Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Наш будинок біля Вишгороду.

Taisiya

Рекомендовані повідомлення

20 часов назад, POZITIFF сказал:

Сам собі.

Будемо дуже вдячні,почути Ваші поради та зауваження.

По розмірам,нічого не підскажете?Розташування,розміры?Вже визначились:буде проект буквою-Г.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 годин тому, allanek сказав:

Тоді я перепрошую, що  Матраса не так зрозуміла.

Да ради Христа) ми самі цю жіночку не розуміємо)) в неї, як і у всіх нас на початку: коні, люди...все змішалися.  Замість того, щоб зробити проекти, дивлячись на рівень аналітики... людина готова посідіти)

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 годин тому, МаТраС сказав:

людина готова посідіти)

" У самурая є тільки шлях". Кожен збирає свої граблі  як може. Взагалі, то "біг по граблям" , це улюблене на форумі. Перефразіруя - хто скаже, що в нього їх нема (я про граблі), хай першим кине в мене своїми. Я спокійно до цього відношусь. Для того і форум, щоб задавати питання, відповідати та ділитись інформацією чи щось радити, якщо є бажання. Будівництво і в мирні часи було нелегкою справою, а зараз, то нема про що і казати.

Але так, згодна, я б теж замовила проект , бо тут багато забаганок, які потребують конкретних знань. Тож цікаво буде подивитись на результат)))

Про свердловину. Свого часу мені та сусідці свердловину робив Аквабазис. Свердловини поряд, майже однакові. Єдина різниця, що в мене насос Грундфос, а в сусідки Водолій,  хоча легко могла собі дозволити  такий самий Грундфос.  Що маємо? За 12 років в нас ніяких проблем не було, і це з урахуванням того  що навантаження на той насос велике - полив 30 соток саду на чистому піску, це робота насосу годинами. А в сусідки раз на 2-3 роки щось стається. Так само і з септіком - ми викликали машину раз на рік , а в сусідки, схоже, що ті кільця зовсім накрились, бо того літа бочка приїздила до неї 3 рази за 2 місяця. І це на чистому піску. І вона не замовляла септік , як я, відомому на форумі  "спеціалісту" - це мої "граблі", за які я розрахувалась переробкою дренажу. Так в мене це чи не единий випадок був за всі роки, а сусідка могла б вже своє будівництво окупити, якби організувала екскурсії до себе з назвою " Як не треба будуватись". Тож помилки робимо ми всі. Питання лише в фінансових спроможностях того бігу по граблям. І як швидко ми робимо висновки з того бігу. Звісно, якщо  взагалі, їх робимо. 

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 3
Посилання на коментар

3 години тому, allanek сказав:

" У самурая є тільки шлях". Кожен збирає свої граблі  як може. Взагалі, то "біг по граблям" , це улюблене на форумі. Перефразіруя - хто скаже, що в нього їх нема (я про граблі), хай першим кине в мене своїми. Я спокійно до цього відношусь. Для того і форум, щоб задавати питання, відповідати та ділитись інформацією чи щось радити, якщо є бажання. Будівництво і в мирні часи було нелегкою справою, а зараз, то нема про що і казати.

Але так, згодна, я б теж замовила проект , бо тут багато забаганок, які потребують конкретних знань. Тож цікаво буде подивитись на результат)))

Про свердловину. Свого часу мені та сусідці свердловину робив Аквабазис. Свердловини поряд, майже однакові. Єдина різниця, що в мене насос Грундфос, а в сусідки Водолій,  хоча легко могла собі дозволити  такий самий Грундфос.  Що маємо? За 12 років в нас ніяких проблем не було, і це з урахуванням того  що навантаження на той насос велике - полив 30 соток саду на чистому піску, це робота насосу годинами. А в сусідки раз на 2-3 роки щось стається. Так само і з септіком - ми викликали машину раз на рік , а в сусідки, схоже, що ті кільця зовсім накрились, бо того літа бочка приїздила до неї 3 рази за 2 місяця. І це на чистому піску. І вона не замовляла септік , як я, відомому на форумі  "спеціалісту" - це мої "граблі", за які я розрахувалась переробкою дренажу. Так в мене це чи не единий випадок був за всі роки, а сусідка могла б вже своє будівництво окупити, якби організувала екскурсії до себе з назвою " Як не треба будуватись". Тож помилки робимо ми всі. Питання лише в фінансових спроможностях того бігу по граблям. І як швидко ми робимо висновки з того бігу. Звісно, якщо  взагалі, їх робимо. 

Да сам я самострій) мій шлях був нелегким. після недоробленого даху, зробив все сам. За виключенням плитки в санвузлі. Страшно було лиш починати) взяв , наприклад літрон якоїсь гарної горілки, заїхав до Сергій31, намалював проект отопления. Він показав як па'яти. За весь час лиш один кран потік.ну і так все зробив. Але дама трохи плава. Я колись мав справу з жіночкою одного міністра,яка вирішила зекономити пару тисяч баксів і взяти на себе обов'язки язки прораба, вникати... сміялися всі. Наслідки само собою..

В мене водолій60/90 13 років. Невбиваємий просто. Кажуть, що нові вже не ті

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

1 година тому, МаТраС сказав:

В мене водолій60/90 13 років. Невбиваємий просто. Кажуть, що нові вже не ті

В сусідки Водолій теж років 14, але там все так працює. І на Аквабазис не киваю.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...