SPClientOM Опубліковано: 28 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2023 23 минуты назад, Made in USSR сказал: Харьковская область : тоже нет света ( по крайней мере у меня ) .Причина неизвестна ,но ветер сильный очень . Может это и есть причина. Харьков-Жуки свет погас около 12-ти. У меня 2-киловаттный инвертор 12-220 подключен к вводу в дом. Но идти его включать нужно ногами.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 28 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2023 свет дали( не было часа два ) ,похоже на веерные отключения. Подобная ситуация и в полтавской области. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 28 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2023 1 час назад, Фрай сказал: Та судячи з усього взагалі непередбачувано скільки. от я дивлюсь на ці бігборди і вражаюсь де воно там взялося такого розміру? І хтось відповість за збитки чи на форс-мажор все спише? В залежності від того, чия морда на бігморді! 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2023 1 час назад, Фрай сказал: де воно там взялося такого розміру Могло и прилететь откуда то. Ветер пи#дец, такое было в ночь на 27 июля....(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 28 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2023 21 минуту назад, DimaF сказал: Могло и прилететь откуда то. Ветер пи#дец, такое было в ночь на 27 июля....(( В Києві офіційно дві смерті та більше десятка з серйозними травмами((( "Живе відео" video-5224f963c2c1c3647826321de4686b55-V.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 28 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2023 Це він з під дерева виїхав чи під парадним запаркувався? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 28 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2023 файно дме 0-02-05-29f8e4292ad5b9d0f4108b7f88591765c113c5f352ff58f04c788c6a4502057e_90f9ea6c6bc9ed89_2.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 28 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2023 1 час назад, Фрай сказал: Це він з під дерева виїхав чи під парадним запаркувався? Запаркувався((( Заднього скла немає...Багажник, крильця ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 28 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2023 2 часа назад, Фрай сказал: Це він з під дерева виїхав чи під парадним запаркувався? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 28 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2023 трохи не встигли, але все ж спасли))) 0-02-05-db042b17d84dc3cbcf23bc3271493bafe87b05e9d914cafe819c1b65fa0b46ce_efc5e97f0e5f99cf_1.mp4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 29 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2023 11 часов назад, Dalet сказал: трохи не встигли, але все ж спасли))) Чем вы так оперативно укрепили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 В 28.10.2023 в 19:08, Dalet сказал: але все ж спасли Щось дядько на відео так файно ходить по шиферу, що закрадається думка, що він дотичний до ремонтників, і має на меті створити якомога більше тріщин. Ну не можна так ходити по листам шиферу в зонах, які не підперті знизу дошками обшивки! Це створює численні продольні руйнування структури. Спочатку вони можуть бути непомітні, а потім, коли при температурних циклах "замерзло-розтало" розійдуться, буде текти. Мені так пошкодили дах веранди, довелось замінити через рік. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 2 хвилини тому, Vladdi сказав: Щось дядько на відео так файно ходить по шиферу, що закрадається думка, що він дотичний до ремонтників, і має на меті створити якомога більше тріщин. Ну не можна так ходити по листам шиферу в зонах, які не підперті знизу дошками обшивки! Це створює численні продольні руйнування структури. Спочатку вони можуть бути непомітні, а потім, коли при температурних циклах "замерзло-розтало" розійдуться, буде текти. Мені так пошкодили дах веранди, довелось замінити через рік. може ще залежить від ваги людини Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 Та, здається, не дуже й схожий на легенького жокея Цілком такий здоровий дядько, якщо листки прибиті на тонку підшивку, та ще й гойдались так сильно, як на відео раніше, то цвяхи теж підірвало. До того ж листки самі по собі не мають достатньо жорсткості, то лише здається, що ходиш наче по рівному, а насправді треба підкладати бодай якісь дошки, осб, та хоч товсту фанеру, аби рознести навантаження... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 45 минут назад, Vladdi сказал: Та, здається, не дуже й схожий на легенького жокея Цілком такий здоровий дядько, якщо листки прибиті на тонку підшивку, та ще й гойдались так сильно, як на відео раніше, то цвяхи теж підірвало. До того ж листки самі по собі не мають достатньо жорсткості, то лише здається, що ходиш наче по рівному, а насправді треба підкладати бодай якісь дошки, осб, та хоч товсту фанеру, аби рознести навантаження... Всьо. Закриваю контору. Чому по відео всі розумні, а як кого на роботу зовеш, а ще краще зашлеш, то одразу здуваються? Пане. Вас приглашаю за мій кошт проїхати на експертизу, як самого експетного в питанні ходіння по дахах. Ви ж більше нашого по них ходите, я вірно розумію? Мабуть ви навіть скажете мені скільки в мене дахів протекло з 2013 року. Я уважно ...... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 (змінено) Цитата Мабуть ви навіть скажете мені скільки в мене дахів протекло з 2013 року. Я уважно ...... Ой ладно, хто з вас і коли цим цікавився? як послухаєш стройбанів то вони весь Борик побудували, а Федорчуку щось робили усі кого не запитай. ))) Ваша справа захерячити панелі на дах, а що там з покриттям вас взагалі не хвилює, бо по вай-фаю тріщини не передаються, затікання також, навіть господар про них може взнати років через пару не раніше. у мене викручували саморізи по металочерепиці і херячили гвинти в палець. Кажу, хлопче, а ви у мене запитали яка там обрешітка під нею? Ви ж її колете к херам собачим! А шо робить? Ми так всім робим і ніхто нє жалувався. Дав свердло під їх діаметр і змусив розсвердлювати кожен отвір і то хер його знає як воно там? Бо не факт, що саморізи по центру тих планок. та багато чого і це не претензія, так працюють практично всі у всіх галузях, а казки про всім так робили не слухайте, краще питайте у тих кому робили і то по закінченні гарантійного терміну. )) Змінено 31 жовтня 2023 користувачем Фрай 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 9 минут назад, Фрай сказал: Ой ладно, хто з вас і коли цим цікавився? як послухаєш стройбанів то вони весь Борик побудували, а Федорчуку щось робили усі кого не запитай. ))) Ваша справа захерячити панелі на дах, а що там з покриттям вас взагалі не хвилює, бо по вай-фаю тріщини не передаються, затікання також, навіть господар про них може взнати років через пару не раніше. у мене викручували саморізи по металочерепиці і херячили гвинти в палець. Кажу, хлопче, а ви у мене запитали яка там обрешітка під нею? Ви ж її колете к херам собачим! А шо робить? Ми так всім робим і ніхто нє жалувався. Дав свердло під їх діаметр і змусив розсвердлювати кожен отвір і то хер його знає як воно там? Бо не факт, що саморізи по центру тих планок. та багато чого і це не претензія, так працюють практично всі у всіх галузях, а казки про всім так робили не слухайте, краще питайте у тих кому робили і то по закінченні гарантійного терміну. )) Бо, які обіжені))) і це ще я у вас ніч не робив))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 На обиженых воду возят, так шо ни нада! Я давно вже на все дивлюсь інакше, бо вся та ругня може залишитись в аурі обійстя і воно вам не буде приносити задоволення від проживання. у цього монтажника була днюха і він ще з віскариком поїхав додому. Може ще й тому, що не сперечався, а робив так як я казав. У мене до нормальних роботяг хороше відношення, якщо не влаштовує то краще одразу нах, дешевше обійдеться в подальшому. А якщо прислухається до побажань замовника, якщо намагається робити все акуратно то будь і ти до нього чемним, ти не наглядач, а він тобі не раб за твої копійки. Взаємоповага має бути завжди. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 3 минуты назад, Фрай сказал: На обиженых воду возят, так шо ни нада! от і я про то, харе обіжатися і виливатися, поки ви там шукаєте в темній кімнаті кота в нас робота плине штатно не генератором єдиним, але з можливістю приєднання 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 26 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2023 (змінено) Також поставив собі інвертор і два агм акумулятори по 190А на додачу до коннера 2900г. Пару днів тому листаючі знижки чорної п'ятниці натрапив на цікавий варіант- Генератор бензиновий Clarke CP5050N. Двигун тайська хонда 270, альнернатор не markon sawafuji nac 190 як на всіх картинках з цим генератором, а здається звичайний італійський nsm k190f. (Наклейка на альтернаторі кимось зідрана, а там де має бути клеймо фірми поле для клейма відлито, а клейма нема.) Сьогодні запустив на 5 хв-без нагрузки видає 242В, під нагрузкою не заміряв бо виявилось що в мене силовий роз'єм на 4 контакти замість трьох. Завтра куплю нову вилку та звичайний роз'єм поставлю. Змінено 26 листопада 2023 користувачем msgarry 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 27 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 В 31.10.2023 в 20:13, Dalet сказал: от і я про то, харе обіжатися і виливатися, поки ви там шукаєте в темній кімнаті кота в нас робота плине штатно не генератором єдиним, але з можливістю приєднання Файні стєлажики.Самі варите ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 27 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 Фото каже саме за себе. Купляв як з авр приїхав без авр. На холостому ходу видає 243В, 2 кВт нагрузка-230В, 4,3 кВт- 215В. Після вимкнення нагрузки напруга стрибає до 245В. Хто знає чи варто його підключати до гібридного інвертора? Коннер з авр заряджає батареї через інвертор. І чи можна його вмикати в домашню мережу? Самий розумний пристрій то холодос. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 27 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 (змінено) 5 минут назад, msgarry сказал: Хто знає чи варто його підключати до гібридного інвертора? звісно, як мінімум в таких альтернаторів гарний сінус. І судячи по подушках, то це саме європейський альтернатор Змінено 27 листопада 2023 користувачем Dalet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 27 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 Щойно підключив блюєтті -заряджається 🤩 Якщо дати нагрузку то після кіловату пропадає зарядка.🤔 Коннер з авр блюєтті взагалі не бачила. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 27 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 А яка модель bluetti? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз