Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

29 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

37 хвилин тому, vovarpd сказав:

Але нюанс з балансом нікуди не подівся. В мене було 100 грн. Щоб поповнити треба знову ж таки додаток і інтернет

Не можу зрозуміти, що заважає тримати там певну суму на пару заправок? 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, Фрай сказав:

Не можу зрозуміти, що заважає тримати там певну суму на пару заправок? 

Якби ж то був один додаток.. а то сьогодні ТОКА, завтра екофактор, післязавтра Флеш, потім gotou, а там ще і EVA десь по дорозі підвернеться в якомусь селі, а може й YASNO. Причому невідомо коли і яким я скористаюсь по дорозі. Станція може не працювати, а може бути і зайнята надовго (наприклад на зворотній дорозі я приїхав в Болехові на TOKA, і там вільно. А через 3 хв приїхала Kona і стала в чергу, а за нею зразу ZOE.. тобто мені повезло, а комусь ні.) і прийдеться їхати на іншу. Нема жодного бажання заморожувати по 500-1000 грн в кожному додатку і постійно за тим слідкувати - всеодно деколи та й забудеш.  

Просто все це можна спростити програмними методами (те ж автосписання працює наприклад в YASNO) :) 

• Хаха 2
Посилання на коментар

19 хвилин тому, vovarpd сказав:

Якби ж то був один додаток.. а то сьогодні ТОКА, завтра екофактор, післязавтра Флеш, потім gotou, а там ще і EVA десь по дорозі підвернеться в якомусь селі, а може й YASNO. Причому невідомо коли і яким я скористаюсь по дорозі. Станція може не працювати, а може бути і зайнята надовго (наприклад на зворотній дорозі я приїхав в Болехові на TOKA, і там вільно. А через 3 хв приїхала Kona і стала в чергу, а за нею зразу ZOE.. тобто мені повезло, а комусь ні.) і прийдеться їхати на іншу. Нема жодного бажання заморожувати по 500-1000 грн в кожному додатку і постійно за тим слідкувати - всеодно деколи та й забудеш.  

Просто все це можна спростити програмними методами (те ж автосписання працює наприклад в YASNO) :) 

до речі, я ніколи не думав про те що першим що стане між мною та електричкою буде неможливість на будь-якій заправці дістати з кишені гроші та заправитися :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

до речі, я ніколи не думав про те що першим що стане між мною та електричкою буде неможливість на будь-якій заправці дістати з кишені гроші та заправитися :lol:

ну такі реалії, навіть у великих містах. Що вже казати за гірську місцевість. Не те щоб я жалівся, просто ділюсь досвідом експлуатації по різних регіонах України.
Багато мереж це все спростило, но ще трошки не до кінця. Ще чуть чуть потерпіти )))

• Хаха 1
Посилання на коментар

оптимально заряджатися на домашній розетці по нічному тарифу, дешево і нема проблем з оплатою. мало того, платіж з відстрочкою. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Лайк 1
Посилання на коментар

4 години тому, vovarpd сказав:

Нема жодного бажання заморожувати по 500-1000 грн в кожному додатку

500х5=2500 грн або по багатому 1000х5=5000 грн

Я не розумію Сержіо, але ви мене реально здивували.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Фрай сказав:

Я не розумію Сержіо, але ви мене реально здивували.

Я не такий багатий щоб безкоштовно кредитувати всіх підряд. Ніколи не тримав грошей на ОККО чи WOG чи будь якій іншій АЗС, там навпаки були бонуси які вони мені нараховували :)

Це ж навпаки простимулює власників цих мереж нічого не покращити для водіїв. Як от впроваджувати оплату кредиткою чи готівкою чи принцип блок-заряд-здача як у Європі для них втрачає сенс, їм вигідно щоб ми поповняли "гаманці" в їхній системі реальними грошима якими можем ніколи не скористатися.

І вони навпаки замисляться щоб додати ще інших методів по залученню клієнтських коштів (наприклад в GoTOU на балансі типу юніти а не гривні, а юніти це така справа. сьогодні 1 юніт - 1 грн, завтра курс інший чи все згоряє бо термін вийшов).

От мережею EVA чи FLASH за півроку я ще не скористався жодного разу, але вони все ж існують в деяких локаціях і деколи по приємній ціні, є якась ймовірність що скористаюсь. Але гроші морозити не хочу. 

Тому так, баланси в мене на мінімалочці. 

А от автопоповнення (коли я вставив конектор, починаю зарядку, система бачить що баланс "просів" нижче мінімальних 50-70 грн, і з моєї кредитки зразу додає суму яку я дозволив) - це досить добре, це вже налаштував там де воно підтримується (Yasno, Ecofactor) :)

Але мені аж цікаво стало. Можливо це я один такий скупий )))

Невже повно людей готові тримати на балансі купи операторів кошти по принципу  "авось колись згодиться"?

Посилання на коментар

1 година тому, Александр Аврамчук сказав:

оптимально заряджатися на домашній розетці по нічному тарифу, дешево і нема проблем з оплатою. мало того, платіж з відстрочкою. 

Очевидно що так. Тут обленерго надає мені електрику в кредит безкоштовно що є дуже супер для нас як водіїв :)
Нажаль цю розетку з собою возити в мене не завжди получається. 

Змінено користувачем vovarpd
Посилання на коментар

19 хвилин тому, vovarpd сказав:

Але мені аж цікаво стало. Можливо це я один такий скупий )))

Невже повно людей готові тримати на балансі купи операторів кошти по принципу  "авось колись згодиться"?

Ви не скупий, в вас розумна позиція. Ми теж ніколи авансом не тримали кошти. Навіщо? Якщо можна закинуту нужну суму, коли складаєш маршрут поїздки. Тож ваша позиція мені раціональна. Та ще і в вашому випадку, коли в вас стільки додатків, якими ви користуєтесь.

Посилання на коментар

7 часов назад, vovarpd сказал:

Я ну крайне редко не дома заряжаюсь) потому как в остальных случаях мне хватает моих розеток с ночными тарифами, ну бывает раз 5 в год может не больше), приложений 4 штуки стоит но gotou везде есть, зарядки мощные, доступно предварительное бронирование, по сути смысла выискивать другие сети на сегодня нету.

Посилання на коментар

28 минут назад, seksinika сказал:

Я ну крайне редко не дома заряжаюсь) потому как в остальных случаях мне хватает моих розеток с ночными тарифами, ну бывает раз 5 в год может не больше), приложений 4 штуки стоит но gotou везде есть, зарядки мощные, доступно предварительное бронирование, по сути смысла выискивать другие сети на сегодня нету.

Гоутую зарядки новые, мощные, с предварительным резервированием, но далеко не везде ещё они есть... например по Варшавке до Коростеня и рядом ноль, из Сум супруга ехала - нет, на Одессу из Киева надо в Умани сворачивать с трассы в сторону Винницы, большой хаб, но в стороне..

На сегодня у меня в телефоне для Украины приложения Токка, Евачардж, Екофактор и Гоутую, для Европы Еондрайв, пока этого хватает для комфортного передвижения... по соотношению мощность, удобство, быстрота подключения, кол-во на наших маршрутах для нас пока номер один это Токка.

Screenshot_20251013_185842.jpg

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...