Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Рекомендовані повідомлення

Я бы сказал что даже 140-160 . Но зависит от загрузки трассы .

Там где я езжу ,трасса не сильно загружена ,а порой пустая почти. Если ехать не далеко , например я с города до дома в области  еду 135 км ( есть более короткий путь ,но там дороги как таковой нет ,есть только направление ) ,то мне все равно  было бы бы ,хоть 35 квт на 100 .  В воскресенье торопился валил 190 . Дорога позволяет.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 02.06.2025 в 16:28, Made in USSR сказал:

Я бы сказал что даже 140-160 . Но зависит от загрузки трассы .

Там где я езжу ,трасса не сильно загружена ,а порой пустая почти. Если ехать не далеко , например я с города до дома в области  еду 135 км ( есть более короткий путь ,но там дороги как таковой нет ,есть только направление ) ,то мне все равно  было бы бы ,хоть 35 квт на 100 .  В воскресенье торопился валил 190 . Дорога позволяет.

У мене протилежна ситуація. Вчора треба було в Катовіце з Кракова. За 70 км 15€ в два боки+черги на брамках+ті 70 км перебувають в стані перманентного ремонту вже пару років. Тому їхав на 7 км довше безплаткою, при цьому вийшов на 16 кВт/100 на своєму бегемоті. А 35/100 це занадто в умовах, коли домашній кВт вже під 12 грн, а комерційний від 25))) 

Посилання на коментар

Настало літо, расход на Айді підупав, в першу чергу думаю через те, що батарейка швидше нагрівається і віддає енергію. Сьогодні намотав 150км: Васильків, села, між селами, Обухівська траса, Київ... загальний вийшов 16,5квт, швидкості були від 40-50 по населених пунктах до 150-155 по трасі, моментальний розхід бачив від 8,8квт до 24квт, по грошах вийшло десь 60-70грн, бо заряжаюсь тільки вдома і в основному вночі, запас 400км + дозволяє уникати платних зарядок при звичайних поїздках.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...