Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Питання з електрики, що не потребують окремої теми

sanykrimea

Рекомендовані повідомлення

В 08.02.2026 в 15:00, SergeyKo сказал:

Вітаю! Хто займається розетками та вимикачами? Потрібні Hager Lumina2 колір білий 25 розеток із заземленням та 10 вимикачів однополюсних звичайних. Дякую.

Питання закрите)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10.02.2026 в 16:23, Roma_Z сказав:

За допомогою чого можна електрокотел протерти скат підключити до вайфаю, потрібно змінювати потужність котла.

якщо там в кінці речення мав бути знак питання, то про OpenTherm читати

Посилання на коментар

13 хвилин тому, yur43 сказав:

протерти скат

Цікава назва електрокотла... :)

Змінено користувачем sanyas15
  • Хаха 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

13.02.2026 в 13:53, sanyas15 сказав:

Цікава назва електрокотла... :)

Модератор - сі дзі пін.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

В 13.02.2026 в 13:39, yur43 сказал:

якщо там в кінці речення мав бути знак питання, то про OpenTherm читати

ем, а шо в протерма є опентерм?  ebus жеж завжди наче був

Посилання на коментар

2 години тому, standov сказав:

ем, а шо в протерма є опентерм?  ebus жеж завжди наче був

я досі вважав що виробники до одного протоколу домовились, а їх вже кілька виявилось.

Значить шукати під оте єбас

Посилання на коментар

1 час назад, yur43 сказал:

я досі вважав що виробники до одного протоколу домовились, а їх вже кілька виявилось.

Значить шукати під оте єбас

Опентерм це протокол більше адаптований на газові котли

• Лайк 1
Посилання на коментар

Питання до юзерів пристроїв від Sonoff. Придбав одноканальне ZigBee смарт-реле Sonoff ZBMINIR2  536871801_.thumb.png.c3a97ac5454dcfe5b1501dd8601a45c1.png

Вони маленькі й чудово влазять в установчі коробки вимикачів. Хотів замінити ними ті пристрої, яки там вже були встановлені, а саме Sonoff Minі, бо незважаючи на назву вони завеликі для установочних коробок. Я їх якось всунув, але рамки вимикачів помітно випирали. Ці міні прописувались як будь-яки інші пристрої Sonoff, з якими я досі мав справу. Тобто вмикаєш пошук нового пристрою в евелінк, натискаєш на 5 сек. кнопку на пристрої і вони знаходять один одного. А ZBMINIR2  таким чином евелінк не знаходить. При намаганні прив'язати через к'юаркод у підсумку з'являється така картина

504439225_.thumb.png.b89c34f538516203cd4396fd0892721f.png

І на цьому в мене стопор. Бо де взяти і як додать той клятий міст Zigbee не пояснюється. У численних відео на ютубі на цьому ніхто не акцентує. Тож потрібна порада як нарешті прописати ці пристрої в евелінку, або хоча б в tuya.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Vikctor сказав:

Питання до юзерів пристроїв від Sonoff. Придбав одноканальне ZigBee смарт-реле Sonoff ZBMINIR2  536871801_.thumb.png.c3a97ac5454dcfe5b1501dd8601a45c1.png

Вони маленькі й чудово влазять в установчі коробки вимикачів. Хотів замінити ними ті пристрої, яки там вже були встановлені, а саме Sonoff Minі, бо незважаючи на назву вони завеликі для установочних коробок. Я їх якось всунув, але рамки вимикачів помітно випирали. Ці міні прописувались як будь-яки інші пристрої Sonoff, з якими я досі мав справу. Тобто вмикаєш пошук нового пристрою в евелінк, натискаєш на 5 сек. кнопку на пристрої і вони знаходять один одного. А ZBMINIR2  таким чином евелінк не знаходить. При намаганні прив'язати через к'юаркод у підсумку з'являється така картина

504439225_.thumb.png.b89c34f538516203cd4396fd0892721f.png

І на цьому в мене стопор. Бо де взяти і як додать той клятий міст Zigbee не пояснюється. У численних відео на ютубі на цьому ніхто не акцентує. Тож потрібна порада як нарешті прописати ці пристрої в евелінку, або хоча б в tuya.

Скорее всего надо зигби хаб / шлюз, зигби устройства работают через зигби хабы, а этот хаб добавлять в тую и пр

ПС загуглите zigbee hub sonoff

Змінено користувачем ЯД
  • Лайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, ЯД сказал:

Скорее всего надо зигби хаб / шлюз, зигби устройства работают через зигби хабы, а этот хаб добавлять в тую и пр

ПС загуглите zigbee hub sonoff

Тобто не той пристрій купив... Дивно, бо в відео з пристроєм евелінк теж фігурує серед інших застосунків, з яким працює пристрій. Задля двох реле докупати зігбі хаб/шлюз не бачу сенсу. Хай лежать.

Посилання на коментар

21 минуту назад, Vikctor сказал:

Тобто не той пристрій купив... Дивно, бо в відео з пристроєм евелінк теж фігурує серед інших застосунків, з яким працює пристрій. Задля двох реле докупати зігбі хаб/шлюз не бачу сенсу. Хай лежать.

Вот такой бридж вам нужен, первый в списке
a.aliexpress.com/_EQTy1ni

Если купите то вам станут доступны всевозможные зигби датчики температуры, кнопки, датчики присутствия и так далее

Потому как в большинстве случаев все что на батарейках это зигби, есть конечно и wifi но там батареек хватает на 2 месяца, а у зигби на год+

• Лайк 2
Посилання на коментар

Кстати есть более дешевый аналог, но если мало устройств то и его достаточно

www.olx.ua/d/obyavlenie/zb-bridge-zigbee-zigbi-shlyuz-most-ewelink-IDMG2wy.html

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...