Propeller Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 часа назад, andrey_ka сказал: А з цим біда , щось народ не дуже хоче використовувати лаки в зоні фартуха. Давайте статистику. 4 часа назад, andrey_ka сказал: Не треба , я це зрозумів з першого разу. Але тримаючи в руках ламінат я більш ніж впевнений що у мене не вийде відтворити такий захисний шар в домашніх умовах. Це технологія зі всіма витікаючими. Технологія проста. Берете жідкое та зручним для вас способом (пензель,валик, наприск, занурення) наносите на поверхню. Даєте жідкому "висохнути". Отримаєте на поверхні плівку. 4 часа назад, andrey_ka сказал: Краще напишіть інструкцію по догляду за таким лаком , хоч користь буде. Вище писав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 11 хвилин тому, Propeller сказав: Давайте статистику. yur43 , єдиний хто відгукнувся і то , ні про який борщ на стінах мова не йде так зрідка тряпочкою протирають. Тобто , експлуатується в доволі щадящих умовах. А прочитала напевне не одна сотня людей. 18 хвилин тому, Propeller сказав: Технологія проста. Берете жідкое та зручним для вас способом (пензель,валик, наприск, занурення) наносите на поверхню. Даєте жідкому "висохнути". Отримаєте на поверхні плівку. Клас. А то з тими пур лаками (для сходів) що я мав справу ситуація трохи інша. Нанести один шар , пошліфувати. Нанести другий шар , пошліфувати. Нанести третій шар. І все через спеціальні розпилювачі і все через строго витриманий час. 25 хвилин тому, Propeller сказав: Вище писав. Так , провтикав , сорі. Але теж - тим не мий , цим не чисть , а цією стороною не три. Як на мене , поверхня в такій зоні має плювати на будь-які чистящі засоби. Тут , якщо красота заважає функціоналу , красоту в топку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому читаю и аж страшно. Это как надо так готовить, чтобы еда по стенам была? Ну я понимаю там по неосторожности раз в пару лет запачкать, ну и сразу протереть, но блин, чтобы это было таким ужасом, что ставить какие то листы металла, чистить наждаком и паром? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Про парогенератор. Він в мене є, більше 10 років. Для мене це обов'язкова річ з ПТ, з серії " як я без нього жила раніше". Багато де його використовую. Але не на кухні. Нема такої потреби. Той жир чи інші плями біля плити , по- перше, їх кількість не критична, по- друге, спокійно прибираються не агресивними миючими засобами для кухні. Металеві фільтри витяжки чудово миються в посудомийці. Якось розмовляла зі знайомою, то вона казала, що за його допомогою чистить духову шафу. В її духовку не заглядала, про результат нічого сказати не можу. Я звикла до духовок з піролізом, остання, взагалі, має два види очистки - парою та піролізом. Тож ніколи не розглядала використання парогенератору, як засіб для чищення духової шафи. І, взагалі, як засіб для зняття жиру теж ніколи не розглядала. Але то в кожного свої " таргани", де та як користуватися парогенератором. Стосовно того, що потрібно робити на кухні, щоб жир вичіщати за його допомогою. Хтось готує багато, хтось ні. Хтось не розлучається з пательною, хтось ні. Тому і вплив на стіну біля плити та витяжки в кожного різний. Ну і хтось прибирає той жир одразу, а в когось може бути звичка робити це раз на тиждень. Не розумію тут здивування з цього приводу. Якщо комусь здається, що користуватись парогенератором на кухні це зручно, чому б і ні. В мене нема такої потреби. Як приклад, з його появою, зникла швабра в будинку. Бо мені зручніше та результатівніше мити підлогу парогенератором. Навіть не користувалася функцією " миття підлоги" в робота- пилососа. А когось, хто це робить за допомогою робота, це може здивувати. Взагалі, кухня це місто, де все повинно бути максимально зручно і просто з підтримкою чистоти. Про усіляки " дістав листа- помив листа- сховав листа" читати смішно, не те що витрачати час на те, щоб приймати такі дурощі за робочу версію. Хто має справу з кухнею, розуміє про що я. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Це вже хто як чистить, хтось з парогенератором, а хтось просто тряпочкою протер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 8 годин тому, ЯД сказав: читаю и аж страшно. Это как надо так готовить, чтобы еда по стенам была? Ну я понимаю там по неосторожности раз в пару лет запачкать, ну и сразу протереть, но блин, чтобы это было таким ужасом, что ставить какие то листы металла, чистить наждаком и паром? Я завтикав на городі. Пельмені не просто згоріли, а розірвались)) і таке буває 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 10 часов назад, Propeller сказал: Трошки про теплоэмність. Це про те, що температура кипіння води до 100 градусів, а температура плавлення поліетилену на 20-30 градусів вища приблизно. А поліпропілену ще вища - 160-180 градусів (можливо, то поліпропіленовий пакет). Тому гаряча вода не може пошкодити пакет. Подивився щойно в неті - температура плавлення поліуретану складає 170-200 градусів. Ніби гут. Але є ще таке поняття, як температура розмякшення - це коли твердий метеріал починає переходити у вязко-текучий стан. Вона складає 70-100 градусів для поліуретану. Цей діапазон дещо нижчий або дорівнює температурі пари води. Це все теорія, звичайно, але я б напевно не ризикнув використовувати парогенератор на поліуретановій поверхні. А так, звісно, поліуретанова поверхня має бути стійкою до стирання, враховуючи те, що нею покривають підлоги. Мені також подобається, що поліуретан може бути прозорим, його можна заполірувати і теоретично отримати доволі естетично привабливу поверхню. На відміну від тієї ж КО емалі. Змінено 6 годин тому користувачем Миколайчик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз