Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

38 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

16 минут назад, allanek сказал:

С-ка  була 19 року випуску. Я порівнюю те, на чому їздили кілька років з тим, на що змінили. 

Вот и я об этом, вы сравните Вайку с Сеской 22 года, хотя и 19 года Ска интереснее в целом чем Вайка 25 года.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, seksinika сказав:

вы сравните Вайку с Сеской 22 года,

С-ка 19 року, Вайка перформенс-24 року. Звісно, що порівнюю- для себе. Бо завжди порівнюєш те, на чому їздив з тим, на що пересів. 

6 хвилин тому, seksinika сказав:

и 19 года Ска интереснее в целом чем Вайка 25 года.

Тому що це автівки різного класу. Якщо казати про сенс. В моєму випадку, залишати чи купувати С-ку не було сенсу.

Посилання на коментар

Так и я об этом, нам вообще спорить не о чем по сути машины изначально разного класса и стоимости + я таки не могу быть примером к подражанию, у меня свой подход к этому в целом + мне импонирует поездить и продать через год/два не дешевле чем купила, вот чувствую Ску передерживаю уже :lol: но пока не могу ее продавать, после НГ уже рынок как то образумится и потом.

Посилання на коментар

23 хвилини тому, seksinika сказав:

нам вообще спорить не о чем

Звісно. Ми і не сперечаємось, бо нема спільних умов в виборі для придбання автівки. Але поговорити, послухати в кого які критерії та вимоги завжди цікаво. 

І, взагалі, в кожного свої погляди та вимоги на те, яку автівку придбати. Тож мені нема різниці, хто та що придбав і це ніяким чином не вплине на мій вибір. Як і нема різниці, чи подобається мій  вибір комусь. 

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, seksinika сказав:

То вы в каком то старом Иксе хоть и за 70000$)?

Звичайно, бо те фото 21-го чи 22-го року і Тесла вже не нова, але він її чи то купив чи то продав по такій ціні, вже не памʼятаю.

Була в нього до того теж Х, але з одним мотором і в іншій комплектації то на порядок дешевше.

2 години тому, seksinika сказав:

Ну кому что нравится и какие приоритеты)

Так, ваше фото торпедо Ікса і моє торпедо Y як небо і земля, Х якого року? (Y 24-го)

2 години тому, gendruk сказав:

взагалі за електрички але приводити цифри як збільшилась кількість завезених авто не логічно 

Тим більше, шо ви навели приклад коли хтось хоче добряче заробити після зміни оподаткування

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Фрай сказав:

Тим більше, шо ви навели приклад коли хтось хоче добряче заробити після зміни оподаткування

Вчора писали що мрео призупинив реєстрацію бу електричок по всій Україні.  Без документу, просто по наказу в вайбері. Придумають як гусей щипати, під...ри.

сьогодні наче поновили, але це не точно.

Посилання на коментар

6 минут назад, Фрай сказал:

Звичайно, бо те фото 21-го чи 22-го року і Тесла вже не нова, але він її чи то купив чи то продав по такій ціні, вже не памʼятаю.

Була в нього до того теж Х, але з одним мотором і в іншій комплектації то на порядок дешевше.

Так, ваше фото торпедо Ікса і моє торпедо Y як небо і земля, Х якого року? (Y 24-го)

Ну так) я вам прислала фото в адекватном сравнении по года с Вайкой, хотя эти машины сравнивать как Запорожец с Лаосом).

Ни кода не было одномоторных иксов, ни когда!!!

Мое фото это не Х а Ска моя, год 21.

Посилання на коментар

8 хвилин тому, seksinika сказав:

Ни кода не было одномоторных иксов, ни когда!!!

Тоді навпаки у тій два, а у тій три? image.gif.3d506a91b0731cbf78df0e8826a56626.gif 
Бо в меморі у мене різниця на один мотор більше і ще щось у комплектації

S-Y, яка мені різниця, я ж не купую, а кажу за інтерʼєр і він у старому Х МЕНІ кращий ніж у новій Y, тим паче у не «мацаній» мною S.

Так зрозуміло?

І взагалі, обговорювати можу лише те вино яке сам пробував на смак.

гарного вам вечора і тихої всім ночі!

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, MaxS сказал:

Вчора писали що мрео призупинив реєстрацію бу електричок по всій Україні.  Без документу, просто по наказу в вайбері. Придумають як гусей щипати, під...ри.

сьогодні наче поновили, але це не точно.

То до одного места, это на налог не как не повлияет таможенный, там другое веяние понемногу хотят номера двигателей походу подтянуть обратно, вот в той же Ске их 2 и номера тоже), что бы тот номер увидеть нужно машину поднимать и разбирать частично.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...