Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

23 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

image.png.1652ad3a82e8d2b3086c584ef3c3a18c.png

Повертаємось до теми, всім дякую...картинка для того, щоб не флудили

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 часов назад, vovarpd сказал:

Випробував rfid на toka. 
Ну все чудово, все швидко, дуже навіть зручно, якщо з кимось розмовляєш по телефону, то непотрібно все кидати щоб зарядитися, непотрібно переживати чи є на телефоні інтернет, шукати додаток, згадувати що там де тиснути. Провів картою і заряд пішов.

Вже майже ідеально, за винятком відсутності автопоповнення або автосписання з карти по принципу блокування коштів - заряд - здача. Всеодно треба слідкувати за балансом і мати телефон з доступом в інтернет. Трохи ще недороблена процедура.

Їх станції ще autocharge підтримують. Подивіться в додатку "Профіль"-"Методи авторизації". Там може бути прописана ваши машина. Повзунок вправо - autocharge активно, вліво - неактивно. Тоді можно просто кабель підключати і все.

Посилання на коментар

41 минуту назад, Crs сказал:

Їх станції ще autocharge підтримують. Подивіться в додатку "Профіль"-"Методи авторизації". Там може бути прописана ваши машина. Повзунок вправо - autocharge активно, вліво - неактивно. Тоді можно просто кабель підключати і все.

Я так Ніро супруги прописав, вона просто втикає конектор і іде по своїх справах, тепер шукає в першу чергу для заряджання Току ... а я тільки наблюдаю, як мій баланс тане 🙂

Посилання на коментар

2 години тому, Lecter сказав:

Ідеально якщо на рахунку є необхідна кількість коштів. 

Але як правило, там їх нема. І так чи інакше треба брати телефон і лізти в додаток. 

Це найнезручніший момент, як на мене.

Коли вони вже додумаються інтегрувати в зарядні станції pos-термінали......

ну так, я власне про це теж написав. Але в YASNO є автопоповнення - це трохи костиль але він працює. Знижується сума на балансі до 70 грн то автоматично поповняє ще на 150 (можна вибрати більше).  В ТОКА того нема..

Посилання на коментар

1 годину тому, Crs сказав:

А в мене так і є. І я на це дуже розраховував , але чомусь не спрацьовує :(
Но я памятаю що десь півроку тому в мене це спрацювало було ), може ще від конкретної станції залежить.

image.png.d03bdd9acef84a64a5a721a96b175002.png

Змінено користувачем vovarpd
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...