Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Как сделать качественную стяжку?

мастерок

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, Propeller сказав:

Де ви знаходите це непотреб з унікальним формулюванням "в принципі"? Ви реально вважаєте коментар німецького стандарту якимось українським "популярним блогером" аналогом стандарту? 

Які блогери , коментарі ? Що ви несете?

Вам про кьорлінг. Правда на невідомій вам мові.

Ось Mapei (сторінка 6). Там з картинками. Вам буде простіше. cdnmedia.mapei.com/docs/librariesprovider59/line-technical-documentation-documents/laying-floor-screedsed79df7279c562e49128ff01007028e9.pdf?sfvrsn=8dc7e59d_0

Самі , звісно , те що викладаєте ви не читаєте.

06.png.389d7b07bb2300bf4b06c5739294940f.png

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

При укладке новой стяжки(~50мм) поверх старой - бетоноконтакт обязательно применять?

Посилання на коментар

21 минуту назад, andrey_ka сказал:

Які блогери , коментарі ? Що ви несете?

Самі , звісно , те що викладаєте ви не читаєте.

06.png.389d7b07bb2300bf4b06c5739294940f.png

Друже теоретик! Не армуйте. Вірте в свою вдачу. ))))))

Помічне вам. Якщо щось звідки копіпастите або скріншотите кидайте посилання на джерело. 

Змінено користувачем Propeller
Посилання на коментар

34 минуты назад, Nesnakomez сказал:

При укладке новой стяжки(~50мм) поверх старой - бетоноконтакт обязательно применять?

БетонКонтакт - це для стін. Але підлогові Кулібіни з цим не згодні.

Ґрунтівка Ceresit СТ 19 призначена для надання мінеральним та іншим поверхням (щільний бетон, ніздрюватий бетон, цегла, цементно-вапняні штукатурки, гіпсокартон, ДВП, ДСП, керамічна плитка тощо) шорсткості, зменшення водопоглинання, знепилення, а також збільшення зчеплення перед влаштуванням штукатурок, шпаклівок, облицювання плиткою, при опорядженні фасадів чи інтер’єрів декоративними матеріалами. Рекомендовано застосовувати як ізоляційний розділювальний шар між поверхнями з гіпсу та матеріалами на основі цементу.

datasheets.tdx.henkel.com/CERESIT-CT-19-uk_UA.pdf

Товщина розділової стяжки залежить від призначення, але в середньому становить 3-7 см. Тобто це коли між основою (стара стяжка,плита перекриття) та новою стяжкою лежить, наприклад, шар рубероїду. Тобто, навіть стяжку 30 мм непотрібно клеїти до основи. 

Тож БК - гроші на вітер.

Хоча почекайте допис  andrey_ka. Він повинен мою відповідь завізувати. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

35 минут назад, Nesnakomez сказал:

Та набуя він там треба...

Посилання на коментар

Друже теоретик! Не армуйте. Вірте в свою вдачу. ))))))

Дякую , але я ніби нічого армувати і не збирався. Ви як завжди неуважні.

Помічне вам. Якщо щось звідки копіпастите або скріншотите кидайте посилання на джерело. 

Завжди так роблю , принаймні у переважній більшості. Читайте уважно.

Для вас , джерело виділив синім.

05.png.80a3017ec992949ef2cce71597f1aafb.png

ПС.. І вам на замітку , не треба фантазувати та додумувати щось за мене.

Тобто, навіть стяжку 30 мм непотрібно клеїти до основи. 

Жжотє напалмом.

Та відкрийте вже врешті-решт той документ  що виклали вище  та почитайте , який мінімум незв`язаної стяжки. 

Посилання на коментар

16 минут назад, andrey_ka сказал:

Дякую , але я ніби нічого армувати і не збирався. Ви як завжди неуважні.

Завжди так роблю , принаймні у переважній більшості. Читайте уважно.

Для вас , джерело виділив синім.

05.png.80a3017ec992949ef2cce71597f1aafb.png

ПС.. І вам на замітку , не треба фантазувати та додумувати щось за мене.

Жжотє напалмом.

Та відкрийте вже врешті-решт той документ  що виклали вище  та почитайте , який мінімум незв`язаної стяжки. 

Не сходиться, майстер. Ви знов вірете якомусь перцю, який каже, "про відповідно 18560-2". Ви лох? Вам кажуть, про щось і ви вірете на слово. Не....точно лох. Вибачайте, просто лох - це скорочена назва довірливої людини, яка є джерелом збагачення поганих людей.

Ви мене просите щось почитати. Що? Дайте посилання. 

Посилання на коментар

3 години тому, Propeller сказав:

Ви мене просите щось почитати. Що? Дайте посилання. 

Щось я вас не можу збагнути. Єдине що я просив вас почитати , так це той документ який ви ж і виклали декількома постами вище про керлінг, який як би і не про керлінг. Хоча справедливості ради мушу визнати , що слово таке там  мимоходом  один раз таки зустрічається .

То що вам дати ?

1. Посилання на ваш же документ.

2. Посилання на перця чи то українського блогера. 

3. Посилання на din 18560-2.

ПС.. Чи просто повірите , що "український блогер" таки правильно написав ???

4 години тому, Propeller сказав:

Не сходиться, майстер. Ви знов вірете якомусь перцю, який каже, "про відповідно 18560-2". Ви лох? Вам кажуть, про щось і ви вірете на слово. Не....точно лох. Вибачайте, просто лох - це скорочена назва довірливої людини, яка є джерелом збагачення поганих людей.

Знов за рибу гроші. 

Я ж просив , не фантазуйте.

Посилання на коментар

1 час назад, andrey_ka сказал:

Щось я вас не можу збагнути. Єдине що я просив вас почитати , так це той документ який ви ж і виклали декількома постами вище про керлінг, який як би і не про керлінг. Хоча справедливості ради мушу визнати , що слово таке там  мимоходом  один раз таки зустрічається .

Ви про Мапеївську брошюру? Так це не документ. Це "методичка" для любителів застосовувати продукти Mapei у підлогових справах.

Ви мене спитали що таке кьорлінг, тому що пошук в мережі кидав вас на вид спорту.

Я вам допоміг розширити ваш світогляд і дав словосполучення за яким ви можете отримати інфу. Також я дав посилання на брошюру відомого вам виробника, де він вказує на основні вимоги до стяжок, як будівельного елементу. Остання характерстика - стабільність форми на розмірів стяжки. Тобто вона повинна бути крім того, що без тріщин, ще з двома ідеально горизонтальними по всі поверхні площинами - верхньою та нижньою.

В червоних прямокутниках ви знайдете слово curling. Це screenshot  з Того документу.

11.jpg

Посилання на коментар

Вибачте, але ви бут такою х...ю займаєтеся... Какойтакой кьорлінг, набуя отетовсьо нада(?) по 50-60 "квадратов" помещения на песок с пленкой заливали мужики, катали дисковыми каталками , через сутки резали по проемам и уже семь лет оно "плавает" и ни одна плитка ни на одном пороге не отстала... Бред какой-то...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...