Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

29 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

37 хвилин тому, vovarpd сказав:

Але нюанс з балансом нікуди не подівся. В мене було 100 грн. Щоб поповнити треба знову ж таки додаток і інтернет

Не можу зрозуміти, що заважає тримати там певну суму на пару заправок? 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, Фрай сказав:

Не можу зрозуміти, що заважає тримати там певну суму на пару заправок? 

Якби ж то був один додаток.. а то сьогодні ТОКА, завтра екофактор, післязавтра Флеш, потім gotou, а там ще і EVA десь по дорозі підвернеться в якомусь селі, а може й YASNO. Причому невідомо коли і яким я скористаюсь по дорозі. Станція може не працювати, а може бути і зайнята надовго (наприклад на зворотній дорозі я приїхав в Болехові на TOKA, і там вільно. А через 3 хв приїхала Kona і стала в чергу, а за нею зразу ZOE.. тобто мені повезло, а комусь ні.) і прийдеться їхати на іншу. Нема жодного бажання заморожувати по 500-1000 грн в кожному додатку і постійно за тим слідкувати - всеодно деколи та й забудеш.  

Просто все це можна спростити програмними методами (те ж автосписання працює наприклад в YASNO) :) 

• Хаха 2
Посилання на коментар

19 хвилин тому, vovarpd сказав:

Якби ж то був один додаток.. а то сьогодні ТОКА, завтра екофактор, післязавтра Флеш, потім gotou, а там ще і EVA десь по дорозі підвернеться в якомусь селі, а може й YASNO. Причому невідомо коли і яким я скористаюсь по дорозі. Станція може не працювати, а може бути і зайнята надовго (наприклад на зворотній дорозі я приїхав в Болехові на TOKA, і там вільно. А через 3 хв приїхала Kona і стала в чергу, а за нею зразу ZOE.. тобто мені повезло, а комусь ні.) і прийдеться їхати на іншу. Нема жодного бажання заморожувати по 500-1000 грн в кожному додатку і постійно за тим слідкувати - всеодно деколи та й забудеш.  

Просто все це можна спростити програмними методами (те ж автосписання працює наприклад в YASNO) :) 

до речі, я ніколи не думав про те що першим що стане між мною та електричкою буде неможливість на будь-якій заправці дістати з кишені гроші та заправитися :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

до речі, я ніколи не думав про те що першим що стане між мною та електричкою буде неможливість на будь-якій заправці дістати з кишені гроші та заправитися :lol:

ну такі реалії, навіть у великих містах. Що вже казати за гірську місцевість. Не те щоб я жалівся, просто ділюсь досвідом експлуатації по різних регіонах України.
Багато мереж це все спростило, но ще трошки не до кінця. Ще чуть чуть потерпіти )))

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...