porterlv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 годин тому, standov сказав: як це немає, там є навіть декілька варіантів Це екзотика. За життя ще не ставив клаву Аяксу. Бо усі поголовно зі мартами тепер волочаться. * і лише пару раз "ставив" брелок чи "тревожну" кніпку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, porterlv сказал: Це екзотика. За життя ще не ставив клаву Аяксу. Бо усі поголовно зі мартами тепер волочаться. * і лише пару раз "ставив" брелок чи "тревожну" кніпку. Ну але вона є, собі думав поставити але жаба задавила ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Не зрозумів, вона ж є і на брелку і на телепоні? чи то ви за клаву? так у ній дійсно практично немає сенсу Змінено 2 години тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 39 минут назад, Фрай сказал: Не зрозумів, вона ж є і на брелку і на телепоні? чи то ви за клаву? так у ній дійсно практично немає сенсу за клаву, я брелок взагалі не юзаю бо не люблю оті конські ворохи ключів/брелоків (видавав колись будівельникам щоб бойлерну знімали з охорони без мене). Хотів поставити клавіатуру щоб на виході з неї знімати/ставити бо ото лазить за телепоном не моє, але потім жаба якось задушила, постійно потрібні гроші в більш-потрібні покупки, плюс виявилося що маючи два виходи це буде обмежувати, то-ж забив. Але в офіс то думаю мастхев в поєднанні з їх жеж картками. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз