МаТраС Опубліковано: У вівторок в 18:33 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 18:33 13 годин тому, seksinika сказав: У всех, маленькая батарейка много за что отвечает, в том числе и за запуск машины, большая батарейка +- 300 вольт она не предназначена для контроля кузова и запуска, ее заряд реализован в разных машинах по разному у некоторых заряжается во время заряда основной батареи, у некоторых постоянно запитана основной батареей, но если она села то машину не запустить и на зарядку тоже не поставить, так же и открыть ее не пулучтся. а чого до сих пір не поставили на неї генератор?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: учора в 05:20 Поділитись Опубліковано: учора в 05:20 13 часов назад, Gonchik сказал: Та банально люди летять на море (особливо зимою) і він сідає за тиждень-два стоячи в аеропорті. Не дарма на кожному паркінгу джамп-стартер лежить) Та ладно), если все с машиной в порядке и ни чего не включено лишнего, то ни чего там не высаживается, это я про Теслу ну потеряет основная батарея процентов 5 заряда пока машина не заснет, а вот если взять к примеру Нисан Лиф то он как был на фото аукциона заряжен то с тем же зарядом в Украину и приехал, а от фото аукциона и пол года пройти может пока сыграют и приедет). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: учора в 05:27 Поділитись Опубліковано: учора в 05:27 12 часов назад, allanek сказал: І як ви тоді відкриваєте автівку? До "умельца" ще треба доїхати якось. Бустер на клеммы "внешние" или аккумулятор, дальше капот открывается, если старая Тесла до 21 года то прикурить можно, если свежее то только замена маленького аккумулятора на рабочий. Это моя с недорулем) н которой я езжу, провода для подключения за заглушай на бампере, реально все просто). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 4 хвилини тому, seksinika сказав: моя с недорулем) Tesla перестала устанавливать штурвал вместо рулевого колеса в Model S и Model X по умолчанию. Теперь он доступен только как опция — и только для версии Plaid. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 11 годин тому, МаТраС сказав: а чого до сих пір не поставили на неї генератор?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 7 хвилин тому, seksinika сказав: провода для подключения за заглушай на бампере, реально все просто). Так, капот на Теслі відкрити дуже просто. Подробиці не стала казати, бо тут в окремих дописувачів істерика та брехня починається. Це я протупила, бо зосередилась на 13 годин тому, seksinika сказав: сам себя отключает и блокирует і вирішила, що мова їде за ситуацію, коли "умерла так умерла" та оминула те, що 14 годин тому, seksinika сказав: если напряжение падает, Дякую) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 38 минут назад, vadimv сказал: Tesla перестала устанавливать штурвал вместо рулевого колеса в Model S и Model X по умолчанию. Теперь он доступен только как опция — и только для версии Plaid. Значит в следующей машине у меня он опционально будет). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 година тому, Dmitriy_S сказав: це то ясно. так чому дійсно не підзаряжи саму себе в дорозі? це технічно неможливо хіба? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 4 хвилини тому, МаТраС сказав: це то ясно. так чому дійсно не підзаряжи саму себе в дорозі? це технічно неможливо хіба? Бо закон збереження енергії говорить, що витрати енергії на обертання генератора будуть в ідеалі такими ж, або реально більшими, ніж він згенерує. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Бо закон збереження енергії говорить, що витрати енергії на обертання генератора будуть в ідеалі такими ж, або реально більшими, ніж він згенерує. руками в юності крутив.наче легко він крутиться. ніколи не думав, що він в напряг буде.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 2 часа назад, seksinika сказал: Та ладно), если все с машиной в порядке и ни чего не включено лишнего, то ни чего там не высаживается, это я про Теслу ну потеряет основная батарея процентов 5 заряда пока машина не заснет, а вот если взять к примеру Нисан Лиф то он как был на фото аукциона заряжен то с тем же зарядом в Украину и приехал, а от фото аукциона и пол года пройти может пока сыграют и приедет). До чого тут основна? Я колись вже писав, що після тижня простою в грудні в аеропорту не змінився заряд. Проте це не відміняє факту, що якщо малий акум старий/слабий, то може й підсісти. У мене, до речі, йому вже чотири роки. От думаю, замінити превентивно, чи чекати, доки помре. Минулого разу його смерть призвела до ланки неприємних ситуацій, про які писати довго, хоча й не нудно. Якщо коротко, то сто Кулібін в Чайках, що спеціалізується на Рейнджах/ягах - просто некваліфіковані ошусти, як би високо їх не рейтив гугл. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) Я в шкоді балувався з 4G модемом, то коли його залишав на пару днів в багажнику включеним то авто включало захист того 12в акумулятора від глибокого розряду. Але що саме той захист відключає недуже мені зрозуміло поки що. Загалом якось воно все недуже продумано з тим акумом, враховуючи що маєм велику високовольтну батарею під боком. В мене ця батарея його підзаряжає лише або коли їдеш, або коли поставив на зарядку. Змінено 20 годин тому користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) Словацька мережа зарядок, на днях відкрив для себе.. акція з 1 липня. Найдешевше чим будь де. Обіцяють швидку CCS по 0.29 євроцентів для тих хто зареєструвався в додатку. Дешевше чим у нас ці всі ТОКА і gotou. Завтра випробую. Змінено 20 годин тому користувачем vovarpd 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Це всього на 5 центів дорожче, ніж в Польщі на домашній👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 12 часов назад, Gonchik сказал: До чого тут основна? Я колись вже писав, що після тижня простою в грудні в аеропорту не змінився заряд. Проте це не відміняє факту, що якщо малий акум старий/слабий, то може й підсісти. У мене, до речі, йому вже чотири роки. От думаю, замінити превентивно, чи чекати, доки помре. Минулого разу його смерть призвела до ланки неприємних ситуацій, про які писати довго, хоча й не нудно. Якщо коротко, то сто Кулібін в Чайках, що спеціалізується на Рейнджах/ягах - просто некваліфіковані ошусти, як би високо їх не рейтив гугл. Тут это где), я не читала ваших трудов о посещении СТО на Чайке, более того я вообще без понятия какая у вас машина и какую вы чинили, шло обсуждение Теслы и вот я и написала что маленькая батарейка ну ни как сесть не может при заряженной большой, потому как постоянно запитана от большей батареи, произойти такое может исключительно после того как сядет большая батарея и ни как иначе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз