andrey_ka Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 2 години тому, Propeller сказав: Де ви знаходите це непотреб з унікальним формулюванням "в принципі"? Ви реально вважаєте коментар німецького стандарту якимось українським "популярним блогером" аналогом стандарту? Які блогери , коментарі ? Що ви несете? 2 години тому, Propeller сказав: Вам про кьорлінг. Правда на невідомій вам мові. Ось Mapei (сторінка 6). Там з картинками. Вам буде простіше. cdnmedia.mapei.com/docs/librariesprovider59/line-technical-documentation-documents/laying-floor-screedsed79df7279c562e49128ff01007028e9.pdf?sfvrsn=8dc7e59d_0 Самі , звісно , те що викладаєте ви не читаєте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nesnakomez Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому При укладке новой стяжки(~50мм) поверх старой - бетоноконтакт обязательно применять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 21 минуту назад, andrey_ka сказал: Які блогери , коментарі ? Що ви несете? Самі , звісно , те що викладаєте ви не читаєте. Друже теоретик! Не армуйте. Вірте в свою вдачу. )))))) Помічне вам. Якщо щось звідки копіпастите або скріншотите кидайте посилання на джерело. Змінено 13 годин тому користувачем Propeller Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 34 минуты назад, Nesnakomez сказал: При укладке новой стяжки(~50мм) поверх старой - бетоноконтакт обязательно применять? БетонКонтакт - це для стін. Але підлогові Кулібіни з цим не згодні. Ґрунтівка Ceresit СТ 19 призначена для надання мінеральним та іншим поверхням (щільний бетон, ніздрюватий бетон, цегла, цементно-вапняні штукатурки, гіпсокартон, ДВП, ДСП, керамічна плитка тощо) шорсткості, зменшення водопоглинання, знепилення, а також збільшення зчеплення перед влаштуванням штукатурок, шпаклівок, облицювання плиткою, при опорядженні фасадів чи інтер’єрів декоративними матеріалами. Рекомендовано застосовувати як ізоляційний розділювальний шар між поверхнями з гіпсу та матеріалами на основі цементу. datasheets.tdx.henkel.com/CERESIT-CT-19-uk_UA.pdf Товщина розділової стяжки залежить від призначення, але в середньому становить 3-7 см. Тобто це коли між основою (стара стяжка,плита перекриття) та новою стяжкою лежить, наприклад, шар рубероїду. Тобто, навіть стяжку 30 мм непотрібно клеїти до основи. Тож БК - гроші на вітер. Хоча почекайте допис andrey_ka. Він повинен мою відповідь завізувати. Змінено 13 годин тому користувачем Propeller 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 35 минут назад, Nesnakomez сказал: При укладке новой стяжки(~50мм) поверх старой - бетоноконтакт обязательно применять? Та набуя він там треба... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 години тому, Propeller сказав: Друже теоретик! Не армуйте. Вірте в свою вдачу. )))))) Дякую , але я ніби нічого армувати і не збирався. Ви як завжди неуважні. 2 години тому, Propeller сказав: Помічне вам. Якщо щось звідки копіпастите або скріншотите кидайте посилання на джерело. Завжди так роблю , принаймні у переважній більшості. Читайте уважно. Для вас , джерело виділив синім. ПС.. І вам на замітку , не треба фантазувати та додумувати щось за мене. 2 години тому, Propeller сказав: Тобто, навіть стяжку 30 мм непотрібно клеїти до основи. Жжотє напалмом. Та відкрийте вже врешті-решт той документ що виклали вище та почитайте , який мінімум незв`язаної стяжки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 16 минут назад, andrey_ka сказал: Дякую , але я ніби нічого армувати і не збирався. Ви як завжди неуважні. Завжди так роблю , принаймні у переважній більшості. Читайте уважно. Для вас , джерело виділив синім. ПС.. І вам на замітку , не треба фантазувати та додумувати щось за мене. Жжотє напалмом. Та відкрийте вже врешті-решт той документ що виклали вище та почитайте , який мінімум незв`язаної стяжки. Не сходиться, майстер. Ви знов вірете якомусь перцю, який каже, "про відповідно 18560-2". Ви лох? Вам кажуть, про щось і ви вірете на слово. Не....точно лох. Вибачайте, просто лох - це скорочена назва довірливої людини, яка є джерелом збагачення поганих людей. Ви мене просите щось почитати. Що? Дайте посилання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 години тому, Propeller сказав: Ви мене просите щось почитати. Що? Дайте посилання. Щось я вас не можу збагнути. Єдине що я просив вас почитати , так це той документ який ви ж і виклали декількома постами вище про керлінг, який як би і не про керлінг. Хоча справедливості ради мушу визнати , що слово таке там мимоходом один раз таки зустрічається . То що вам дати ? 1. Посилання на ваш же документ. 2. Посилання на перця чи то українського блогера. 3. Посилання на din 18560-2. ПС.. Чи просто повірите , що "український блогер" таки правильно написав ??? 4 години тому, Propeller сказав: Не сходиться, майстер. Ви знов вірете якомусь перцю, який каже, "про відповідно 18560-2". Ви лох? Вам кажуть, про щось і ви вірете на слово. Не....точно лох. Вибачайте, просто лох - це скорочена назва довірливої людини, яка є джерелом збагачення поганих людей. Знов за рибу гроші. Я ж просив , не фантазуйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 час назад, andrey_ka сказал: Щось я вас не можу збагнути. Єдине що я просив вас почитати , так це той документ який ви ж і виклали декількома постами вище про керлінг, який як би і не про керлінг. Хоча справедливості ради мушу визнати , що слово таке там мимоходом один раз таки зустрічається . Ви про Мапеївську брошюру? Так це не документ. Це "методичка" для любителів застосовувати продукти Mapei у підлогових справах. Ви мене спитали що таке кьорлінг, тому що пошук в мережі кидав вас на вид спорту. Я вам допоміг розширити ваш світогляд і дав словосполучення за яким ви можете отримати інфу. Також я дав посилання на брошюру відомого вам виробника, де він вказує на основні вимоги до стяжок, як будівельного елементу. Остання характерстика - стабільність форми на розмірів стяжки. Тобто вона повинна бути крім того, що без тріщин, ще з двома ідеально горизонтальними по всі поверхні площинами - верхньою та нижньою. В червоних прямокутниках ви знайдете слово curling. Це screenshot з Того документу. Змінено 4 години тому користувачем Propeller 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Вибачте, але ви тут такою х...ю займаєтеся... Какойтакой кьорлінг, набуя отетовсьо нада(?) по 50-60 "квадратов" помещения на песок с пленкой заливали мужики, катали дисковыми каталками , через сутки резали по проемам и уже семь лет оно "плавает" и ни одна плитка ни на одном пороге не отстала... Бред какой-то... Змінено 4 години тому користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 36 хвилин тому, Propeller сказав: Ви мене спитали що таке кьорлінг, тому що пошук в мережі кидав вас на вид спорту. От ви любитель видумувати/додумувати. Та не питав я вас ніколи що таке керлінг. Ви мене питали , я вас ні. І світогляд стосовно цього керлінгу я розширив , ще коли вперше відкрив першу сторінку цієї теми. Я вас питав , звідки ви взяли , що сітка усуває проблему керлінгу. І як така , проблема керлінгу (скручуванню стяжки) як би і не проблема. Правильніше сказати рідкісна проблема яка виникає в занадто тонких стяжках. Чим тоньша стяжка , тим більше її буде крутити. І ніякі сітки від цього не врятують. А так як стяжки в переважній більшості роблять 60мм і більше , то і про керлінг мало хто знає у тому числі і гугл. (навіть тут бачу тенденцію , що 50мм стяжку бояться робити). І у цій вашій брошурі наголошують про важливість дотримання мінімальної товщини стяжки. І в нормативах пишуть те саме ("український блогер не дасть збрехати") І сітки пишуть в нормальних стяжках без необхідності . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз