yur43 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 година тому, irina1969 сказав: Якось цей кондей не айс (( З кондеями скрізь не айс. Мій вимикається як тільки хто заходить в кімнату. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Розміщення меблів,якщо кондер буде на цій стіні,ідеально. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 9 хвилин тому, Taisiya сказав: Розміщення меблів,якщо кондер буде на цій стіні,ідеально. Буде дути в потилицю дитині за столом? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 1 година тому, yur43 сказав: З кондеями скрізь не айс. Мій вимикається як тільки хто заходить в кімнату. до речі, у мене всі кімнатні кондеї розміщені над дверями і можна зробити щоб вмикались по руху ( дякую за ідею)...естетично таке розмещення мені дуже подобається він як би є і його як би і нема )) функціонально все гуд-нікому нікуди не дме, а просто виконує свою функцію по охолодженню можу сфоткати якщо ТС треба 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня бурні дискусії в топіку ))) От вам ще санвузли і погреб 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Жопомийку не ставите? Зручна штука 42 хвилини тому, Oleksandr Panchenko сказав: бурні дискусії в топіку ))) От вам ще санвузли і погреб 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 3 хвилини тому, muvic сказав: Жопомийку не ставите? Зручна штука Два шага вперьод,і жопа помита)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Пардонмуа, не побачив що на стіні висить жопомийка гнучка 😗 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 6 годин тому, muvic сказав: Жопомийку не ставите? Існують унітази з вбудованою якщо що. Турки щось розуміють😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня ванная без окна🙁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 22 минуты назад, denis-k сказал: ванная без окна🙁 Это. чтоб не забывали, как оно в квартире то. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 20 годин тому, Oleksandr Panchenko сказав: рендери теж робили, красота на нас чекає Ваша піч це "вишенька на торті". Звісно, що кожен облаштовує свій внутрішній простір як йому заманеться і як буде комфортно в цьому просторі. При тому, що мені подобаються нестандартні рішення, піч виглядає так, наче вона сама по собі в цьому просторі. Може додати якихось елементів, що буде об'єднувати піч з загальним стилем простору? Звісно, що це тільки моє сприйняття того, що бачу))) 10 годин тому, irina1969 сказав: у мене всі кімнатні кондеї розміщені над дверями і можна зробити щоб вмикались по руху ( дякую за ідею)...естетично таке розмещення мені дуже подобається він як би є і його як би і нема )) функціонально все гуд-нікому нікуди не дме, можу сфоткати якщо ТС треба Так само зробили, згодна на 100%. Непомітно та зручно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня на картинках все красиво, но имхо некоторые вещи я бы не делал - зеркало в кухонной зоне... да еще рядом с мойкой... серьезно? вы его будете каждый день мыть. Ну если вы не питаетесь в ресторане, а кухня чисто фишка для гостей - светлые обеденные стулья, засрутся же в первую неделю - черные смесители, сушилки и прочее. Вы хоть почитайте реальные отзывы тех у кого черные смесители) - отсутствует фартух с левой стороны плиты (не хватает поворота плиткой) - плитка под зоной с инструментами (погреб), первый упущенный молоток и плитке хана. - катастрофически маленькая душевая кабина - шкаф который стоит на полу в потенциальной мокрой зоне (возле унитаза) долго не проживет. Нижняя крайняя дверь по фото наврят откроется полностью из-за унитаза - нет окна в ванной (зато в рендере есть окно в погребе 😄), вы просто не представляете насколько это круто окно в ванне - непонятный размер плитки, что-то не стандартное, это будущий геморрой 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня А мені дзеркало в кухонній зоні дуже сподобалось.Теж загорілась ідей великих дзеркал. А стільці світлі,то залежить з якого матеріалу.Якщо кожзам,то нічого страшного не бачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 29 січня Автор Поділитись Опубліковано: 29 січня 28.01.2025 в 08:45, allanek сказав: у мене всі кімнатні кондеї розміщені над дверями нам так і пропонувала дизайнер, я потім вирішив "зекономити" а зараз дивлюся що в домі відмінна вентиляція і може взагалі не будем ставить кондеї. 28.01.2025 в 09:27, denis-k сказав: - черные смесители, сушилки и прочее. Вы хоть почитайте реальные отзывы тех у кого черные смесители) у нас по складу вода з скважини якась ідеально-зразкова, без жодних домішок і відхилень але подумаю. 28.01.2025 в 09:27, denis-k сказав: - отсутствует фартух с левой стороны плиты (не хватает поворота плиткой це да, але це не остаточний рендер 28.01.2025 в 09:27, denis-k сказав: - катастрофически маленькая душевая кабина нормальна, там в принципі не розгуляшся. Ще буде ванна і, може ще "друга душова" на 2 поверсі. 28.01.2025 в 09:27, denis-k сказав: шкаф который стоит на полу в потенциальной мокрой зоне (возле унитаза) долго не проживет. Нижняя крайняя дверь по фото наврят откроется полностью из-за унитаза так це прибрали, теж проміжний дизайн. 28.01.2025 в 09:27, denis-k сказав: нет окна в ванной (зато в рендере есть окно в погребе 😄), вы просто не представляете насколько это круто окно в ванне та не знаю, в мене колись в зйомному будинку було вікно в ванній і там булол завжд дуже холодно і вогко... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 3 хвилини тому, Oleksandr Panchenko сказав: дивлюся що в домі відмінна вентиляція літо і спека внесе свої корективи)) Плануйте охолодження завчасно. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 1 година тому, razzil сказав: літо і спека внесе свої корективи)) Плануйте охолодження завчасно. Плюсую, згадалось літо 2024, без кондея ми б мабудь ☠️ і це у мене дерев'яний будинок який майже не нагрівається...вентиляція гарна, але коли по будинку ганяється вітер спекотний то таке собі задоволення(( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 29 січня Поділитись Опубліковано: 29 січня 38 минут назад, Oleksandr Panchenko сказал: та не знаю, в мене колись в зйомному будинку було вікно в ванній і там булол завжд дуже холодно і вогко... то явно не изза окна 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 24 березня Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня Щось я підзабув тему. Поки ботоксний карлік з велкіками-гусеянами і мишебратьями питається розказати нам, як вони нас люблять (шахедами по житлових будинках), ми продовжуємо. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 24 березня Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня одже, 2024 рік, початок року я займайся ще й коханням з ДТЕК, пристрасно і в позах не заборонених законодавством. Без усяких взяток і посередників замовив і завів на ділянку 3 фази, 16 КВт. Зайняло десь два з половиною міцяці. Так, це можливо. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 6 годин тому, Oleksandr Panchenko сказав: одже, 2024 рік, початок року я займайся ще й коханням з ДТЕК, пристрасно і в позах не заборонених законодавством. Без усяких взяток і посередників замовив і завів на ділянку 3 фази, 16 КВт. Зайняло десь два з половиною міцяці. Так, це можливо. Лічильник в опломбованому боксі? Покази лічильника видно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 30 березня Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 24.03.2025 в 20:25, delic сказав: Лічильник в опломбованому боксі? Покази лічильника видно? так і так 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня В 24.03.2025 в 13:44, Oleksandr Panchenko сказал: одже, 2024 рік, початок року я займайся ще й коханням з ДТЕК, пристрасно і в позах не заборонених законодавством. Без усяких взяток і посередників замовив і завів на ділянку 3 фази, 16 КВт. Зайняло десь два з половиною міцяці. Так, це можливо. Та з дтеком то не великий квест, трошки везіння та терпіння і без усілких взяток Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз