Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Моє будівництво - zx50 у Ворзелі з "заморочками"

standov

Рекомендовані повідомлення

5 годин тому, standov сказав:

але перший і останній раз

Чистили панелі? Я от теж думаю. Є скребки телескопічні. Або думаю якось поляти дешевим омивачем для авто. Поки не лізу. Здоров'я важливіше.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, LAT сказал:

Чистили панелі? Я от теж думаю. Є скребки телескопічні. Або думаю якось поляти дешевим омивачем для авто. Поки не лізу. Здоров'я важливіше.

Якщо в вас ситуація сїожа на мою то все що вам можц сказати точно - "не треба лізти, воно того не варте"

• Лайк 3
Посилання на коментар

9 минут назад, standov сказал:

Якщо в вас ситуація сїожа на мою то все що вам можц сказати точно - "не треба лізти, воно того не варте"

Я єдине не зрозумів чому ви не почистили панелі з драбини раз уж на неї влізли. Я розумію що у вас будинок вище за мій, але ж і ви на драбині залізли вище ніж необхідно мені. Тобто довжина приладдя для чистки сніга напевно більш-менш однакова потрібна. Безумовно працювати треба двома руками, але ви прив'язали драбину до будинка, то так само можна прив'язати себе до драбини і вивільнити обидві руки. Єдине я не вірю що ваша лекга насадка здатна впоратись з товстим шаром важкого снігу як на ваших фото. А щітка як насадка більш-менш впевнено з цім справляється. І ще з досвіду - мені для полегшення очистки панелей спочатку краще почистити дах під ними.

Посилання на коментар

15 минут назад, Vikctor сказал:

Я єдине не зрозумів чому ви не почистили панелі з драбини раз уж на неї влізли. Я розумію що у вас будинок вище за мій, але ж і ви на драбині залізли вище ніж необхідно мені. Тобто довжина приладдя для чистки сніга напевно більш-менш однакова потрібна. Безумовно працювати треба двома руками, але ви прив'язали драбину до будинка, то так само можна прив'язати себе до драбини і вивільнити обидві руки. Єдине я не вірю що ваша лекга насадка здатна впоратись з товстим шаром важкого снігу як на ваших фото. А щітка як насадка більш-менш впевнено з цім справляється. І ще з досвіду - мені для полегшення очистки панелей спочатку краще почистити дах під ними.

Зі всього що в мене в хаті знайшлося я зміг зробити шест десь 5.5 метрів, ним з драбини я дістаю лише нижній ряд панелей і то не повністю і то якщо майже по пояс висинутися над водосточкою, що вже дцже стрьомно бо все падає на тебе. Верхній ряд - недосяжний, треба 7м+, що вже і коштує 200 баксів і ще і чекати тиждень+. Тож виникла шальна ідея з мансардного залізти за комін і з нього почистити верхній ряд. Але на практиці виявилося що 5м шестом працювати горизонтально тупо нереально, він дуже важкий, лише вгору-вниз. Тож навіть так не вийшло дістатися до двох дальніх панелей верхнього ряду. А головне, виявилося, що вилізти на кришу з мансардного на порядок легше ніж повернутися назад, особливо коли всюди сніг, ноги їдуть а руки вже не слухаються бо намахався палкою.

Змінено користувачем standov
  • Лайк 1
Посилання на коментар

24 минуты назад, standov сказал:

треба 7м+, що вже і коштує 200 баксів і ще і чекати тиждень+. 

😁

Навіть не знаю чому я не пішов таким шляхом, а тупо купив на будівельному ринку п'ять держаків для лопати/грабель чи чогось подібного. Там було два види - товстіші довжиною десь 140-150см і тонкіші 170-180см. Я обрав други. Мені виявилось достатньо чотири держака з'єднати між собою, але спочатку з'єднав всі п'ять. Теж цілком зручно працювати. Враховуючи шо у вас нахил більше за мій думаю і шість нормально зайдуть. По два саморізи в кожне з'єднання і зверху кілька шарів скотчу. Разом зі щіткою вся конструкція затягнула на 500-600грн. Другу зиму дозволяє мати чисті панелі після снігу, коли не лінькі почистити.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...