DimaF Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 51 минуту назад, seksinika сказал: Обоснуйте пожалуйста более развернуто почему)))? Масса авто)) Как то довелось проехать на G500, который явно полегче был, так я бы не сказал чтобы он прям так подрывал. Где то на уровне седана 3-3.5 литра. А у вас ваще танк) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2 минуты назад, DimaF сказал: Масса авто)) Как то довелось проехать на G500, который явно полегче был, так я бы не сказал чтобы он прям так подрывал. Где то на уровне седана 3-3.5 литра. А у вас ваще танк) Та от куда там масса то, он алюминиевый легче Теслы весит 2343кг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 5 часов назад, allanek сказал: Акумуляторів в мене нема Ну вот акб на 50 кВт стоит примерно как сама солнечная станция, ну и условно меняем матари на хонду Но 100 даже 50 у меня не получается, потому я и заинтересовался 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня (змінено) Только гена Геко 30 квт + инвертор 50квт + батарейки 50 квт уже за 50тис $ Змінено 1 квітня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня В какомто небольшом промышленном цеху такой набор? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 5 минут назад, Фрай сказал: Только гена Геко 30 квт + инвертор 50квт + батарейки 50 квт уже за 50тис $ Там же речь про частный дом была, давайте дождемся что скажет @Телесистемычто бы фантазиями тему не засорять 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня Мабуть, решта, то послуги з проектування, доставки, монтажу, пусконалагодження. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня (змінено) 1 годину тому, mib сказав: ну и условно меняем матари на хонду А навіщо? В мене нема претензій до Матарі. Звісно, що можна купити щось інше , що буде коштувати в рази дорожче. Я розповіла про те, що в мене. Кошторис викладати не буду, але все, включно з монтажем, якимось розхідниками та "плюшками", включно з перепакуванням щитків, налагодженням і добрими відносинами та спілкуванням до сьогодні, коштувало мені трохи більше 10куе. Ви згадали за СЕС на 10кВТ, то я і розповіла про конкретну СЕС для домогосподарства на 10кВт. 1 годину тому, mib сказав: Ну вот акб на 50 кВт стоит примерно Навіть не цікавилась, можливість встановити є, але потреби в тому, поки, не було. Змінено 1 квітня користувачем allanek 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня Який сенс в тих аккумах на такі суми в приватному будинку? Вони ж, напевно, деградують так само як автомобільні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 42 минуты назад, Gonchik сказал: Який сенс в тих аккумах на такі суми в приватному будинку? Вони ж, напевно, деградують так само як автомобільні? Пока не встречал людей у которых lifepo4 вышли из строя, не считая каких то нештатных ситуаций, тоесть срок жизни 10-20 лет Такой запас в акб имеет смысл на случай пасмурных дней если речь про автономку, грубо 2-3х суточный запас 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 13 хвилин тому, mib сказав: Пока не встречал людей у которых lifepo4 вышли из строя, не считая каких то нештатных ситуаций, тоесть срок жизни 10-20 лет Такой запас в акб имеет смысл на случай пасмурных дней если речь про автономку, грубо 2-3х суточный запас на жаль, зараз у людей менше шансів пережити акумулятори ніж навпаки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 13 минут назад, US7IGN сказал: на жаль, зараз у людей менше шансів пережити акумулятори ніж навпаки В контексті теми (знову ж таки на мою дилетантську думку) вже краще мати електромобіль в якості резервного акумулятора. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 4 минуты назад, Gonchik сказал: В контексті теми (знову ж таки на мою дилетантську думку) вже краще мати електромобіль в якості резервного акумулятора. Отличный вариант, 10 кВт в акб инвертора + 40-60 в электрокаре Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 1 хвилину тому, Gonchik сказав: В контексті теми (знову ж таки на мою дилетантську думку) вже краще мати електромобіль в якості резервного акумулятора. Спостерігаючи за власником тесли бачу що він більше стурбований заряджати її, над заряджати від неї ) Особливо коли ставить в паркінг з одним рівнем заряду, а зранку виявляється що вона розрядилася більше ніж він очікував. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня Только что, US7IGN сказал: Спостерігаючи за власником тесли бачу що він більше стурбований заряджати її, над заряджати від неї ) Особливо коли ставить в паркінг з одним рівнем заряду, а зранку виявляється що вона розрядилася більше ніж він очікував. Тесла вроде павербанком работать не может Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 23 минуты назад, US7IGN сказал: Спостерігаючи за власником тесли бачу що він більше стурбований заряджати її, над заряджати від неї ) Особливо коли ставить в паркінг з одним рівнем заряду, а зранку виявляється що вона розрядилася більше ніж він очікував. А як це вона розряджається? У мене стоїть в паркінгу, зранку той самий запас, що й ввечері. Ба більше, якось в січні на тиждень залишив на відкритому. Через тиждень забрав, то якогось відчутного падіння не побачив. Скоріше за 12-ти вольтовий переживав. У мене наче теж не може віддавати. Навіть не знаю, чи це якось можна технічно вирішити. Та й не потрібно поки що. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 3 години тому, Gonchik сказав: вже краще мати електромобіль в якості резервного акумулятора. Розумний підхід, але у кожного свої таракани 3 години тому, mib сказав: Тесла вроде павербанком работать не может Может, но не каждый рискует, есть нюансы. 4 години тому, Gonchik сказав: Який сенс в тих аккумах на такі суми в приватному будинку? Геко 30 квт я ставив ще у 98-му у приватний будинок і знадобився за кілька років лише раз у перший рік експлуатації, Правда маслав цілу добу аж поки не мережу не відновили, а коштував агрегат зовсім інші гроші та кого це хвилювало? ) Якщо в людини є гроші і він звик жити сьогодні то чом би й ні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 12 минут назад, Фрай сказал: Может, но не каждый рискует, есть нюансы Через штатный порт? Или от 12в акб? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня При встрече спрошу, бо то я поверил кое-кому, шо Тесла не может и узнал обратное, хорошо хоть не поспорил по привычке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 4 часа назад, Gonchik сказал: А як це вона розряджається? У мене стоїть в паркінгу, зранку той самий запас, що й ввечері. Ба більше, якось в січні на тиждень залишив на відкритому. Через тиждень забрав, то якогось відчутного падіння не побачив. Скоріше за 12-ти вольтовий переживав. У мене наче теж не може віддавати. Навіть не знаю, чи це якось можна технічно вирішити. Та й не потрібно поки що. Не засыпает по какой то причине, может древняя сильно на Тегре или что то не так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 1 час назад, mib сказал: Через штатный порт? Или от 12в акб? Через штатный порт не проходит, с 12 вольтовой батарейки можно снять, она все время запитана от основной батареи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 39 минут назад, seksinika сказал: Через штатный порт не проходит, с 12 вольтовой батарейки можно снять, она все время запитана от основной батареи. Ну вот я так и думал, там скорее чревато снимать больше 200 ватт Но есть же электрички у которых функция домового павербанка штатная, через порт Это я не Вам, вы это лучше меня 100% знаете Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня Есть, почти все Китайцы это могут делать), у меня у соседа 40кВт панелей висит на сегодня, понятно дело инвертор стоит и он по зеленому тарифу подключен к сети, не знаю что там у него в плане продажи электричества), но купил второй БИД и вообще не парится на предмет генератора итд, панели с инвертором, установкой на металлический каркас и гараж стоили 31000, один БИД 17500, за второй не спрашивала но точно дороже), каждая машина отдает при надобности дому как повербанк до 3кВт в час. П.С. Я пока на Тесле))). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 квітня Поділитись Опубліковано: 3 квітня (змінено) 01.04.2024 в 22:43, mib сказав: Ну вот я так и думал, там скорее чревато снимать больше 200 ватт Но есть же электрички у которых функция домового павербанка штатная, через порт За Теслу, отдавать в дом может только тройка до 3 квт и то вроде как не каждая. Змінено 3 квітня користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня Фігассі! Zeekr 001, оснащённый батареей CATL Shenxing ёмкостью 95 кВт·ч, заряжается с 10% до 80% за 11 минут 28 секунд и при этом увеличивает запас хода на 473 километра. Это достигается при использовании зарядного устройства Zeekr V3 мощностью 600 кВт при температуре окружающей среды +26 °C. Пиковая мощность зарядки достигла 546,4 кВт. При уровне заряда от 10 до 35% Zeekr 001 поддерживал зарядную мощность более 540 кВт, увеличивая запас хода на 264 км за 5 минут и на 432 км за 10 минут. Новый аккумулятор CATL Shenxing оснащён технологией контроля температуры, обеспечивающей сверхбыструю зарядку в широком диапазоне температур. Даже при температуре −10 °C его можно зарядить до 80% за 30 минут. В этом году Zeekr планирует построить 1000 сверхбыстрых зарядных станций вдобавок к существующим 900 зарядным станциям, которые имеют 2483 зарядных устройства мощностью 360 кВт и выше, а всего в китайской сети Zeekr уже 5490 зарядных устройств. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення