mastervovik Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 2 минуты назад, ЯД сказал: Там не надо звукоизоляция. Там надо слой материала, который хуже проводит по себе звук. Тогда лучше опять же песок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 Тільки що, mastervovik сказав: Щоб не было чего-то слышно, нужно повышать объёмную массу а не уменьшать!)) Т.е. +2сантима стяжки/песка и т.д. в разы увеличит звукоизоляцию от +2 см утеплителя. Блин, плита перекрытия + стяжка достаточно плотный и массивный материал. Они отличный звукоизолятор. Но если это ударный звук - то тут на оборот - плотный и массивный звукоизолятор становится идеальный звукоипроводником. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 Тільки що, mastervovik сказав: Тогда лучше опять же песок Да песок лучше, но не все его таскают в квартиру. Потому Эппс это самое простое Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 13 минут назад, ЯД сказал: Да песок лучше, но не все его таскают в квартиру. Потому Эппс это самое простое Тогда лучше вспененный полиэтилен) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 2 хвилини тому, mastervovik сказав: Тогда лучше вспененный полиэтилен) Он под стяжкой же плющится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 13 минут назад, ЯД сказал: Он под стяжкой же плющится. Может какой-то процент деформации и есть, но отсекать мне кажется будет лучше. Имхо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) 3 часа назад, mastervovik сказал: Яка мета керамзиту чи екструзії в між квартирному перекритті! Я зняв стяжку стару радянську яка потріскалась вона була 9,5 см, тепер треба наростити в сумі десь 8 см, зверху керамограніт буде 10 мм, 8 см цементу це напевно занадто для стяжки, тому й думаю 4 см еппс і 4 см цементна стяжка. Але буду вдячний за поради Змінено 15 листопада 2024 користувачем Mystery Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 9 часов назад, Mystery сказал: Я зняв стяжку стару радянську яка потріскалась вона була 9,5 см, тепер треба наростити в сумі десь 8 см, зверху керамограніт буде 10 мм, 8 см цементу це напевно занадто для стяжки, тому й думаю 4 см еппс і 4 см цементна стяжка. Але буду вдячний за поради Як шо треба набрать, то нормальный варік. По еппс краще сітку хоча саму дешеву кинуть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 14.11.2024 в 20:43, Mystery сказав: хочу стяжку цементну робити, може підкажете, ємності в епіцентрі є, думаю на 65 літрів взяти і місити чи вінчиком на перфораторі чи лопатою, є ємності за 330 грн пластик твердуватий не знаю наскільки він по місності і крихкості, а є за 600 пластик еластичний хоч стрибай на ньому можна думаю вигнути і далі користуватись. Підкажіть чи можна економити і за 330 взяти чи гроші викинуті і за 600 треба брати? Вітаю, можливо пізно (лише прочитав), в епіцентрі які ємності не брав, то тріскає - жорстка, то ручки лопають - м'які. З відрами так само. Зверніть увагу возять з Іспанії ємності (чорні) -42 (оптимальна); 65л та відра (сині). Служать довго, брав на ОЛХ тоді навіть безкоштовна доставка була укрпоштою. З західної України чоловік. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 В мене є пару відер з епіку, яки пропустили крізь себе десятки тон шебінкі/піску і використовуються вже років 6-8. Великі ємності такой якості не купував, бо в них дно тріскалось максимум за півроку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 21 годину тому, Vstar сказав: Вітаю, можливо пізно (лише прочитав), в епіцентрі які ємності не брав, то тріскає - жорстка, то ручки лопають - м'які. З відрами так само. Зверніть увагу возять з Іспанії ємності (чорні) -42 (оптимальна); 65л та відра (сині). Служать довго, брав на ОЛХ тоді навіть безкоштовна доставка була укрпоштою. З західної України чоловік. Ссылку давайте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 33 хвилини тому, МаТраС сказав: Ссылку давайте Лінк де брав точно нема. Ось в пошуку знайшов на розетці rozetka.com.ua/ua/414779382/p414779382/ та rozetka.com.ua/ua/366183345/p366183345/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2024 2 хвилини тому, Vstar сказав: Лінк де брав точно нема. Ось в пошуку знайшов на розетці rozetka.com.ua/ua/414779382/p414779382/ та rozetka.com.ua/ua/366183345/p366183345/ да ці м які невбиємі. і не важно яка фірма Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) Може хто може підказати питання по малюнку, як би ви в своїй власній квартирі зробили краще, підлога проста без "теплого полу", ЕППС зрозумів, а по іншим шарам- гідроізоляцію з чого, та яку товщину кожного шару краще? Дані: квартира, панельна підлога 1972 року, в кінці буде кластись китайський керамограніт 10 мм товщина (600х600 мм розмір). Змінено 23 листопада 2024 користувачем Mystery Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 1 годину тому, Mystery сказав: Може хто може підказати питання по малюнку, як би ви в своїй власній квартирі зробили краще, підлога проста без "теплого полу", ЕППС зрозумів, а по іншим шарам- гідроізоляцію з чого, та яку товщину кожного шару краще? Дані: квартира, панельна підлога 1972 року, в кінці буде кластись китайський керамограніт 10 мм товщина (600х600 мм розмір). Варіантів у вас аж три - 1) ЕППС плюс проклеїти стрічкою шви чи плюс плівка. 2) мінвата плюс плівка. 3) пісок плюс плівка. Перший варіант простіший, менша вага, але сусіди спасибі не скажуть). Другий варіант гарний для сусідів, але якщо затоплять, то сохнути буде довго. Третій варіант - стандарт для новобудов, але більша маса та трудоємність. По товшині шарів - стяжка може бути від 40 мм по твердій основі. По ЕППС від 50 мм. По піску 60 мм буде норм з армуванням сіткою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 1 час назад, BugS сказал: стяжка може бути від 40 мм по твердій основі... А 10мм не може бути? А 5мм? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 1 хвилину тому, Vikctor сказав: А 10мм не може бути? А 5мм? 10 може) 5 складніше, маячки складно ставити))) Стяжка - від слова стягувати. Ви будете робити вирівнювання підлоги шаром 10 мм шлягом стягування, чи будете лити самовирівнювальну суміш? Чи вам треба подоколупуватись до того, що не має сенсу для людини, яка задала питання,бо йому треба наростити 90 мм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 8 минут назад, BugS сказал: 10 може) 5 складніше, маячки складно ставити))) Стяжка - від слова стягувати. Ви будете робити вирівнювання підлоги шаром 10 мм шлягом стягування, чи будете лити самовирівнювальну суміш? Чи вам треба подоколупуватись до того, що не має сенсу для людини, яка задала питання,бо йому треба наростити 90 мм. Ні, я з цікавості. Бо я чомусь не зустрічав рівной твердой основи для цп стяжки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 1 хвилину тому, Vikctor сказав: Ні, я з цікавості. Бо я чомусь не зустрічав рівной твердой основи для цп стяжки. гадаю, що тверда - то плита, а нерівність - то не проблема, стяжка вирівняє) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 (змінено) 3 часа назад, BugS сказал: Варіантів у вас аж три - 1) ЕППС плюс проклеїти стрічкою шви чи плюс плівка. 2) мінвата плюс плівка. 3) пісок плюс плівка. Перший варіант простіший, менша вага, але сусіди спасибі не скажуть). Другий варіант гарний для сусідів, але якщо затоплять, то сохнути буде довго. Третій варіант - стандарт для новобудов, але більша маса та трудоємність. По товшині шарів - стяжка може бути від 40 мм по твердій основі. По ЕППС від 50 мм. По піску 60 мм буде норм з армуванням сіткою. Дякую, тоді пісок оберу тим паче пісок вже є той що 50 років тому клали. в мене 1 см керамограніт і 1 см клей для нього, виходить 8 см стяжка має бути, робити тоді 2 см пісок і зверху на поліетілен цементно-пісочна суміш 6 см, з армуванням сіткою? Змінено 23 листопада 2024 користувачем Mystery Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 12 хвилин тому, Mystery сказав: Дякую, тоді пісок оберу тим паче пісок вже є той що 50 років тому клали. в мене 1 см керамограніт і 1 см клей для нього, виходить 8 см стяжка має бути, робити тоді 2 см пісок і зверху на поліетілен цементно-пісочна суміш 6 см, з армуванням сіткою? стяжки до 60 мм точно вистачить. З сіткою роблять і від 40 мм. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mystery Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 15 минут назад, BugS сказал: стяжки до 60 мм точно вистачить. З сіткою роблять і від 40 мм. Чи краще піску 3 см і стяжки з стікою 5 см? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 1 хвилину тому, Mystery сказав: Чи краще піску 3 см і стяжки з стікою 5 см? ви хочете 100% рецепт) Вибір залежить від умов та ресурсів. По висоті фінального рівня у вас умови гарні. По навантаженню на перекритя мабуть також все норм, якщо там вже була стяжка по піску загальною висотою 100 мм. Вам залишається зробити вибір товщини стяжки від 40 до 60 мм. Якби я це сам місив руками, то обрав би 50 мм. Якби це робили найняті люди, то мабуть 60 мм. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mazurati Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 21 час назад, Mystery сказал: Дякую, тоді пісок оберу тим паче пісок вже є той що 50 років тому клали. в мене 1 см керамограніт і 1 см клей для нього, виходить 8 см стяжка має бути, робити тоді 2 см пісок і зверху на поліетілен цементно-пісочна суміш 6 см, з армуванням сіткою? Не зрозумів : що значить 1 см клей ? Там клею буде 3-4 міліметра! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Пет Опубліковано: 27 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2024 01.08.2023 в 12:45, Serhiy Repetiy сказав: Дякую, якщо не знайду нормальний звичайний рівень 2м, то, напевно, замовлю. Уже подивився, що в інтернет-магазинах його немає в наявності, але на пром.юа є такі PARKSIDE PKLL 7 D3 і PARKSIDE PKLL 7 Е4 (не знаю яка різниця між ними, можливо, в кількості ліній). До 1500 грн, що взагалі недорого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз