Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Питання з електрики, що не потребують окремої теми

sanykrimea

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, mib сказал:

А можно подробней что значит емкость согласно бмс? Она же вроде руками задается ну в jk

Теж не зрозумів де саме InSAn побачив остаточну ємність акб в показниках бмс. Може в нього бмс доларів за 500, про яку ми й не чули, а вона так вміє.) Моя за 130 баксів такого не вміє.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, Vikctor сказал:

Теж не зрозумів де саме InSAn побачив остаточну ємність акб в показниках бмс. Може в нього бмс доларів за 500, про яку ми й не чули, а вона так вміє.) Моя за 130 баксів такого не вміє.

Я косвенно вижу по разряду, у меня переход на сеть 35% что бы был какой то запас на случай отключений и вот эти 65% это плюс минус 10 квт*ч ну и вроде оно за год там меняется +-100 ватт

Но у меня и всего 118 циклов

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, SantehnikPPR100 сказал:

Я извиняюсь, но бмс же считает А/ч на заряд/разряд. Можно же высадить и зарядить до 100%

Если сделать ктц то понятно, но вроде речь была про то что это бмс как то видит

Посилання на коментар

Підкажіть, будь ласка, як краще з'єднати дроти.

Є магнітний трек. Є блок живлення, який вставляється в трек. У блока живлення 3 дрота. Просвердлив отвір 10 мм. Протягнув 3 окремі дроти 1,5 мм кв. (не цільний кабель, а окремі дроти, щоб легше було протягнути).

Як тепер краще з'єднати дроти? Думав клемою Ваго 2773-2401 або 221-2411. Але вони завеликі, щоб потім, най навіть по одній, просунути назад в цей отвір 10 мм.

Чи просто відламати пласмасову частинку від наконечника і обтиснути ним, а потім - в термоусадку?

Посилання на коментар

Если небольшой ток, то норм. Изолятор стягиваеся, незачем ломать... Лучше термоусадку с клеем.

Посилання на коментар

1 минуту назад, mib сказал:

Я косвенно вижу по разряду, у меня переход на сеть 35% что бы был какой то запас на случай отключений и вот эти 65% это плюс минус 10 квт*ч ну и вроде оно за год там меняется +-100 ватт

Но у меня и всего 118 циклов

Ну це майже на око.) Поліз подивився - в мене 95 циклів за приблизно 14 місяців користування. Причому весь минулий опалювальний сезон займався оцією фігнею - перекачував нічну електрику у денне споживання в надії зєкономити 3 копійчини. Наразі й весь останній місяць у зв'язку з вимкненнями просто заряджаю вночі до 100%, а вдень акб використовуються тільки в часи відсутності світла.

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 минут назад, Vikctor сказал:

Ну це майже на око.

Не совсем, ХА же считает сколько взял из акб и эта уифра почти всегда 10,1 - 10,2 квт*ч ну а бмс показывает 35% но понятно что это не прям точность

Посилання на коментар

Таке питання. Чи буде краще мікрохвильовка без силового транса (неповний інвертор) для мережового інвертора у порівнянні із звичайною? Читав, що той транс дуже шкодить, особливо, якщо нема великого запасу потужності або чистого синуса.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...