених пунктах до 150-155 по трасі, моментальний розхід бачив від 8,8квт до 24квт, по грошах вийшло десь 60-70грн, бо заряжаюсь тільки вдома і в основному вночі, запас 400км + дозволяє уникати платних зарядок при звичайних поїздках. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз