МаТраС Опубліковано: 11 липня Поділитись Опубліковано: 11 липня 04.07.2025 в 11:24, irina1969 сказав: Справедлива Ірина. А Ви впадково не засираєте тему своїми скрінами?))все нормально да,Вам можна? такий собі показовий акт) не хочете те чмо по імені віткор забанити?-він же теж тролить мене. чомусь не розумію поки за що,але видно кончене побачили картинку по поводу політики... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 11 липня Поділитись Опубліковано: 11 липня (змінено) 5 годин тому, МаТраС сказав: Справедлива Ірина. А Ви впадково не засираєте тему своїми скрінами?))все нормально да,Вам можна? такий собі показовий акт) не хочете те чмо по імені віткор забанити?-він же теж тролить мене. чомусь не розумію поки за що,але видно кончене побачили картинку по поводу політики... Один раз відповім і дуже сподіваюсь що до Вас дійде...Ви знаходитесь в авторській темі і головне тут бажання автора, і якщо будете "засирати" ( Ваш дуже влучний вислів), то штрафи будете отримувати постійно і це стосується всіх, майте повагу до ТС Змінено 11 липня користувачем irina1969 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 липня Поділитись Опубліковано: 11 липня (змінено) 5 годин тому, irina1969 сказав: Один раз відповім і дуже сподіваюсь що до Вас дійде...Ви знаходитесь в авторській темі і головне тут бажання автора, і якщо будете "засирати" ( Ваш дуже влучний вислів), то штрафи будете отримувати постійно Ір,то штрафоніть віктора чи давні зв язки мішають .. ми ще хочемо щось змінити в країні...мій тролинг-це лиш те,що тс спочатку користувався ситуацією,нагибаючи роботягє, а потім занив,що дорого...і цого величності година коштує менльше роботяги...я сам поважю труд,на 80% зробив будинок, але думок таких не було.. а маніпуляція,що він почав з нуля-смішно. карма працює не тільки на тому світі..юж. да тікати треба звідси і далеко. ось ,малий приклад ,що в цьому лайні твориться... більше писати не буду,якщо те чмо віктгор мене трогати не буде Змінено 11 липня користувачем МаТраС 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 11 липня Поділитись Опубліковано: 11 липня (змінено) 4 години тому, МаТраС сказав: Ір,то штрафоніть віктора чи давні зв язки мішають .. ми ще хочемо щось змінити в країні...мій тролинг-це лиш те,що тс спочатку користувався ситуацією,нагибаючи роботягє, а потім занив,що дорого...і цого величності година коштує менльше роботяги...я сам поважю труд,на 80% зробив будинок, але думок таких не було.. а маніпуляція,що він почав з нуля-смішно. карма працює не тільки на тому світі..юж. да тікати треба звідси і далеко. ось ,малий приклад ,що в цьому лайні твориться... більше писати не буду,якщо те чмо віктгор мене трогати не буде То Інсана на вас не вистачає. Мабуть ви про нього вже забули . За цей пост ви ще раз в бан надовго відправились би, бо тут три порушення в одному пості. Ну ви ж доросла людина, ви в інтернеті, то це ви так сприймаєте особісто , що ТС якось себе поводить зверхньо відповідно робітників. Взагалі має право. Його гілка , його думка, має право висловлювати всю думку, через те, він її создавал, витрачає час на наповнення контентом. Подобається вам це Чі ні. Вона існує . Окремо від вас , і всіх інших споживачів цього форуму. Він робить контент, якій іде на користь Будівельному форуму . Це велика повага , і напротів що робите ви для цього форуму ? ви кожним постом смиттевой гілці не робіте краще цьому форуму , ось це не нормально, але цього ви не помічаєте, ви занадто занурілісь політичною гілкою, через її перспективу перетягуєте все на себе особисто. Це не так. Мір не вертається вокруг вас і ще 20 чудіків цього форуму, якій роблять форуму просмотру. Так гілка , про яку я згадую, не наповнюю контентом, вона робить просмотри і заходи, але з нього нізько сортне лайного лайна багато розуму не треба. ви особисто сприймаєте , що Віктор щось має до вас. Поверьте, їм обоім , що Т С що Віктору в цілому, все одно до вас, ви не в їх сфері орбіти. Скажемо так. Змінено 11 липня користувачем Сарочка 13 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 11 липня Поділитись Опубліковано: 11 липня 22 минуты назад, Сарочка сказал: Скажемо так. Жаль нет смайлика аплодисменты, просто лайка недостаточно, одним словом Браво, все по полочкам 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 11 липня Поділитись Опубліковано: 11 липня 3 години тому, Сарочка сказав: То Інсана на вас не вистачає. Мабуть ви про нього вже забули . За цей пост ви ще раз в бан надовго відправились би, бо тут три порушення в одному пості. Ну ви ж доросла людина, ви в інтернеті, то це ви так сприймаєте особісто , що ТС якось себе поводить зверхньо відповідно робітників. Взагалі має право. Його гілка , його думка, має право висловлювати всю думку, через те, він її создавал, витрачає час на наповнення контентом. Подобається вам це Чі ні. Вона існує . Окремо від вас , і всіх інших споживачів цього форуму. Він робить контент, якій іде на користь Будівельному форуму . Це велика повага , і напротів що робите ви для цього форуму ? ви кожним постом смиттевой гілці не робіте краще цьому форуму , ось це не нормально, але цього ви не помічаєте, ви занадто занурілісь політичною гілкою, через її перспективу перетягуєте все на себе особисто. Це не так. Мір не вертається вокруг вас і ще 20 чудіків цього форуму, якій роблять форуму просмотру. Так гілка , про яку я згадую, не наповнюю контентом, вона робить просмотри і заходи, але з нього нізько сортне лайного лайна багато розуму не треба. ви особисто сприймаєте , що Віктор щось має до вас. Поверьте, їм обоім , що Т С що Віктору в цілому, все одно до вас, ви не в їх сфері орбіти. Скажемо так. Амінь Сарочка💋 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: учора в 14:42 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 14:42 В 04.07.2025 в 09:54, МаТраС сказал: А ті зі двома вищими освітами хай херачать плитку ,бо не можуть свою жабу вбити в собі заздрість це дуже погано. цікаво було б на оселю такого супер майстра подивитися 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: учора в 15:02 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 15:02 (змінено) трошки працював та подорожував. не викладав давно нічого. із новин підготували 2 кімнати під покраску. біля 16+16 кВ.м. почав шукати натяжні стелі і тут як зазвичай 18000-22000 грн +3-4 тижня чекати. почав шукати варіанти дешевше та скоріше. до того момента, як одна Львівська компанія прямо сказала, що майстрів мало, але можуть мені по дилерської ціні продати все що сам установив. та надіслали відео як установлювати... я я став ділером 😉 для розуміння маємо 2 кімнати 16+16 кв.м. в кожної буде 8 точкових світильників + 1 люстра. мін ціна що я знайшов 18000 грн. комплект всього для самостійної установки 2500! пів дня витратив на установку планки. та установив всі 20 місць під світильники під лампу. у другої кімнаті залишилося дошліфувати кімнату і потім разом буду натягувати стелю. потім покажу фото. як би тут хто не злорадствував, але постійно зупиняються машини роздивляються будинок. фоткають. запустив Теплу підлогу. цього разу все повністю сам монтував. труби/коллектор на 6 контурів Ромсталь. все працює. Великий привіт Андрію 😉 вирішив тупо поставити 2 електро котла. один 30-35 градусів на Теплу підлогу, другий 45-50 на батареї. котли з Харкова і досить дешеві. тобто все працює, перевірено. через 2 тижня стартують плиткарі (не Волосько, але його шанувальники). будуть 3 санвузла робити. все вже підготовлено, вода, каналізація підведена. із поганого... був тропичний дождь. просто нереальний. з одного боку трохи промокла стіна. був вітер з тої сторони і погано зробили примикання до фасаду. подзвонив прорабу. Так, приїдемо після дождів, допрацюємо. потім - вибачай роботи багато Але все ж таки я дав йому тиждень. потім знайду як його привезти косяки виправити. тому я дуже проти платити кешем та без договору Змінено учора в 15:27 користувачем Andrey-Bucha 18 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 18:07 Поділитись Опубліковано: учора в 18:07 3 години тому, Andrey-Bucha сказав: як би тут хто не злорадствував, але постійно зупиняються машини роздивляються будинок. фоткають. Не звертайте уваги, у вас нестандартний будинок який заслуговує на повагу і робите ви як для себе, а не аби було. З натяжною стелею взагалі цікаво буде видіти, як кажуть вуйки. ) Здоровʼя і наснаги, а недолугих хай і далі давить жаба. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 20:11 Поділитись Опубліковано: учора в 20:11 5 годин тому, Andrey-Bucha сказав: трошки працював та подорожував. не викладав давно нічого. із новин підготували 2 кімнати під покраску. біля 16+16 кВ.м. почав шукати натяжні стелі і тут як зазвичай 18000-22000 грн +3-4 тижня чекати. почав шукати варіанти дешевше та скоріше. до того момента, як одна Львівська компанія прямо сказала, що майстрів мало, але можуть мені по дилерської ціні продати все що сам установив. та надіслали відео як установлювати... я я став ділером 😉 для розуміння маємо 2 кімнати 16+16 кв.м. в кожної буде 8 точкових світильників + 1 люстра. мін ціна що я знайшов 18000 грн. комплект всього для самостійної установки 2500! пів дня витратив на установку планки. та установив всі 20 місць під світильники під лампу. у другої кімнаті залишилося дошліфувати кімнату і потім разом буду натягувати стелю. потім покажу фото. як би тут хто не злорадствував, але постійно зупиняються машини роздивляються будинок. фоткають. запустив Теплу підлогу. цього разу все повністю сам монтував. труби/коллектор на 6 контурів Ромсталь. все працює. Великий привіт Андрію 😉 вирішив тупо поставити 2 електро котла. один 30-35 градусів на Теплу підлогу, другий 45-50 на батареї. котли з Харкова і досить дешеві. тобто все працює, перевірено. через 2 тижня стартують плиткарі (не Волосько, але його шанувальники). будуть 3 санвузла робити. все вже підготовлено, вода, каналізація підведена. із поганого... був тропичний дождь. просто нереальний. з одного боку трохи промокла стіна. був вітер з тої сторони і погано зробили примикання до фасаду. подзвонив прорабу. Так, приїдемо після дождів, допрацюємо. потім - вибачай роботи багато Але все ж таки я дав йому тиждень. потім знайду як його привезти косяки виправити. тому я дуже проти платити кешем та без договору Стелю плануєте із тіньовим профілем? Меблі (ніші) будуть під стелю, робите для них закладні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 7 часов назад, XL.pro сказал: Стелю плануєте із тіньовим профілем? Меблі (ніші) будуть під стелю, робите для них закладні? я ж не експерт по стелі 😉 в мене у Бучи були звичайні профіля і тут теж. потім вставиться пластикова біла заглушка по периметру не розумію для чого закладні під мебель у стелі... не буде в мене меблі до стелі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 3 часа назад, Andrey-Bucha сказал: не розумію для чого закладні під мебель у стелі Підозрюю це актуально для квартир, бо в будинках зазвичай стелі вище. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 3 хвилини тому, Vikctor сказав: Підозрюю це актуально для квартир, бо в будинках зазвичай стелі вище. Так, хоча в моїй квартирі висота стелі 3 м. Закладні під меблі роблять для збільшення площі зберігання речей, естетичного вигляду, зменшення часу і сил на прибирання (як то протирання пилу). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 3 минуты назад, XL.pro сказал: Закладні під меблі роблять для збільшення площі зберігання речей Я ж і написав, що це здебільшого актуально для квартир.) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 22 минуты назад, XL.pro сказал: Так, хоча в моїй квартирі висота стелі 3 м. Закладні під меблі роблять для збільшення площі зберігання речей, естетичного вигляду, зменшення часу і сил на прибирання (як то протирання пилу). В більшості випадків оці красиві до немогу тіньові профіля і опуски стелі з обходом меблів, оці красиві варіанти, коли стеля з тіньовим швом впирається в шафу - це придумано і впроваджено хитрими дизайнерами для збільшення середнього чека на виході. Бо ситуація намальвується така, що як тільки підходить черга до стелі, дизайнер зразу кричить вереском, що треба вже, срочно, очінь срочно кликати меблярів і проплачувати аванс і меблі, бо купа меблів верхньою частиною є основою дня кріплень тримачів стелі і тіньового профіля - і це треба монтувати до початку стельових робіт. Бо будова встане Коли стеля однорівнева без оцих всіх красот, меблювання вагомо спрощується по часу і по етапам. Правда при натяжних стелях і меблях під саму стелю виникають інші технологічні складності, але це вже потім. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) а в чому проблема стелю натягнути вже в останню чергу після меблів? Особливо брудної роботи немає, крім посверлитися з пилосмоком. Зверху псевдоцокль, до нього профіль для натяжної стелі. Принаймні я так роблю. Натяжна стеля один з останніх етапів. На квартирі, особливо невеликій, кілька додаткових ящиків-антресолей для барахла точно не зайві. В будинку краще стелю 3м+ і комори-горища-сараї для барахла. Змінено 13 годин тому користувачем MaxS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 34 хвилини тому, murava сказав: В більшості випадків оці красиві до немогу тіньові профіля і опуски стелі з обходом меблів, оці красиві варіанти, коли стеля з тіньовим швом впирається в шафу - це придумано і впроваджено хитрими дизайнерами для збільшення середнього чека на виході. Бо ситуація намальвується така, що як тільки підходить черга до стелі, дизайнер зразу кричить вереском, що треба вже, срочно, очінь срочно кликати меблярів і проплачувати аванс і меблі, бо купа меблів верхньою частиною є основою дня кріплень тримачів стелі і тіньового профіля - і це треба монтувати до початку стельових робіт. Бо будова встане Коли стеля однорівнева без оцих всіх красот, меблювання вагомо спрощується по часу і по етапам. Правда при натяжних стелях і меблях під саму стелю виникають інші технологічні складності, але це вже потім. Будь-який ремонт упирається в естетику. Адже можна жити і без натяжної стелі. Навіщо купувати інсталяцію, коли звичайний унітаз коштує дешевше?! Труби з ППР прокладені відкритим способом дуже економлять бюджет. Менше з тим, моє питання стосувалося в контексті самостійного монтажу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 1 час назад, XL.pro сказал: Будь-який ремонт упирається в естетику. Адже можна жити і без натяжної стелі. Навіщо купувати інсталяцію, коли звичайний унітаз коштує дешевше?! Труби з ППР прокладені відкритим способом дуже економлять бюджет. Менше з тим, моє питання стосувалося в контексті самостійного монтажу. шановне панство. я проти купи меблі у кімнатах. у нас тут є в проекті 2 великих гардеробних. данні 2 кімнати 16+16 кВ.м. це мій та дружини кабінети. я багато працюю за компом, дружина любить займатися творчістю, вишиває і тд. але я не згоден з вищевказаним висновком, що у будинку стелі вище. я навпаки вирішив кімнати занизити. в середньому 2,5 м це спортзал та 2 кабінета на 1 поверху + 3 кімнати 2 поверху. тому що у нас є великий простір висотою біля 5,5 м знижує можливий дискомфорт. Змінено 11 годин тому користувачем Andrey-Bucha Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз