allanek Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня (змінено) 23 години тому, sirkonium сказав: Ну я ж не писав, що ME не працюють чи мають проблеми )) Так і я не питала про проблеми. Запитала "чому?" Бо цікаво чому Mitsubishi Heavy кращий, на вашу думку))), бо з Mitsubishi Electric мала справу і розумію, що то за кондиціонери. 23 години тому, sirkonium сказав: Я просто зауважив, що це два РІЗНИХ виробника, Так, я звернула увагу на це ваше зауваження в попередньому допису. 23 години тому, sirkonium сказав: MH мають кращі показники по якості. Щоб зрозуміти про показники, якість та таке інше, треба мати досвід того, що порівнюється. Я, наприклад, не побачила особливої різниці ні по якості, ні по функціоналу між Mitsubishi Electric та Idea, з цим кондиціонером вже познайомилась після МЕ. Звісно, крім ціни. Тому, коли побудувались, то поставили Idea, які працюють 12 років без нарікань. Тому, коли прийшов сусід та сказав, що не втримався та поставив DAIKIN , тільки посміхнулись на цю новину. Змінено 27 травня користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В четвер в 11:36 Поділитись Опубліковано: В четвер в 11:36 (змінено) Спрошу здесь) Короче накрылся компрессор кондиционера в авто. Нашел восстановленный, но в комплекте нет прокладок (резиновые кольца 2 по 11 мм, и 2 по 24) Рыл экзист, пока глухо, только одних номера узнал, по вторым пока без результата. Машина на СТО, и пока без движения. Собственно вопрос: есть какие то особые требования к ним, ну там реакция с фреоном и пр!? Или просто поехать в хозмаг какой то и подобрать по размеру, думаю взлетит, или выброшенные деньги за ремонт? Змінено В четвер в 11:37 користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: В четвер в 12:38 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:38 1 час назад, DimaF сказал: Спрошу здесь) Короче накрылся компрессор кондиционера в авто. Нашел восстановленный, но в комплекте нет прокладок (резиновые кольца 2 по 11 мм, и 2 по 24) Рыл экзист, пока глухо, только одних номера узнал, по вторым пока без результата. Машина на СТО, и пока без движения. Собственно вопрос: есть какие то особые требования к ним, ну там реакция с фреоном и пр!? Или просто поехать в хозмаг какой то и подобрать по размеру, думаю взлетит, или выброшенные деньги за ремонт? Выброшенные деньги, тут только оригинал ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В неділю в 13:08 Поділитись Опубліковано: В неділю в 13:08 (змінено) Крім японських виробників (mitsubishi, daikin), у кого ще є кондиціонери з рівнем шуму внутрішнього блоку від 19-23 дБ? Дивився технічні характеристики всіх лінійок (крім преміальних) у Gree, Haier, Copper, Samsung - рівень шуму значно вищий. Змінено В неділю в 13:09 користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В неділю в 15:46 Поділитись Опубліковано: В неділю в 15:46 2 часа назад, XL.pro сказал: Copper Не знаю як в попугах, але С&H досить тихий, як для мене. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В неділю в 17:05 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:05 1 година тому, DimaF сказав: Не знаю як в попугах, але С&H досить тихий, як для мене. Cooper&Hunter Majesty найнижчий показник "23" (23/26/29/34/37/40/42/45"), не 19, але і не 26-28. Дякую Ще питання, хто займається установкою, яку товщину (стінки) труби використовуєте: 0,65-0,71? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: В неділю в 17:17 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:17 (змінено) 12 хвилин тому, XL.pro сказав: яку товщину (стінки) труби використовуєте: 0,65-0,71? 0.76 для 1/2 і 0.81 для 3/8, Азербайджан Змінено В неділю в 17:18 користувачем sirkonium 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В неділю в 17:31 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:31 (змінено) 43 хвилини тому, sirkonium сказав: 0.76 для 1/2 і 0.81 для 3/8, Азербайджан Порадьте тихого і надійного виробника кондиціонерів. Передивився багато оглядів, інформація не засвоюється вже. Мені потрібно потужністю 4-4,5 кВт. Mitsubishi heavy standart plus (srk50ztl-w) дуже сподобався, але ціна 1660 евро, дорого. Daikin також дорогі. Через Ші намагався обрати. Haier flexis в описі "Низький рівень шуму – лише 16 dB (A)", в характеристиках "Рівень шуму внутр. блоку, дБ (А) 28/37/41/45". І я розумію, що написане не завжди відповідає дійсності. P.S. Чотири моделі різних брендів з однаковим зовнішнім і внутрішнім блоком GREE, Cooper&Hunter, Electrolux, AC Electric Змінено В неділю в 18:02 користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: В неділю в 18:19 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:19 (змінено) 50 хвилин тому, XL.pro сказав: Порадьте тихого і надійного виробника кондиціонерів. Передивився багато оглядів, інформація не засвоюється вже. Мені потрібно потужністю 4-4,5 кВт. Mitsubishi heavy standart plus (srk50ztl-w) дуже сподобався, але ціна 1660 евро, дорого. Daikin також дорогі. Через Ші намагався обрати. Haier flexis в описі "Низький рівень шуму – лише 16 dB (A)", в характеристиках "Рівень шуму внутр. блоку, дБ (А) 28/37/41/45". І я розумію, що написане не завжди відповідає дійсності. P.S. Чотири моделі різних брендів з однаковим зовнішнім і внутрішнім блоком GREE, Cooper&Hunter, Electrolux, AC Electric А який бюджет та об'єм (площа) приміщення? Що в пріоритеті - обігрів чи охолодження? Чи обидва? Ну і характеристики приміщення: північ/південь, розміри віконних прорізів тощо Змінено В неділю в 18:23 користувачем sirkonium Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В неділю в 18:25 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:25 (змінено) 35 хвилин тому, sirkonium сказав: А який бюджет та об'єм (площа) приміщення? Об'єм 120. Хотів би 1000 +-. Охолодження (можна обидва), схід. Вікна великі (планую штори блек аут). Для мене пріорітет відносно тиха робота та надійність. Змінено В неділю в 18:56 користувачем XL.pro 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sirkonium Опубліковано: В неділю в 19:14 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:14 49 хвилин тому, XL.pro сказав: Об'єм 120. Хотів би 1000 +-. Охолодження (можна обидва), схід. Вікна великі (планую штори блек аут). Для мене пріорітет відносно тиха робота та надійність. Завтра до вечора напишу у приватні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 19:21 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:21 55 хвилин тому, XL.pro сказав: Об'єм 120. Хотів би 1000 +-. Охолодження (можна обидва), схід. Вікна великі (планую штори блек аут). Для мене пріорітет відносно тиха робота та надійність. Тут війна за вікном, а ви кондиціонер обираєте. І чим ви відрізняєтесь від тих, хто бруківку кладе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: В неділю в 19:40 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:40 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Тут війна за вікном, а ви кондиціонер обираєте. І чим ви відрізняєтесь від тих, хто бруківку кладе? Сумно в політиці лизати собі дупу?!)))) P.S. Ви ж написали, розміром, заспокойтесь і лягайте спати😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: учора в 10:05 Поділитись Опубліковано: учора в 10:05 20 годин тому, XL.pro сказав: Дивився технічні характеристики всіх лінійок (крім преміальних) у Gree, Haier, Copper, Samsung - рівень шуму значно вищий. Маю C&H і маю Тошібу. Тошіба загалом набагато тихіша. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: учора в 11:56 Поділитись Опубліковано: учора в 11:56 18 часов назад, XL.pro сказал: Порадьте тихого і надійного виробника кондиціонерів. Передивився багато оглядів, інформація не засвоюється вже. Мені потрібно потужністю 4-4,5 кВт. Mitsubishi heavy standart plus (srk50ztl-w) дуже сподобався, але ціна 1660 евро, дорого. Daikin також дорогі. Через Ші намагався обрати. Haier flexis в описі "Низький рівень шуму – лише 16 dB (A)", в характеристиках "Рівень шуму внутр. блоку, дБ (А) 28/37/41/45". І я розумію, що написане не завжди відповідає дійсності. P.S. Чотири моделі різних брендів з однаковим зовнішнім і внутрішнім блоком GREE, Cooper&Hunter, Electrolux, AC Electric У флексіса є окремий режим quite, в ньому 16дб, а всі інші показники в ттх то в стандартних режим. В цілому не у пркміума всі показники +- однакові. флексіс реально гарний вибір, по грі клівія модель неплгана Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 13:00 Поділитись Опубліковано: учора в 13:00 (змінено) 1 година тому, killakill сказав: У флексіса є окремий режим quite, в ньому 16дб, а всі інші показники в ттх то в стандартних режим. В цілому не у пркміума всі показники +- однакові. флексіс реально гарний вибір, по грі клівія модель неплгана Рівень шуму в "характеристиках" на сайті Haier "28/37/41/45". Також вчора прийшов до висновку, що всі китайці в однаковій ціновій категорії одного рівня (незалежно від вказаних параметрів виробником). Вище виклав відео, де у виробників "GREE, Cooper&Hunter, Electrolux, AC Electric" однакова начинка зовнішнього і внутрішнього блоків. Змінено учора в 13:01 користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
killakill Опубліковано: учора в 17:16 Поділитись Опубліковано: учора в 17:16 4 часа назад, XL.pro сказал: Рівень шуму в "характеристиках" на сайті Haier "28/37/41/45". Також вчора прийшов до висновку, що всі китайці в однаковій ціновій категорії одного рівня (незалежно від вказаних параметрів виробником). Вище виклав відео, де у виробників "GREE, Cooper&Hunter, Electrolux, AC Electric" однакова начинка зовнішнього і внутрішнього блоків. Ну у 50ки так і буде, 16дб то у 25ки. А те шо багато чого з однаковою начинкою, так оем так і робиться 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз