Vikctor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, mib сказал: А можно подробней что значит емкость согласно бмс? Она же вроде руками задается ну в jk Теж не зрозумів де саме InSAn побачив остаточну ємність акб в показниках бмс. Може в нього бмс доларів за 500, про яку ми й не чули, а вона так вміє.) Моя за 130 баксів такого не вміє. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому Я извиняюсь, но бмс же считает А/ч на заряд/разряд. Можно же высадить и зарядить до 100% 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 2 минуты назад, Vikctor сказал: Теж не зрозумів де саме InSAn побачив остаточну ємність акб в показниках бмс. Може в нього бмс доларів за 500, про яку ми й не чули, а вона так вміє.) Моя за 130 баксів такого не вміє. Я косвенно вижу по разряду, у меня переход на сеть 35% что бы был какой то запас на случай отключений и вот эти 65% это плюс минус 10 квт*ч ну и вроде оно за год там меняется +-100 ватт Но у меня и всего 118 циклов 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 1 минуту назад, SantehnikPPR100 сказал: Я извиняюсь, но бмс же считает А/ч на заряд/разряд. Можно же высадить и зарядить до 100% Если сделать ктц то понятно, но вроде речь была про то что это бмс как то видит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ihor Chumak Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому Підкажіть, будь ласка, як краще з'єднати дроти. Є магнітний трек. Є блок живлення, який вставляється в трек. У блока живлення 3 дрота. Просвердлив отвір 10 мм. Протягнув 3 окремі дроти 1,5 мм кв. (не цільний кабель, а окремі дроти, щоб легше було протягнути). Як тепер краще з'єднати дроти? Думав клемою Ваго 2773-2401 або 221-2411. Але вони завеликі, щоб потім, най навіть по одній, просунути назад в цей отвір 10 мм. Чи просто відламати пласмасову частинку від наконечника і обтиснути ним, а потім - в термоусадку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому Если небольшой ток, то норм. Изолятор стягиваеся, незачем ломать... Лучше термоусадку с клеем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 1 минуту назад, mib сказал: Я косвенно вижу по разряду, у меня переход на сеть 35% что бы был какой то запас на случай отключений и вот эти 65% это плюс минус 10 квт*ч ну и вроде оно за год там меняется +-100 ватт Но у меня и всего 118 циклов Ну це майже на око.) Поліз подивився - в мене 95 циклів за приблизно 14 місяців користування. Причому весь минулий опалювальний сезон займався оцією фігнею - перекачував нічну електрику у денне споживання в надії зєкономити 3 копійчини. Наразі й весь останній місяць у зв'язку з вимкненнями просто заряджаю вночі до 100%, а вдень акб використовуються тільки в часи відсутності світла. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 13 минут назад, Vikctor сказал: Ну це майже на око. Не совсем, ХА же считает сколько взял из акб и эта уифра почти всегда 10,1 - 10,2 квт*ч ну а бмс показывает 35% но понятно что это не прям точность Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз