Куркуль Опубліковано: 14 січня Автор Поділитись Опубліковано: 14 січня 3 хвилини тому, Taisiya сказав: Викладіть фото,будь ласка. Та ще немає особливо що показувати. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 30 січня Автор Поділитись Опубліковано: 30 січня Думаю як оформити стіну біля буржуйки. Нагрівається вона десь до 50 градісув (на вихідних ще наз перевірю). Хочеться чогось непомітного: або гіпсовою плиткою під цеглу або просто пошпаклювати термостійною шпаклівкою. Шпаклівка звісно простіше, дешевше і стіна здаватиметься ширшою але як стикувати термостійку і звичайну шпаклівки - переживаю щоб не було трішини. Плавно нашарувувати 1 на іншу чи робити строгий стик. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 30 січня Поділитись Опубліковано: 30 січня 1 година тому, Куркуль сказав: Думаю як оформити стіну біля буржуйки. Нагрівається вона десь до 50 градісув (на вихідних ще наз перевірю). Хочеться чогось непомітного: або гіпсовою плиткою під цеглу або просто пошпаклювати термостійною шпаклівкою. Шпаклівка звісно простіше, дешевше і стіна здаватиметься ширшою але як стикувати термостійку і звичайну шпаклівки - переживаю щоб не було трішини. Плавно нашарувувати 1 на іншу чи робити строгий стик. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 22 березня Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня (змінено) 06.11.2024 в 00:53, Сарочка сказав: Якщо ці сходи на горище в опалювальному контурі дуже, буде цікаво досвід того короба з осб , через те ,що подібна конструкція в моїй подрузі не спрацювала. На осб почала шануватися пліснява, через то, що по перемітру такі є щілина, довелося зняти короб з осб, живе тількі з мін ватою, не зручно, але нічого не змогли придумати кращого. Через то дуже цікавий ваш досвід опалювального сезону, якщо сходи в середини контура Ця мерзось і в мене сталася. Мабуть потрібно було ОСБ утеплити зверху ватою або пофарбувати чимось паронепроникним.. За півтора місяці перейшов зі шпаклівкою на перший поверх. На кухні в місцях за меблями пошпаклював цементно-вапняною Церезит СТ29 щоб зменшити ймовірність плісняви. А на решту стін купив Кнауф Полімер Фініш. - Зовсім інші відчуття після сатенгіпсу. Немає плям, поверхня більш однорідна. Вже після першого шару виглядає дуже круто. А А ось два шари сатену)) Змінено 22 березня користувачем Куркуль 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня 22.03.2025 в 19:15, Куркуль сказав: Ця мерзось і в мене сталася. Мабуть потрібно було ОСБ утеплити зверху ватою або пофарбувати чимось паронепроникним.. В мене зверху на кришку приклеєний ЕППС 30мм, а на виступаючих вверх стінках короба 50мм фасадної вати, що виступає на 20мм вище задля перекриття мостику холоду. Також перевірте ущільнювач люка, можливо десь "підсмоктує". Ніякої цвілі вже 8 років. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз