murava Опубліковано: 27 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2022 Можно вполне смотреть на простой Alcaplast. Для любителей металла там есть и нержавеющая серия. Не так чтоб и дорого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Давыденко Опубліковано: 27 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 27 вересня 2022 11 часов назад, murava сказал: Можно вполне смотреть на простой Alcaplast. Для любителей металла там есть и нержавеющая серия. Не так чтоб и дорого. а такие трапы лучше не брать? desire-art.com.ua/#catalog На вид вполне стильно и цена в два раза ниже Alcaplast. или качество не очень? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 12 часов назад, Дмитрий Давыденко сказал: На вид вполне стильно и цена в два раза ниже Alcaplast. или качество не очень? А что вы хотите от трапа? Если по нему не скакать в кирзачах то он вечный по сути, там нечему ломаться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Давыденко Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 1 час назад, DimaF сказал: А что вы хотите от трапа? Если по нему не скакать в кирзачах то он вечный по сути, там нечему ломаться. тогда если по нему никто не будет прыгать, то можно брать любой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 То можно вообще за копейки купить самый дешёвый точечный трап,поставить его за пределами душевой зоны,и закрыть съёмной плиточкой.На фото моя работа и моего плиточника,по этому же принципу уже с десяток форумчан собственными силами сделали себе душевые.Я при заливке стяжки устанавливал точечные трапы и организовывал к ним уклон. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 Принцип показан на видео. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 1 час назад, Дмитрий Давыденко сказал: тогда если по нему никто не будет прыгать, то можно брать любой? По сути да. Вещь абсолютно статичная, без подвижных и вращающихся частей. Главное правильно смонтировать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Давыденко Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 5 часов назад, мастерок сказал: То можно вообще за копейки купить самый дешёвый точечный трап,поставить его за пределами душевой зоны,и закрыть съёмной плиточкой.На фото моя работа и моего плиточника,по этому же принципу уже с десяток форумчан собственными силами сделали себе душевые.Я при заливке стяжки устанавливал точечные трапы и организовывал к ним уклон. крутая идея. спасибо. каким размером лучше делать этот желобок и не набиваются ли туда волосы? его легко чистить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 7 годин тому, мастерок сказав: можно вообще за копейки купить самый дешёвый точечный трап,поставить его за пределами душевой зоны,и закрыть съёмной плиточкой У меня подобный MCH трап c сухим затвором и ничем не закрыт, к самому трапу нареканий ноль, а вот остатки пены с волосами через 2 недели подзабивают сифон и постоянно нужно чистить, в принципе как и все остальные сифоны блин... (на кухне и умывальнике тоже), у всех так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 28 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 вересня 2022 2 часа назад, Дмитрий Давыденко сказал: крутая идея. спасибо. каким размером лучше делать этот желобок и не набиваются ли туда волосы? его легко чистить? Я делаю шириной где то 2,5-3 см.Все волосы набиваются туда,куда им и положено набиватся,в трап за пределами душевой,о чём и написал человек чуть выше. Да и вообще,частота очистки любого трава не зависит от конструктива,она зависит исключительно от волосатости и количества пользователей душем. Каждый сам себе решает как обустроить водотвод,я показал лишь один из вариантов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 29 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2022 12 часов назад, normal сказал: а вот остатки пены с волосами через 2 недели подзабивают сифон и постоянно нужно чистить ??)) У меня с сухим трапом, чищу раз в 3 месяца) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IrinaZ_73 Опубліковано: 2 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2023 Всім день добрий. Плануємо точковий трап з сухим затвором просто в підлогу Gappo G81050. Це має бути душ нечастого користування, основне це ванна поряд. Приватний будинок, одноповерховий, 2 людини за 50 років. В ванній кімнаті буде тепла підлога, але не впритул до трапу. Чи вистачить такого? sunprice.com.ua/gappo-g81050-dushevoj-trap-latunnyj-hrom-100-100 В описі пишуть 30л/хв (тобто 0,5л/с), а в коментарях тут прочитала, що бажано не менше 0,7л/с. Лєйка душу звичайна, не "тропічна". Дякую заздалегідь за пораду! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2023 (змінено) 5 часов назад, IrinaZ_73 сказал: В описі пишуть 30л/хв (тобто 0,5л/с), а в коментарях тут прочитала, що бажано не менше 0,7л/с. Лєйка душу звичайна, не "тропічна". Звичайна в доме ні в жизнь не даст 30 л/хв, тому хватит. У меня саме так, такий трап и звичайна лейка. Змінено 2 вересня 2023 користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сентябрь33 Опубліковано: 1 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2024 Підкажіть трап з флянцем я так зрозумів це виступ навколо трапу? Бо пишуть з флянцем та без а візуально різниці не бачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 5 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2024 01.08.2024 в 13:23, Сентябрь33 сказав: Підкажіть трап з флянцем я так зрозумів це виступ навколо трапу? Бо пишуть з флянцем та без а візуально різниці не бачу. Фланець ховається під плитку, тому не бачите. Це просто додаткова опора. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 5 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2024 те що зрозумів я,читаючи цю тему- якщо купувати трап з сухим затвором,то тільки дорогі бренди.В них він працює довго. Якщо з бюджетних дивитися,то з мокрим затвором. Корпус тільки металевий брати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сентябрь33 Опубліковано: 6 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2024 18 часов назад, makita сказал: те що зрозумів я,читаючи цю тему- якщо купувати трап з сухим затвором,то тільки дорогі бренди.В них він працює довго. Якщо з бюджетних дивитися,то з мокрим затвором. Корпус тільки металевий брати Теж кошусь на металевий, але, дивлюсь всілякі відео по ремонтам, скажімо топ ремонти, так там пластикові трапи 🤷 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 6 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2024 3 часа назад, Сентябрь33 сказал: Теж кошусь на металевий, але, дивлюсь всілякі відео по ремонтам, скажімо топ ремонти, так там пластикові трапи 🤷 Чесно, в реальності працюють всі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 6 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2024 (змінено) який порадите- KOER, Cersanit,Empelli,TECE, MCH Змінено 6 жовтня 2024 користувачем makita Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 6 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2024 9 годин тому, makita сказав: який порадите- KOER, Cersanit,Empelli,TECE, MCH поставив трап для душу Fala 80-90 см , лише мокрий затвор несподобалось кріплення фіксація для його монтажу поки стяжку не залиєш. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сентябрь33 Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 Дивився на Алкапласт, але вони подорожчали значно. Ось знайшов таку фірму, наче не поганий 🤔 termozona.com.ua/trap-dlia-dushu-pid-plytku-epelli-piastrella-2-in-1-80-sm-z-nerzhaviiuchoi-stali-z-kombinovanym-zatvorom-pst-800/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
makita Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 1 час назад, Сентябрь33 сказал: Дивився на Алкапласт, але вони подорожчали значно. Ось знайшов таку фірму, наче не поганий 🤔 termozona.com.ua/trap-dlia-dushu-pid-plytku-epelli-piastrella-2-in-1-80-sm-z-nerzhaviiuchoi-stali-z-kombinovanym-zatvorom-pst-800/ читав-читав,не зрозумів їх політику цін. ТЕСЕ да,хороший. Можу його купити. Але дивлюся на Коер, корпус металевий,ну да сухий затвор такий собі(мені не потрібен. В мене злив відразу в підвал і там зроблю петлю з труб каналізаційних) і 2500 грн.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 Оця марка теж не поганої якості і дружать з головою, при формуванні цін ТИЦЬ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 7 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2024 8 часов назад, makita сказал: читав-читав,не зрозумів їх політику цін. ТЕСЕ да,хороший. Можу його купити. Але дивлюся на Коер, корпус металевий,ну да сухий затвор такий собі(мені не потрібен. В мене злив відразу в підвал і там зроблю петлю з труб каналізаційних) і 2500 грн.... 😁 Заболкируйте этого разбалованного пользователя. С таким счастьем (подвал под трапом) он ещё перебирает. Вам, в выборе трапа нужно только об одном волноваться. Чтобы нержавеющая решетка со временем не поржавела. Да и то это потом решаемо. Остальное вас не должно волновать. В вашем случае я бы купил в Эпицентре полосу нержавейки и в мастерской заказал решетку. Остальные деньги отдал плиточнику чтобы он выклеил коробок с 40-й трубой в подвал. Дальше (только не ржать) вы ставите кухонный сифон и врезаете в канализацию. Вам по сути нужен только коробок от трапа. Если всё таки купите готовый трап. Не расчитывайте на сифон. Ваш обслуживаемый сифон в подвале будет всё равно лучше. Выламайте всё лишнее, снимите сеточки. Вам нужна только рамка для крышки трапа и выход в подвал. Это не теория. Мне так приходилось/я так устанавливал душевые поддоны на первых этажах хрущёвок. Я их ставил на кухонные сифоны. Это вечно, это пожизненное решение проблем. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vsv-avto Опубліковано: 24 січня Поділитись Опубліковано: 24 січня На очі потрапила така пропозиція bt.rozetka.com.ua/308937073/p308937073/characteristics/ . Чи використовував хтось таку заготовку для себе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз