Фрай Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) Цитата 11 хвилин тому, vovarpd сказав: А ми в кінці 2024 на одному офісі не поставили Я вибачаюсь, що в чужій темі, але не розумію, що саме заважає власнику клацнути вимикачем на інверторі? Хоча стоп, якщо немає перемикача то і транзиту на випадок несправності не буде також? то як то ви не поставили коли мусили це зробити якби навіть власник був проти. ну, а по темі то щоб не плодити близнюків також тут запитаю; Що я виграю і що програю якщо при 3-фазному живленні встановлю однофазний інвертор. Планую 12-15кВт без ЗТ Змінено 10 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
patamu Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 часов назад, МакДо сказал: Звідки така агресія? В інфополі купа випадків, коли йде зустрічний струм. Бо ті косички в середині не дуже якісно зроблені і якщо воно перемикається під гарним навантаженням, то контакт з часом підгорає. Встречка скорее возможна при такой компоновке щитка как приведена у автора темы, когда необходимо делать последовательные операции вручную. Что касаемо "косички", так скорее выгорит проводка в доме чем те "косички", рассчитанные на 120 А. Но то такое... А агрессия, так я "агрессивно" пишу что есть такой, такой и такой варианты, а кто то "миролюбиво" пишет, мол ты дурак, я так не делал и по этому так делать нельзя. При чем безапелляционно. 17 часов назад, Маниша сказал: В мене генератор небезпечно вмикається, тому нагадувалки на щиті прям написано. Вероятней всего вам придется либо переделывать существующий щит, либо добавлять дополнительный с коммутацией инвертора, генератора и резерва. По этому лучше искать грамотного электрика для обвязки этого оборудования. В таком виде щит опасно использовать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
patamu Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 часов назад, Фрай сказал: Що я виграю і що програю якщо при 3-фазному живленні встановлю однофазний інвертор. Планую 12-15кВт без ЗТ А какая цель установки однофазного инвертора на 12-15 кВт? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
patamu Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 часов назад, vasu3 сказал: дело в том, что инвертор подороже с пассивным охлаждением уже есть, стоять будет в подвале (шум пофиг). и автоматическое включение 3 фаз неприемлемо - если ночью пропадает питание и работает стиралка, котел, холодильник и зарядка электрички, может быть превышение допустимой нагрузки инвертора и аккума(пока 4.8 квт). Как вариант - перенесите на одну фазу те потребители, которые хотите резервировать и поставьте на нее инвертор в транзит, а остальное оставьте на двух нерезервируемых фазах если не пугает перекос по фазам. 16 часов назад, vasu3 сказал: нужен ли АВР? Решать вам. Все зависит от постановки задачи. Но использование трех источников энергии (внешняя сеть/инвертор/генератор) потребует квалифицированного исполнения щита управления или инвертора, который умеет управлять генератором. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз