porterlv Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня 9 годин тому, standov сказав: як це немає, там є навіть декілька варіантів Це екзотика. За життя ще не ставив клаву Аяксу. Бо усі поголовно зі мартами тепер волочаться. * і лише пару раз "ставив" брелок чи "тревожну" кніпку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня 2 часа назад, porterlv сказал: Це екзотика. За життя ще не ставив клаву Аяксу. Бо усі поголовно зі мартами тепер волочаться. * і лише пару раз "ставив" брелок чи "тревожну" кніпку. Ну але вона є, собі думав поставити але жаба задавила ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня (змінено) Не зрозумів, вона ж є і на брелку і на телепоні? чи то ви за клаву? так у ній дійсно практично немає сенсу Змінено 7 липня користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 липня Поділитись Опубліковано: 7 липня 39 минут назад, Фрай сказал: Не зрозумів, вона ж є і на брелку і на телепоні? чи то ви за клаву? так у ній дійсно практично немає сенсу за клаву, я брелок взагалі не юзаю бо не люблю оті конські ворохи ключів/брелоків (видавав колись будівельникам щоб бойлерну знімали з охорони без мене). Хотів поставити клавіатуру щоб на виході з неї знімати/ставити бо ото лазить за телепоном не моє, але потім жаба якось задушила, постійно потрібні гроші в більш-потрібні покупки, плюс виявилося що маючи два виходи це буде обмежувати, то-ж забив. Але в офіс то думаю мастхев в поєднанні з їх жеж картками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliano Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому В 07.07.2025 в 12:39, Фрай сказал: чи то ви за клаву? так у ній дійсно практично немає сенсу Як це нема сенсу в клавіатурі? Завтра або хмара аякса не працює, або інтернета нема, клавіатура покаже стан зон, можна керувати сигналізацією, отримувати сповіщення. А без неі що робити будете? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 годину тому, Vitaliano сказав: Завтра або хмара аякса не працює, або інтернета нема, клавіатура покаже стан зон, можна керувати сигналізацією, отримувати сповіщення. А без неі що робити будете? Та наче за стільки років ніде ніколи не виникало таких питань. Як і бажання встановити клаву, тим паче, що мені її ніколи ніхто не пропонував, а у пакеті вона не йде. Пропав звʼязок з хабом, пропав інет чи ще щось то одразу отримую сповіщення. Сіла батарея у телепоні - є брелок, а сама система працює зовсім по іншому протоколу. Я виказав свою думку виходячи з своїх потреб, ви ж кажіть свої міркування, без проблем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) Плюс клавиатуры это снятие с охраны под принуждением. Не помню есть ли у Аякса такой режим, но даже лунь умеет. Делает вид что сняло с охраны, а сама вызывает группу Змінено 7 годин тому користувачем Enot123h Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 40 минут назад, Enot123h сказал: Не помню есть ли у Аякса такой режим есть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому клава тема хорошая, сам пользуюсь, но имхо по ситуации, у нас в городе есть дачи/дома где связь почти не ловит, с телефона снять проблема, вот в таких местах клава очень хорошее удобное решение еще она меня выручала когда были блекауты, связь вырубалась, снять только брелком или клавой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 12 годин тому, Vitaliano сказав: А без неі що робити будете? За майже 10 років користування в мене не виникало такого питання. Додаток на телефоні та брелок чудово вирішуть питання керування Аяксом. Нема інтернету, брелок у поміч. Навіть не пам'ятаю випадку, який вимагав би дзвінка на пульт охоронної компанії, щоб просити допомоги. В мене інше питання. На початку великої війни в нас світло зникло на другий день і з'явилось в квітні чи травні. Нас не було 2 місяці. Охорони теж не було. Яка допомога, в такому випадку, від наявності клавіатури ? Я не обговорюю питання "треба чи ні", кожен сам вирішує, що йому зручніше мати. Комусь клавіатура потрібна, в моєму випадку- ні. Навіть " тривожна кнопка" виявилась зайвою. Змінено 6 годин тому користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз