Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Моє будівництво - zx50 у Ворзелі з "заморочками"

standov

Рекомендовані повідомлення

11 годин тому, standov сказав:

Ну от тому я свій стрінг розділяв, 7, нажаль, пополам не ділиться )

У мене 2х7, з 415 ватт панелей, щоб макс задіяти МППТ вольтроніка.
Але вже замовив Lynx Power-IN від Віктрона, щоб теж щось синеньке мати. 
Тільки якійсь косяк з Lynx Class-T Power In, куди я хочу підключити Пілонтеч іх 125А кабелем, а Class-T у Віктрона тільки від 225A під М10. Бо менші на М8. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

І ще питаня по стійці для батарей. А чим ви їх тримаєте? Адже батарея важить до 40 кг, а я бачив у продажу тільки бічні опори товщиною 1мм - це ж замало для такої ваги.

Посилання на коментар

В 19.03.2026 в 15:23, LAT сказал:

І ще питаня по стійці для батарей. А чим ви їх тримаєте? Адже батарея важить до 40 кг, а я бачив у продажу тільки бічні опори товщиною 1мм - це ж замало для такої ваги.

ось така стійка і додатково отакі опири бокові на кожну батарею, виходить досить стабільна та міцна конструкція. Єдине що треба що докупати комплекти гайок бо кількості опор тих.
image.thumb.png.bd326ef978691170bcb30578ec3d52a0.png
image.thumb.png.04d5e018304405f720eb983a1463b867.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

Як ви взагалі плануєте схему запобіжників? Там є хак, коли купують пусту Power In і додають болти М8 під Мега запобіжники. Я вирішив ще додати кабелів від Пілонтечів, щоб було дві пари на групу батарей. І брати NH00 DC запобіжники на 80В 125A. На стороні інвертора - Мега на 70В 125А від littelfuse.

Посилання на коментар

В 19.03.2026 в 09:04, LAT сказал:

ynx Class-T Power In, куди я хочу підключити Пілонтеч іх 125А кабелем

не дуже зрозумів, Class-T це на значно більші кабелі, це коли у вас там 70 квадратів і струм відповідний, для 125 звичайного power-in за глаза

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, standov сказав:

ось така стійка і додатково отакі опири бокові на кожну батарею, виходить досить стабільна та міцна конструкція. Єдине що треба що докупати комплекти гайок бо кількості опор тих.
image.thumb.png.bd326ef978691170bcb30578ec3d52a0.png
image.thumb.png.04d5e018304405f720eb983a1463b867.png

Дякую. Я собі замовив на 16U. Але ЦСВ сказали, що ті бокові підтримки мають 1мм металу і розраховані лише на 10 кг, у вас теж 1мм? Чи ці на 2мм?

Посилання на коментар

1 минуту назад, LAT сказал:

Як ви взагалі плануєте схему запобіжників? Там є хак, коли купують пусту Power In і додають болти М8 під Мега запобіжники. Я вирішив ще додати кабелів від Пілонтечів, щоб було дві пари на групу батарей. І брати NH00 DC запобіжники на 80В 125A. На стороні інвертора - Мега на 70В 125А від littelfuse.

я планую power-in без запобіжників куди збираютсья 4 пілони, і до нього пристековується той що із запобіжниками, там буде 3 інвертора і mppt на запобіжниках (може навіть 125А).

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, LAT сказал:

Дякую. Я собі замовив на 16U. Але ЦСВ сказали, що ті бокові підтримки мають 1мм металу і розраховані лише на 10 кг, у вас теж 1мм? Чи ці на 2мм?

думаю 1, але все там нормально із надійністю вийшло, 5000 тримає нормально 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Для історії, нарешті все включилося, налаштувалося, пішов перший експорт (правда безкоштовно)

image.thumb.png.36b1a8fd6dc87da0b1a78ac0f41f4e28.png

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...