yukon Опубліковано: 4 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 4 лютого 2023 В 20.01.2022 в 10:18, Миколайчик сказал: Да, отличный. Подивитися, довго думав, цікаво скільки обертів в гробу зробила пані Крісті?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 7 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2023 РОДОМ ИЗ 14-го. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serviks Опубліковано: 8 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2023 Погані сестри www.imdb.com/title/tt15469618/ Подивився 4 серії, справляє дуже і дуже гарне враження 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 18 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2023 Ферма Кларсона 2 сезон 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 19 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2023 Better call Saul, вже всі сезони. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2023 Аляска Дейлі rezka.ag/series/drama/52112-alyaska-deyli-2022.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 17 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2024 Вышел "Фарго" 5-й сезон. uaserial.tv/fargo/season-5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 24 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2024 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) Джентльмены The Gentlemen Гая Річі hdrezka.ag/series/action/66163-dzhentlmeny-2024.html Змінено 9 листопада 2024 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 сериал землевладелец (2024) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 6 годин тому, Privet сказав: сериал землевладелец (2024) Подивилась, там 8 серій заплановано треба почекати)) скачала ось цей на зиму, давно збиралась youtu.be/5yxkwFKPfw4?si=8vWkoSGF9r9E2N4p Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 Іра, як на мене, серіал гарний, якісний, але, для мене, він жорсткий. Чоловіку сподобався, а я не можу. Спробуй, може тобі буде під настрій 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 20 хвилин тому, allanek сказав: Іра, як на мене, серіал гарний, якісний, але, для мене, він жорсткий. Чоловіку сподобався, а я не можу. Спробуй, може тобі буде під настрій Я ще трішечки почитаю коментів на форумі і моя жорстокість буде недостатньою)) У мене ще ось що в листі очікування youtu.be/FFki8TgRj5E?si=DHU3zB_ZtN6HyaEM 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 згадала , для поціновувачів Біллі Боб Торнтона дуже непоганий серіал " Голіаф" uaserial.com/goliath/season-1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 Король Талси Tulsa King але в нормальній озвучці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 9 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2024 Вийшов другий сезон "Аркейн" мультсериал. Перший був 2021р. Серед мультсеріалів зайняв пеші міста в категоріях: найкращій мультсеріал найкращій мультсеріал в жанрі аніме найкращій мультсеріал в жанрі екшн найкращій мультсеріал в жанрі фантастика uaserial.com/arcane-league-of-legends/season-1-aa# Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vsv-avto Опубліковано: 27 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2024 Сьогун- історичний, Зовні ( из вне)- фантастичний, Час шакала - бойовик. Усе 2024 року Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 січня Поділитись Опубліковано: 13 січня Як для Нетфлікса дуже непогано👍 youtu.be/GniOM-SJCfU?si=ercqAi7AzGLWAtyr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня "Агентство" - шпионский триллер. Наверное лучшее, что смотрел за последние лет 5 Конечно, до уровня "Шпион, выйди вон" или "Самый опасный человек" не дотягивает, но примерно как "Медленные лошади", не хуже уж точно. Есть пара моментов, где наше ССО принимает участие Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня 1 годину тому, Canton сказав: "Агентство" - шпионский триллер. Наверное лучшее, что смотрел за последние лет 5 Конечно, до уровня "Шпион, выйди вон" или "Самый опасный человек" не дотягивает, но примерно как "Медленные лошади", не хуже уж точно. Есть пара моментов, где наше ССО принимает участие Треба буде глянути, бо " Бюро легенд" мені не зайшло чомусь (( Трапилось фото, воно от прямо до теми не відноситься, але до теми сьогодення Голлівуду так точно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня (змінено) 5 минут назад, irina1969 сказал: Треба буде глянути, бо " Бюро легенд" мені не зайшло чомусь (( Я Бюро легенд попробовал после Агентство. Тоже как то не идет. Бросил после первой серии Змінено 14 січня користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня " Табу" с Томом Харди 2017 год. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 січня Поділитись Опубліковано: 16 січня "Шпион среди друзей" Про Кима Филби. Классический английский минисериал. "Вкатывался" в него 2\3 первой серии.Потом на одном дыхании - очень классный, для любителей Английского шпионажа.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня "Оттепель".. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня чудовий серіал для тих хто любить серіали ВВС та іронічні детективи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз