irina1969 Опубліковано: 2 травня Поділитись Опубліковано: 2 травня 28 хвилин тому, Сергей 31 сказав: У сантехников есть негласное правило. Лишать новый унитаз невинности должен только заказчик. Ну тоді краще накладати розмитий фон)) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: В суботу в 07:07 Поділитись Опубліковано: В суботу в 07:07 12 часов назад, Сергей 31 сказал: У сантехников есть негласное правило. Лишать новый унитаз невинности должен только заказчик. Це ще один сантехнічний міф, який не поспішають розкривати, щоб замовникам не так було обідно 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: В суботу в 07:26 Поділитись Опубліковано: В суботу в 07:26 В 01.04.2025 в 21:16, B.S.V. сказал: Санвузол за скляною стіною Мрак..... (вопросов к исполнителю нет, если что) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yoojin Опубліковано: В суботу в 14:21 Поділитись Опубліковано: В суботу в 14:21 7 часов назад, murava сказал: Це ще один сантехнічний міф, який не поспішають розкривати, щоб замовникам не так було обідно Я завжди кажу клієнту, що першим буду я). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: В суботу в 19:26 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:26 В 02.05.2025 в 22:02, Сергей 31 сказал: У сантехников есть негласное правило. Лишать новый унитаз невинности должен только заказчик. Добре, що електрики про це не знають) Бо вони туди і сруть і сцуть на чистових роботах) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: В суботу в 19:49 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:49 02.05.2025 в 22:32, irina1969 сказав: Ну тоді краще накладати розмитий фон)) Чорного кольору. Бо ота вся білизна, то є повна неповага до афроамериканців. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз