Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Встановлення 1ф інвертора якщо в будинку 3ф

Маниша

Рекомендовані повідомлення

Цитата

11 хвилин тому,  vovarpd сказав: А ми в кінці 2024 на одному офісі не поставили

Я вибачаюсь, що в чужій темі, але не розумію, що саме заважає власнику клацнути вимикачем на інверторі?

Хоча стоп, якщо немає перемикача то і транзиту на випадок несправності не буде також?

то як то ви не поставили коли мусили це зробити якби навіть власник був проти. image.gif.545901fabce6d636fd45ec550ad2ebca.gif

ну, а по темі то щоб не плодити близнюків також тут запитаю;

Що я виграю і що програю якщо при 3-фазному живленні встановлю однофазний інвертор.

Планую 12-15кВт без ЗТ

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 часов назад, МакДо сказал:

Звідки така агресія? В інфополі купа випадків, коли йде зустрічний струм. Бо ті косички в середині не дуже якісно зроблені і якщо воно перемикається під гарним навантаженням, то контакт з часом підгорає.

Встречка скорее возможна при такой компоновке щитка как приведена у автора темы, когда необходимо делать последовательные операции вручную. Что касаемо "косички", так скорее выгорит проводка в доме чем те "косички", рассчитанные на 120 А. Но то такое... А агрессия, так я "агрессивно" пишу что есть такой, такой и такой варианты, а кто то "миролюбиво" пишет, мол ты дурак, я так не делал и по этому так делать нельзя. При чем безапелляционно.

17 часов назад, Маниша сказал:

В мене генератор небезпечно вмикається, тому нагадувалки на щиті прям написано.

Вероятней всего вам придется либо переделывать существующий щит, либо добавлять дополнительный с коммутацией инвертора, генератора и резерва. По этому лучше искать грамотного электрика для обвязки этого оборудования. В таком виде щит опасно использовать.

Посилання на коментар

8 часов назад, Фрай сказал:

Що я виграю і що програю якщо при 3-фазному живленні встановлю однофазний інвертор.

Планую 12-15кВт без ЗТ

А какая цель установки однофазного инвертора на 12-15 кВт?

Посилання на коментар

16 часов назад, vasu3 сказал:

дело в том, что инвертор подороже с пассивным охлаждением уже есть, стоять будет в подвале (шум пофиг). и автоматическое включение 3 фаз неприемлемо - если ночью пропадает питание и работает стиралка, котел, холодильник и зарядка электрички, может быть превышение допустимой нагрузки инвертора и аккума(пока 4.8 квт).

Как вариант - перенесите на одну фазу те потребители, которые хотите резервировать и поставьте на нее инвертор в транзит, а остальное оставьте на двух нерезервируемых фазах если не пугает перекос по фазам.

16 часов назад, vasu3 сказал:

нужен ли АВР?

Решать вам. Все зависит от постановки задачи. Но использование трех источников энергии (внешняя сеть/инвертор/генератор) потребует квалифицированного исполнения щита управления или инвертора, который умеет управлять генератором.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...