Допитливий Опубліковано: 23 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2024 Підкажіть, будь ласка, по відкосам. Їк краще штукатурити з використанням профілю примикання чи встановити пластикові сендвіч панелі? https://www.youtube.com/watch?v=LC-cKi0HWzw Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2024 Якщо вас влаштовує вигляд/експлуатаційні якості сендвіч панелей, то це рішення має право на існування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 23 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2024 2 часа назад, Допитливий сказал: Підкажіть, будь ласка, по відкосам. Їк краще штукатурити з використанням профілю примикання чи встановити пластикові сендвіч панелі? https://www.youtube.com/watch?v=LC-cKi0HWzw в дитячих спальнях я зробив профиль примикання, та вставив в нього ламіноване двп. чи хдф. Єдине, що треба по периметру віконного отвору потім клеїти декорацію. в мене це дерев'яний куток. але він в мене добре виглядає разом із дерев'яною мансардною стелею. Підвіконня (робив із кухоної столешні) в мене широки - приблизно 50 см - тож діти люблять на них сідити біля вікна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Допитливий Опубліковано: 23 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2024 1 година тому, Vikctor сказав: Якщо вас влаштовує вигляд/експлуатаційні якості сендвіч панелей, то це рішення має право на існування. Насправді перший раз про них дізнався, подивившись вище відео за посиланням. Запитую, так я скоро на об'єкт зайдуть штукатури, які відкоси кращі (штукатурені чи пластикові) не знаю. Тому і запив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Допитливий Опубліковано: 23 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2024 (змінено) 5 хвилин тому, Dendnepr сказав: в дитячих спальнях я зробив профиль примикання, та вставив в нього ламіноване двп. чи хдф. Єдине, що треба по периметру віконного отвору потім клеїти декорацію. в мене це дерев'яний куток. але він в мене добре виглядає разом із дерев'яною мансардною стелею. Підвіконня (робив із кухоної столешні) в мене широки - приблизно 50 см - тож діти люблять на них сідити біля вікна Подивіться відео. Там по периметру вікна, крім сендвічу, нічого не наклеєно. У мене ширина підвіконня близько 20 см, у вас, напевно товсті стіни так як підійшла столешня 50 см Змінено 23 липня 2024 користувачем Допитливий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 23 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2024 15 минут назад, Допитливий сказал: Подивіться відео. Там по периметру вікна, крім сендвічу, нічого не наклеєно. то ж сендвич. можна підшпаклювати. а МДФ/ЛДФ/ХДФ - неможна. воно ж розбухне. Я ж кажу - требадивитися як воно взагалі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 23 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2024 (змінено) 4 години тому, Допитливий сказав: https://www.youtube.com/watch?v=LC-cKi0HWzw Сендвіч виглядає ок, але чувак на відосі місцями городить фігню. Привіконний профіль у мене на вікнах з прослойкою паралону (чи хз шо воно таке, товщиною в пару мм). Щілин між вікном і відкосами майже нема, а які є можна з часом зафарбувати. Та і ці щілини будуть не більші тих, які будуть між сендвічем і вікном. Пліснява була на відкосах, коли не було нормального провітрювання. Але мікропровітрювання і вентиляція у вологих приміщеннях це пофіксило. Там де була раніше пліснява - купив якусь прискалку від грибків, все мощно забризкав, пофарбував і вже декілька років нової плісняви і близько нема. Далі. Щодо регулювання вікон. Цей тіп їх точно ніколи не регулював. Бо у себе у ванній власноруч зроблений відкос з плитки, впритул до завіс. В минулому році я самостійно їх регулював і це НІЯК не заважало, бо гвинти регулювання знаходяться з інших сторін. Змінено 23 липня 2024 користувачем beavis 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 23 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2024 1 годину тому, Допитливий сказав: Подивіться відео. Там по периметру вікна, крім сендвічу, нічого не наклеєно. Хороше рішення... для майстра. А як поведе себе стик ПВХ-гіпс ? ІМХО. Скоріш за все з часом трісне , все ж таки різнорідні матеріали . Під дією сонця перепадів температури ПВХ буде крутити , вигинати , і як наслідок на стику ПВХ-гіпс з'явиться тріщина. Також підвіконня ставити до оздоблення відкоса , це м'яко кажучи дурість. В цьому випадку при деформаціях підвіконня (хтось наступив , всівся чи сонце нагріло) , на межі підвіконня-відкос , у випадку ПВХ буде створюватись непотрібний тиск на саме ПВХ деформуючи його , у випадку штукатурки трісне оздоблення. Ну і замінити підвіконня стає неможливим. Підвіконня потрібно ставити в самому кінці впритул до оздоблення , щоб у випадку деформацій підвіконня просто терлось об відкос. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 23 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2024 11 хвилин тому, andrey_ka сказав: А як поведе себе стик ПВХ-гіпс ? Точно, ще про це забув написати) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Допитливий Опубліковано: 23 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2024 1 година тому, andrey_ka сказав: Також підвіконня ставити до оздоблення відкоса , це м'яко кажучи дурість. В цьому випадку при деформаціях підвіконня (хтось наступив , всівся чи сонце нагріло) , на межі підвіконня-відкос , у випадку ПВХ буде створюватись непотрібний тиск на саме ПВХ деформуючи його , у випадку штукатурки трісне оздоблення. Ну і замінити підвіконня стає неможливим. Відкос повинен заходити на підвіконник інакше як тоді сам підвіконник встановити? Роздовбувати відкос? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 23 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2024 14 хвилин тому, Допитливий сказав: Відкос повинен заходити на підвіконник інакше як тоді сам підвіконник встановити? Роздовбувати відкос? Не повинен. Якось так : 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 23 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2024 7 минут назад, andrey_ka сказал: Якось так : Одне не доганяю: нашо люди і досі ті вуха у підвіконь роблять.... 🤔 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 23 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2024 На вкус и цвет, фломастеры разные 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 23 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 липня 2024 1 година тому, Diablopc сказав: Одне не доганяю: нашо люди і досі ті вуха у підвіконь роблять.... 🤔 Без них воно виглядає якось незавершено. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Допитливий Опубліковано: 24 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2024 23.07.2024 в 16:18, andrey_ka сказав: Не повинен. Якось так : Дякую. Перший раз бачу зазор між підвіконням і відкосом. Незвично. У вас дерев'яне підвіконня, а як бути з пластиковим, вирізати "вуха"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 24 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2024 58 хвилин тому, Допитливий сказав: Дякую. Перший раз бачу зазор між підвіконням і відкосом. Незвично. У вас дерев'яне підвіконня, а як бути з пластиковим, вирізати "вуха"? Можна з вухами можна без , це вже за уподобанням. ПС.. То не дерево , то ламінат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2024 (змінено) 23.07.2024 в 14:58, andrey_ka сказав: Підвіконня потрібно ставити в самому кінці впритул до оздоблення , щоб у випадку деформацій підвіконня просто терлось об відкос. Віконщики вас проклянуть) одне діло , штробонулись, щапустили в проем на пару см і гроші в кармані. А робити монтаж по відшпакльваним відкосам, які ще не рсобо рівні, то гемор ще той Змінено 24 липня 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 25 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2024 13 годин тому, МаТраС сказав: А робити монтаж по відшпакльваним відкосам, які ще не рсобо рівні, то гемор ще той Тю , та який там гемор. Це робиться ледь не швидше ніж віконщик доштробить перший відкос. І рівність відкоса там особливої ролі не грає. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 Привіт! Підкажіть не професіоналу ) Потрібно поштукатурити стіни у котельні під плитку. стіни з газоблоку, нерівність стін до 5мм. Яку штукатурку брати, в того ж церезіта є 2 варіанти Ст 24/25. Яка товжина має бути тієї штукатурки під плитку. Чи потрібно попередньо наносити якись шар клею на стіну? Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 Тем же плиточным клеем, на который будете укладывать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 У такому ж випадку, я не планую штукатурити під плитку. Не бачу в цьому сенсу. Головне не жаліти грунтовки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 5 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2024 Все зависит от степени ровности. Из своего, могу сказать, штукатурка вылазила всегда. Как бы не заверяли хозяева, у нас идеальные стены промеры показавали другое. В среднем слоя до 1см. Сразу скажу, что бы не подумали что я накручиваю на доп работах, штукатурка мне не выгодна никак. Мне выгоднее заниматься укладкой плитки, а не кидать грязь на стены. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 Тобто я так розумію - можна газоблок пошпаклювати з армовочною сіткою а потім, без штукатурки клеїти плитку? Чи пошпаклювати з армовочною сіткою клеєм (або для термо або плиточним) а потім по маяках нанести 6 мм штукатурки а потім вже плитка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 Если таки штукатурка, то я перед ней наношу гребенкой плиточный клей. Можно мокрое по мокрому 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 6 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2024 2 часа назад, Андрій Миколайович сказал: Тобто я так розумію - можна газоблок пошпаклювати з армовочною сіткою а потім, без штукатурки клеїти плитку? Чи пошпаклювати з армовочною сіткою клеєм (або для термо або плиточним) а потім по маяках нанести 6 мм штукатурки а потім вже плитка? Навіщо в цьому пирозі сітка? Яка її функція? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз