Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Дуплекс під Києвом. Перетворення коробки від забудовника в житло

Куркуль

Рекомендовані повідомлення

3 хвилини тому, Taisiya сказав:

Викладіть фото,будь ласка.

image.png.d4fee94a0c03525eff9b3fa1d8c89546.png

Та ще немає особливо що показувати.

• Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 3 тижні потому...

Думаю як оформити  стіну біля буржуйки. Нагрівається вона десь до 50 градісув (на вихідних ще наз перевірю). Хочеться чогось непомітного: або гіпсовою плиткою під цеглу або просто пошпаклювати термостійною шпаклівкою. Шпаклівка звісно простіше, дешевше і стіна здаватиметься ширшою але як стикувати термостійку і звичайну шпаклівки - переживаю щоб не було трішини. Плавно нашарувувати 1 на іншу чи робити строгий стик.  

Посилання на коментар

1 година тому, Куркуль сказав:

Думаю як оформити  стіну біля буржуйки. Нагрівається вона десь до 50 градісув (на вихідних ще наз перевірю). Хочеться чогось непомітного: або гіпсовою плиткою під цеглу або просто пошпаклювати термостійною шпаклівкою. Шпаклівка звісно простіше, дешевше і стіна здаватиметься ширшою але як стикувати термостійку і звичайну шпаклівки - переживаю щоб не було трішини. Плавно нашарувувати 1 на іншу чи робити строгий стик.  

image.png.323194604ce10659cc982f5337c52c51.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

• 1 місяць потому...
06.11.2024 в 00:53, Сарочка сказав:

Якщо ці сходи на горище в опалювальному контурі дуже,  буде цікаво досвід того короба з осб , через те ,що подібна конструкція в моїй подрузі не спрацювала. На осб почала шануватися пліснява, через то, що по перемітру такі є щілина, довелося зняти короб з осб, живе тількі з мін ватою, не зручно, але нічого не змогли придумати кращого. Через то дуже цікавий ваш досвід опалювального сезону, якщо сходи в середини контура

Ця мерзось і в мене сталася. Мабуть потрібно було ОСБ утеплити зверху ватою або пофарбувати чимось паронепроникним..

image.png.7087f85719982c309fee7b055ab7bf67.png

За півтора місяці перейшов зі шпаклівкою на перший поверх. На кухні в місцях за меблями пошпаклював цементно-вапняною Церезит СТ29 щоб зменшити ймовірність плісняви.

image.png.f8b89d5c1b98f8aea580b30f575519b3.png

А на решту стін купив Кнауф Полімер Фініш. - Зовсім інші відчуття після сатенгіпсу. Немає плям, поверхня більш однорідна. Вже після першого шару виглядає дуже круто.

image.png.473f17260fd04ccb33e5dda4a1480ff3.pngА

А ось два шари сатену))

image.thumb.png.152f6fd625dc0981fce56ed267cc67b4.png

Змінено користувачем Куркуль
  • Лайк 1
Посилання на коментар

22.03.2025 в 19:15, Куркуль сказав:

Ця мерзось і в мене сталася. Мабуть потрібно було ОСБ утеплити зверху ватою або пофарбувати чимось паронепроникним..

В мене зверху на кришку приклеєний ЕППС 30мм, а на виступаючих вверх стінках короба 50мм фасадної вати, що виступає на 20мм вище задля перекриття мостику холоду. Також перевірте ущільнювач люка, можливо десь "підсмоктує". Ніякої цвілі вже 8 років.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...