Propeller Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 4 часа назад, andrey_ka сказал: А з цим біда , щось народ не дуже хоче використовувати лаки в зоні фартуха. Давайте статистику. 4 часа назад, andrey_ka сказал: Не треба , я це зрозумів з першого разу. Але тримаючи в руках ламінат я більш ніж впевнений що у мене не вийде відтворити такий захисний шар в домашніх умовах. Це технологія зі всіма витікаючими. Технологія проста. Берете жідкое та зручним для вас способом (пензель,валик, наприск, занурення) наносите на поверхню. Даєте жідкому "висохнути". Отримаєте на поверхні плівку. 4 часа назад, andrey_ka сказал: Краще напишіть інструкцію по догляду за таким лаком , хоч користь буде. Вище писав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 11 хвилин тому, Propeller сказав: Давайте статистику. yur43 , єдиний хто відгукнувся і то , ні про який борщ на стінах мова не йде так зрідка тряпочкою протирають. Тобто , експлуатується в доволі щадящих умовах. А прочитала напевне не одна сотня людей. 18 хвилин тому, Propeller сказав: Технологія проста. Берете жідкое та зручним для вас способом (пензель,валик, наприск, занурення) наносите на поверхню. Даєте жідкому "висохнути". Отримаєте на поверхні плівку. Клас. А то з тими пур лаками (для сходів) що я мав справу ситуація трохи інша. Нанести один шар , пошліфувати. Нанести другий шар , пошліфувати. Нанести третій шар. І все через спеціальні розпилювачі і все через строго витриманий час. 25 хвилин тому, Propeller сказав: Вище писав. Так , провтикав , сорі. Але теж - тим не мий , цим не чисть , а цією стороною не три. Як на мене , поверхня в такій зоні має плювати на будь-які чистящі засоби. Тут , якщо красота заважає функціоналу , красоту в топку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому читаю и аж страшно. Это как надо так готовить, чтобы еда по стенам была? Ну я понимаю там по неосторожности раз в пару лет запачкать, ну и сразу протереть, но блин, чтобы это было таким ужасом, что ставить какие то листы металла, чистить наждаком и паром? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз